Az önce zorla içtim. Ama öğüre öğüreCanım illa ilaçlardan olmayabilir benim hiç vitamin folik asit kullanmayan tanıdıklarım var ama bünyeye göre değişir tabi acaba ekmekle falan yutabilir misin bir dene
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Az önce zorla içtim. Ama öğüre öğüreCanım illa ilaçlardan olmayabilir benim hiç vitamin folik asit kullanmayan tanıdıklarım var ama bünyeye göre değişir tabi acaba ekmekle falan yutabilir misin bir dene
Bizdede ilk torun..kendi annemin 3 torunu olucak onunla bile annem diyor bunu yapıcam onu yapıcam her şey yapıcam torunum için diyor..kv ama susub oturuyor sanki kaynımdan çekiniyor 4 sene çocuğu olmuyor hep gelir yanında ağlıyormuş görümcem demiş banadaBizimki de öyleydi ilk kızımda da aynısıdı hem de kızları olmadığı halde ve ilk torunları ve ilk kız torunlari olduğu halde bosver takılma ben artık kabullendim sanırım
Canım bende 16 oldum bugün, bir hareket etseler rahat edeceğiz. Hissediyor musun hareket falanO bende de var bugün. 16+1 oldum . Karnım top gibi çıkmıştı ama bugün yumuşak ve hamile değilim gibi şişlik yok
Yok benimki ağrı diğil mesela şimdi bile var..sıkışma gibi var bu kesinlikle stresten bende sanki nefes nefese kalıcam havam yetmiyorBana da anlık ağrı giriyor sıkışma gibi. Ama sağ tarafa da oldu bir kez. Sanki kriz geçirecekmişim gibi bi ağrı ama saniyelik sürüyor
Bizim babaannenin ilk erkek torunu bana laf soksada dört gözle bekliyor tüm torunları kız, bu erkek böylede iyi değil kızlar herseye karışıyor yok bunu alıcam yok şunu sormuyor sen düşünüyorsun diyeİyi ya bizim babaannemizden tık yok..
16+2 de 14 cm 160 gramdı
BENİM SENDEN BİR GÜN FAZLA CANIM 17+0 17 CM 200 GRAMKızlar bugün kontrolüm vardı, bebek iyi çok şükür. 16+6 da boyu 14 cm kilosu 156 gram çıktı. Başka bir doktora gelmiştim cinsiyetini göremedi, bebek uyuyordu bacağını açmadı ne yapsak da. Benimle aynı haftada gidenler kilo ve boy kaç ?
Vallahi genel anestezi yaptıracağım ben canım, normal yapamam, epidural yapamamvalla benimde aklım çıkıyor napıcam bilmiyorum
benim de gitti son bir haftadır yumusadı karnım bence gazımız gittiBir haftadır bende senin gibiyim canım o gerginlik hissi gitti sanki devamlı ekleyip kontrol ediyorum
Ya arada sanki ufak bir kıpırtı gibi. Ama emin olamıyorum gaz hareketi de olabilir bilmiyorumCanım bende 16 oldum bugün, bir hareket etseler rahat edeceğiz. Hissediyor musun hareket falan
Ne güzel canım bak içten alıyor birde kız torunu olsa bile alıyor..bizimkinin hiç torunu yok düşün yani bu ilk olucak hep onun bunun çocuğuyla resim çektirdi oynatdı..içten seviniyor günaha giremem sadece alsın etsin yok yani..zaten onun aldıklarına kalmadım ama bende oğluda mutlu olurdu..hiç annem gibi diğil belkide ondan kafama çok takıyorumBizim babaannenin ilk erkek torunu bana laf soksada dört gözle bekliyor tüm torunları kız, bu erkek böylede iyi değil kızlar herseye karışıyor yok bunu alıcam yok şunu sormuyor sen düşünüyorsun diye
canım ömrün uzun sağlıklı olsun daha çok yürür pilates yaparsın :)) acelen yok :))bu dönem de yatarak gecsin bir daha bu kadar yatma şansın olmayabilir bunun da tadını çıkarVallahi genel anestezi yaptıracağım ben canım, normal yapamam, epidural yapamamgüya hamile olunca pilates yapacaktım yürüyüş yapacaktım 11 haftadır yatıyorum sadece wc 5,hafta bir başladım yatmaya
Bencede gazdı o semsert dolaşıyordum. Şimdi öyle rahatım ki aman aman sertleşme olmasın böyle güzelbenim de gitti son bir haftadır yumusadı karnım bence gazımız gitti
Benimde bebisjm 16+1de 14 cm 158 gramdi önümüzdeki pazartesi kontrolüm var bakalım şimdi ne kadar büyümüş merak ediyorum 18+0 olacağım inşallah Allah in izniyle16+2 de 14 cm 160 gramdı
Ondan olabilir sizin daha farklıymış durumlar Rabbim tüm isteyen herkese hayırlısıyla bebek nasip etsin zor bir surecBizdede ilk torun..kendi annemin 3 torunu olucak onunla bile annem diyor bunu yapıcam onu yapıcam her şey yapıcam torunum için diyor..kv ama susub oturuyor sanki kaynımdan çekiniyor 4 sene çocuğu olmuyor hep gelir yanında ağlıyormuş görümcem demiş banada
Amin Allah.Çok yalnış bana göre yaşları bizden küçük ve sonuçta bu da oğlun.Ondan olabilir sizin daha farklıymış durumlar Rabbim tüm isteyen herkese hayırlısıyla bebek nasip etsin zor bir surec
ben 16 haftalıkken gitcem kesin olsunnnya evet biz aynıydık seninle haftaya öğrenicem inşallah cinsiyeti sen naptın![]()
valla artık bilsin 1 haftanın lafını yapmasınben 16 haftalıkken gitcem kesin olsunnn
Özdilek'ten set almayı düşünüyorum ben Bursalı olarak :)Kızlar bebeğin havlusunu alan ya da almayı düşünen varsa hangi markalara bakıyorsunuz? Müslin havlu öneriyorlar ben müslinle kurulayıp kuru havlusunda giydirmeyi düşünüyorum ama hangi marka iyidir ne alayım bilemiyorum, öneri istiyorum![]()
kuzum zaten ilk 3 ay çok önerilmiyor hareket pilates spor vs. ben 5.aydan sonra başlamayı düşünüyorum doğumuda biraz akışına bırakmak istiyorum düşünmeden kasmadan :/Vallahi genel anestezi yaptıracağım ben canım, normal yapamam, epidural yapamamgüya hamile olunca pilates yapacaktım yürüyüş yapacaktım 11 haftadır yatıyorum sadece wc 5,hafta bir başladım yatmaya