• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    289
Ay çok kötü oldum yüzüm gözüm şişti ağlamaktan artık nasıl hormonmuş bu 🥺 okula başlayınca kafam dağılır ya inşallah böyle evde insan her şeyi kafasında kuruyor
Dayan kuzum 3 haftalık ❤️ sonra okula başlarsın inşallah. Zaman geçer çocuklarla ❤️ ben de herşeye ağlıyorum herşeye. Saçma sapan şeylere bile

Sanırım doğumdan sonra bende çok sorun yaşıcam kv ile ilgili. Ve biz altı üstlü oturuyoruz hamile olduğumu öğrendiğinde tepki bile vermemişti sonra yemek yapıyordu kapısını açıp bende rahatsız oldum hamileliğin ilk haftalarıydı çok kokuyor kapını kapatabilir misin dedim burası benim evim sen karışamazsın dedi bu olayın üstüne belli 3 aydır konuşmuyorum kendisiyle. Beni ne zaman görse senin neden miden bulanmıyor neden kusmuyorsun neden karnın hala çıkmadı neden kilo almadın çocuk hareket ediyor mu hayır daha hissetmiyorum deyince de çocuğun sorunu mu var dedi 😞 hamileliğimi zehir etti diyebilirim en güzel zamanlarımı.
Ayyyyy terbiyesiz kadınnnnn!!! Eşine söyledin mi? Bak bunu direk söylerim hiç tutmam içimde mesela ben 😒😒😒 yüzüne bile bakmazdım. Ciddiyim bakmazdım yani

Demir ilacı benim gyno ferro sanol kullandığım 100 mg demir + 0,5 mg folik asit + 2,5 mcg B12 var kuzum. Vinelac multivitamin içinde 400 mcg folik asit var. 400 mcg= 0,4 mg denk geliyor. Çok şükür detaylıdaki perinatolog ya da kendi tüp bebek doktorum bir şey demedi ama okumuştum bir ara bu konuda çok ikiye ayrılan insanlar var en sağlıklısı doktor ne öneriyorsa gibi bakıyorum ben olaya sonuçta onlar mg hesaplamasını vücut ağırlığımıza göre de hesaplıyor ilk zaman bende korkmuştum ama 12. Haftadan beri böyle kullanıyorum
İmom omega 400 mcg, fameratta bunu buldum folik asit olup olmadığını Nasıl bulacağım canım acaba.

Eklentiler

• 5777CD8E-0B45-4B1C-BC51-B569D42DF602.webp
    5777CD8E-0B45-4B1C-BC51-B569D42DF602.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 38
İnşallah olmaz kuzum🤣 ben çok bozuldum horladığımı duyunca 🤣
Yaa kıyamam 😃
Sanırım doğumdan sonra bende çok sorun yaşıcam kv ile ilgili. Ve biz altı üstlü oturuyoruz hamile olduğumu öğrendiğinde tepki bile vermemişti sonra yemek yapıyordu kapısını açıp bende rahatsız oldum hamileliğin ilk haftalarıydı çok kokuyor kapını kapatabilir misin dedim burası benim evim sen karışamazsın dedi bu olayın üstüne belli 3 aydır konuşmuyorum kendisiyle. Beni ne zaman görse senin neden miden bulanmıyor neden kusmuyorsun neden karnın hala çıkmadı neden kilo almadın çocuk hareket ediyor mu hayır daha hissetmiyorum deyince de çocuğun sorunu mu var dedi 😞 hamileliğimi zehir etti diyebilirim en güzel zamanlarımı.
Ayy yok artık, söylesin dursun boşver takma, bebiş doğunca sevdirme 🙈
Vallahi bende artık akşamları hele yemekten sonra patlıcak gibi oluyorum 🤣 göbeğim benden önce gidiyor 🤣🤣 nefes almakta zorlanıyorum🤣 gece tubaletlerine başladım artık her gece rutin kalkıyorum 🤣 ama sabah göbeğim normaline dönüyor akşam görseniz sanki 7 aylık gibi meydanda 🤣🤣
Aynı aynı, gece tuvaletleri başından beri var bende🙈

Bundan önceki sürecinde fetal dna sürecim olmuştu, riskli bulunup, o süreç geldi gözümün önüne Rabbim kolaylaştırsın,endişelerini, korkularını çok iyi anlıyorum, inşallah bebeğin sapasağlamdır 🤲

Canım aynen bende senin gibi düşünüyorum, ben diğerlerinde bütün testleri yaptım, bunda yapmadım, bebeğimin kalbi attığı sürece ondan vazgeçmek istemiyorum
Amin kızlar dualarinizda unutmayın yarın şehir Hastanesi'nde prof gorucek önce ayrıntılı USG sonra olucaksa amiyosentez olacak stresi yetti

Yaptırdım canım onda risk çıkmamıştı
Ben de yaptırdım ikiliyi yaş riski çıkmıştı ama önemli değil dedi. bu testler tanı tesleri kesin sonuç vermiyor biliyorsun doktorun ne gördü testte ya da ultrasonda böyle dedi sana peki.. bir de amniyosentez yaptırmayı düşünürsen kesin sonuç alacaksın ben önceki gebeligimde yaptırdım ağrıli bir işlem değildi doktorun tecrübesi çok önemli zaten riskleri aktarıyor sana iyi düşün karar ver sonucunda ne yapmaya karar vereceksin ona göre yaptır eğer aldırmayı dusunmuyorsan hiç kafanı yorma buna detaylıyi bekle dediğim gibi bu tarama testlerinin kesinliği yok

Amin kızlar dualarinizda unutmayın yarın şehir Hastanesi'nde prof gorucek önce ayrıntılı USG sonra olucaksa amiyosentez olacak stresi yetti
Allah yardımcın olsun kuzum. İnşallah hiç amniyosenteze gerek duymazlar 🙏 gerek duyulursa da sonucu çok güzel olsun . 🙏 Bebeğini sağlıkla kucağına almak nasip olsun 🙏🙏🙏

Back
X