- 22 Aralık 2022
- 1.246
- 1.192
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen bir benim listemi görsen ilk bebiş olduğu belli bendeFikir degistirmezsem almak istediğim bunlar... aventin biberonu dün gece kuponluydu 165e düşmüştü ama geç gördüm yetişemedim gece 12 de bitti kuponAllah'tan büyük para tutacak şeyleri almıştım bianda hepsini almak çok zor ya çok pahalı herşey
![]()
Anti kolik olanlarda cam var mı kuzum acaba bulursan paylaşırsınSen bir benim listemi görsen ilk bebiş olduğu belli bendebiberon nedense ben cam almak istiyorum ya
![]()
Bulursam paylaşırım canım biberonu tam araştırma yapmadım sadece cam istiyorum onu biliyorumAnti kolik olanlarda cam var mı kuzum acaba bulursan paylaşırsınben oğlumun bir tane bile çorabını saklamadim hep ihtiyaç sahiplerine verdim kuzum o yüzden benim alisverisimde ilk bebek gibi oluyor
bebek arabası duruyor bitek onuda gorumceme vermiştim ama güzel kullanmis geri verdi
![]()
Bana da Sağ (13x8) ve sol (8x7) olmak üzere iki adet var dedi. Genelde kayboluyor dedi onun haricinde hiçbirşeyinde problem yok cok güzel dediBende fetal sonucu bekliyorum bu hafta çıkar umarım 7 iş günü oldu. Doktorum mm söylemedi hatta önemsemedi tüm organ ve uzuvlar şükür normal olduğu için down ilişkin bir bulgu olmadığını bunun her gebelikte bu haftalarda olduğunu 30. Haftaya doğru kaybolacağını söyledi doktor hiç takmadı bile biz pimpirik olarak fetal dna yaptırdık benim içim rahat temiz çıkacağı için hiç düşünmüyorum bile Allahın izniyle. Sadece triozomi-18 hastalığı belirtisi olabilir ama onun içinde uzuvlar organlarda bir şey görmeliydik ama onlar normal olduğu için bir sorun yok dedi canım sana ne dedi doktor bir de kaç haftalıksın? Bende 2 bebekte de var bir bebekte 3 tane diğer bebekte 2 tane var
Benim anladığım bu çok şükür ciddi bir durum değil tek başına canım doğuma yakın zamanla kayboluyor doktorum bu zamana kadar kaybolmayan görmedim dediBana da Sağ (13x8) ve sol (8x7) olmak üzere iki adet var dedi. Genelde kayboluyor dedi onun haricinde hiçbirşeyinde problem yok cok güzel dedi
Tamam kuzum bulursan paylaş mutlakaBulursam paylaşırım canım biberonu tam araştırma yapmadım sadece cam istiyorum onu biliyorumyaa sen neden verdinki hepsini şimdi bu kadar uğraşmazdın
![]()
Ayyyy iyice kafam karıştı. Phılıps avent emzik alacağım kesin ama hangisiiniiiiYeni doğan için bunu aldım. Yakın zamanda doğum yapmış arkadaşım önermişti. Meme ucu anne meme ucuna yakın olduğu söylemişti.
Kız sen ne yaptın bende sevmemde evde çok eşya ama sen benden beter oldunTamam kuzum bulursan paylaş mutlakaben sevmiyorum evde bekletmeyi bazanin altında kalicana birinin işini görsün Allah rizkini verir yine alırım dedim
hala bile oğlanın kuculenlerini dağıtırım kaç tane zara mont verdim Amerika'dan gelen Columbia ayakkabı mi dersin orjinal crocks mu dersin hepsini veriyorum herkes manyak diyor
![]()
Penye kıyafetler falan tmm vermekte iyi yapmışsın canım. Onlar bekledikçe sandık lekesi oluyor da. Ayakkabı mont crocks falan onları saklasaydın bariTamam kuzum bulursan paylaş mutlakaben sevmiyorum evde bekletmeyi bazanin altında kalicana birinin işini görsün Allah rizkini verir yine alırım dedim
hala bile oğlanın kuculenlerini dağıtırım kaç tane zara mont verdim Amerika'dan gelen Columbia ayakkabı mi dersin orjinal crocks mu dersin hepsini veriyorum herkes manyak diyor
![]()
Hahah eskisi gitmezse yenisi gelmiyor benim öyle bir takıntım var hic acımıyorum o yüzdenKız sen ne yaptın bende sevmemde evde çok eşya ama sen benden beter oldun![]()
Ayyy şimdi onun yerine neler almıştın kııızHahah eskisi gitmezse yenisi gelmiyor benim öyle bir takıntım var hic acımıyorum o yüzden![]()
Oh çok şükür öyleyse inşallah kaybolur canım benim sağlıkla gelsin bebişlerimizBenim anladığım bu çok şükür ciddi bir durum değil tek başına canım doğuma yakın zamanla kayboluyor doktorum bu zamana kadar kaybolmayan görmedim dedi
Ne biliyim kuzum ya çevremde herkeste kızıyor bana bu konuyla alakalı ama gerçekten evde tutamıyorum ama verdigim yerlerde içim rahat mesela bı aile vardı hastanede tedavi görüyordu çocuğu obada yasadiklari icin çocuğun giymeye bir tane atleti yok belki de ondan rahat veriyorumPenye kıyafetler falan tmm vermekte iyi yapmışsın canım. Onlar bekledikçe sandık lekesi oluyor da. Ayakkabı mont crocks falan onları saklasaydın bari![]()
Oğlun ne kadarlık canımHahah eskisi gitmezse yenisi gelmiyor benim öyle bir takıntım var hic acımıyorum o yüzden![]()
Hahah Allah seniAyyy şimdi onun yerine neler almıştın kııızkalbim acıdı
![]()
Oyy ne güzel hayr işlemişsin o zamanNe biliyim kuzum ya çevremde herkeste kızıyor bana bu konuyla alakalı ama gerçekten evde tutamıyorum ama verdigim yerlerde içim rahat mesela bı aile vardı hastanede tedavi görüyordu çocuğu obada yasadiklari icin çocuğun giymeye bir tane atleti yok belki de ondan rahat veriyorum![]()
Oyy maşallah6 yaşında bir delikanlı![]()