- 20 Ocak 2015
- 1.474
- 1.585
- 333
- 35
Heh evet ventolin canım işte ilacın adıKardeşim alırdı ventolin büyük buhar makinemiz vardı onun küçük hali oluyor demekki bu, o zaman ben odayı nemlendirecek olanlardan bakicam tamam çözdüm teşekkür ederim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Heh evet ventolin canım işte ilacın adıKardeşim alırdı ventolin büyük buhar makinemiz vardı onun küçük hali oluyor demekki bu, o zaman ben odayı nemlendirecek olanlardan bakicam tamam çözdüm teşekkür ederim![]()
Yaa öyle mi o zaman inşallah iyi indirime girerde ikisinden de alırım büyüğü bizim odada kendimize kullanırım küçüğü de çocuklaraHeh evet ventolin canım işte ilacın adıaynen o büyüklerden bende de var ama aşırı sesli çalışıyor. Ondan bu üründen alicam bende. Bebiş ondan korkar valla çok sesli
![]()
Bambaşka canım karıştırılıyor ama bak nebül böyle kullanılıyor. Çok güzel anlatmış. Hasta olduğunda ilaç veriliyormuş ama serum fizyolojik veya serum sıvısı kullanılıp burunu yumşatıyor sümükleri sulandırıp düşmesini sağlıyor. Şey gibi düşün kayalıklara vuran deniz dalgaları nefesi nasıl açıyor? Mikronlara ayrılan su dalgacıkları sayesinde. Bu da onu amaçlıyormuş. Çok araştırdım bu konuyu çünkü burun temizliği çok önemli ama o yıkama yöntemi anlatıldığı kadar masum değil ve beni çok geren bir yöntem. Ben memnunum canım. Kocam ben oğlum kullanıyoruz ihtiyaç olunca. İlaçla kullanmak nasip olmasın serum fizyolojikle baya iyi.
Ben daha çok bebek doğduktan sonraki şeyleri öğrenmek istiyorum kuzum ne okuyabilirim? Mesela bebeğin 2 saatte bi emmesi gerektiğini falan buradan öğrendim benBanu çiftçiyi alma attık kuzum yarısı bitti zaten hamileliğin. Bakımla ilgili olanları okuyalım artık![]()
İkisi içerde dövüşüyo mu napıyoAynen kanat çırpan bir kuş sanki içimde kanatlarını ben içerde hissediyorum ama tekme olarak değil gerinme gibi de değil kanat çırpıyor sanki![]()
S
Şuan tam net anladım çok saol canım güzel bişeymis hakikatten bunu çocuklara büyüdüğünü de bizim odaya almayı düşünüyorum inşallah iyi indirime girer
Oreferon diye bir ilaç kullanıyorum canım ben. Bi sıkıntım yok şuan için. Sadece geçenlerde çok pardon ama kabız olmuştum :)) magnezyumu düzenli iç, o da tuvalet sorununu çözer dedi. Cidden ikisi bir arada olunca problem ortadan kalktı :)Sorayım doktoruma bunu da canım
hatta yenidoğanda saatte 1 bile oluyor bu sarılık olmaması icin. Ay cok zor ya anne olmak benim bi gözüm korkuyor artık yavaştanBen daha çok bebek doğduktan sonraki şeyleri öğrenmek istiyorum kuzum ne okuyabilirim? Mesela bebeğin 2 saatte bi emmesi gerektiğini falan buradan öğrendim ben![]()
hatta yenidoğanda saatte 1 bile oluyor bu sarılık olmaması icin. Ay cok zor ya anne olmak benim bi gözüm korkuyor artık yavaştan
En güzel şekilde yapıcaz kuzum inşallah . Bitanemiz onlar bizimhatta yenidoğanda saatte 1 bile oluyor bu sarılık olmaması icin. Ay cok zor ya anne olmak benim bi gözüm korkuyor artık yavaştan
Bebekler ne ister ve bebek bakım çözümlerime mucizevi çözümler olur kuzumBen daha çok bebek doğduktan sonraki şeyleri öğrenmek istiyorum kuzum ne okuyabilirim? Mesela bebeğin 2 saatte bi emmesi gerektiğini falan buradan öğrendim ben![]()
Hahah sende taze annesin bize tecrübelerini yazRica ederim. Biraz karışıyor böyle şeyler. İnşallah girer. Bende oda için nemlendirici alıp almamakta kararsızım bakalım. Ara ara takip ediyorum zaten buraları da hoşuma gidiyor hamilelerle konuşmak hdjdjs alırsan buraya da yaz olur mu görmüş olurum bende
Ben daha dışardan göremedim ama kuzum senin haftan önde inşallah bizimde yakındır da dışardan görürüz miniklerimiziCanım bende 2 gündür hem dışdan görünüyor hem daha sert vurmaya başlamış damar atıyor karnımda hep sende iki tane bebiş normal bunlar hiss etmen
2 defa farklı haftalarda öyle bir görüntü ultrasonda gördük hatta videoya çektirdi doktorumuz çok komikti birinin ayakları birinin baş kısmına geliyor ayağıyla kesesine vurunca diğer bebişin kafasına denk geliyor kıyamam yaİkisi içerde dövüşüyo mu napıyo![]()
Tmmdır canım en yakın zamanda alıyorum o zamanBebekler ne ister ve bebek bakım çözümlerime mucizevi çözümler olur kuzum
evet ilkİlk bebiş mi?
Al kuzumTmmdır canım en yakın zamanda alıyorum o zaman![]()
Ay evet benimde dışarıdan görünüyor vurunca. Dün akşam ufak kızıma da gösterdim. Aaaa diyor çok şaşırdı görünceCanım bende 2 gündür hem dışdan görünüyor hem daha sert vurmaya başlamış damar atıyor karnımda hep sende iki tane bebiş normal bunlar hiss etmen
kardeş kavgası ta orda başlamış Allah sabır versin canım2 defa farklı haftalarda öyle bir görüntü ultrasonda gördük hatta videoya çektirdi doktorumuz çok komikti birinin ayakları birinin baş kısmına geliyor ayağıyla kesesine vurunca diğer bebişin kafasına denk geliyor kıyamam yaiçerde her şey olabilir
![]()
Bende öyleee kucağa alıştırma falan diyenleri asla dinlemiycem o bebek kokusunu bi daha nr zaman alabilicez kiiiEn güzel şekilde yapıcaz kuzum inşallah . Bitanemiz onlar bizimve ilk günler o kadar hızlı geçiyormuş kiiii. Bir daha asla o kadar küçük olmayacaklar bol bol koynumda yatırmak istiyorum
![]()