• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    289
Bir de şunu düşündüm mantıklı mı ? Babynest- reflü yatağı bir arada ve fermuarlı çanta gibi de her yere taşınıyor yorumlardakiler baya memnun reflü yatağı ayrıca almışlar ama gerek bile kalmadı demişler misafirliğe giderkende bunu götürüyorlarmış bebek içinde daha rahat uyuyormuş böyle kapanıp küçük kalması hoşuma gitti

Bir de şunu düşündüm mantıklı mı ? Babynest- reflü yatağı bir arada ve fermuarlı çanta gibi de her yere taşınıyor yorumlardakiler baya memnun reflü yatağı ayrıca almışlar ama gerek bile kalmadı demişler misafirliğe giderkende bunu götürüyorlarmış bebek içinde daha rahat uyuyormuş böyle kapanıp küçük kalması hoşuma gitti

Aaaa çok güzelmiş kuzum. Mantıklı aslında

Ben almam mesela çünkü bebiş almaya bilir sonra elimde kalır takım almayı hiç düşünmüyorum
Canım bebek o biberonu sevmez ya da kolik bir bebek olur gibi sorunlar olursa elimde kalır diye düşündüm ben şimdilik hastane çantasına koymalık alırım bir tane doğumdan sonra eve gelince ihtiyaç hali olursa sonradan alırım diye düşündüm
O da doğru kızlar belki bu markayı sevmez 🥲 o zaman sadece bi tane 0-6 ay biberon yeterli heralde

O da doğru kızlar belki bu markayı sevmez 🥲 o zaman sadece bi tane 0-6 ay biberon yeterli heralde
Yani bence öyle canım bende başlangıç için erkenden 0-6 ay alırım duruma göre doğumdan sonra düşünürüm. Çevremde böyle cam biberon alıp Philips sonra çocukların beğenmeyip yani kabul etmeyip ya da meme reddi olanlar oldu ya da çok daha pahalı markalardan anne memesine uygun başlıklı aldılar çocuk yine kabul etmedi çareyi lansinoh biberonda bulan çok tanıdığım oldu yani biberon emzik bunlar şans işi gibi geliyor bana 😀

Kızlar bu ateş ölçeği arayan kimdi hb da 500 tl altına indirime girmiş bugün dün baktığımda 500 tl şimdi şimdi sepette 454 tl 😀

Eklentiler

• IMG_3448.webp
    IMG_3448.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 82
Yani bence öyle canım bende başlangıç için erkenden 0-6 ay alırım duruma göre doğumdan sonra düşünürüm. Çevremde böyle cam biberon alıp Philips sonra çocukların beğenmeyip yani kabul etmeyip ya da meme reddi olanlar oldu ya da çok daha pahalı markalardan anne memesine uygun başlıklı aldılar çocuk yine kabul etmedi çareyi lansinoh biberonda bulan çok tanıdığım oldu yani biberon emzik bunlar şans işi gibi geliyor bana 😀
Ondan ben de korkıyorum canım biberona alışıp meme reddi yaşamaktan . Bu baktığım cam değildi galiba. Cam istemiyorum zaten. Görümcem kızına geçen sene pipetli alıştırma bardağı aldı dışarıda. Yolda da cam daha sağlıklı diye aldım dedi. Eve geldik akşamında cam bardağı kırdı kızı 🤣🤣
Biberon,emzik gibi şeyler hangi markaya baksam alasım geliyor hepsi rengarenk sevimli duruyor 🤣🤣

Oioi de indirim var ya çok erken bunları almamak için zor duruyorum 😬

Eklentiler

• IMG_3449.webp
    IMG_3449.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 73
Ondan ben de korkıyorum canım biberona alışıp meme reddi yaşamaktan . Bu baktığım cam değildi galiba. Cam istemiyorum zaten. Görümcem kızına geçen sene pipetli alıştırma bardağı aldı dışarıda. Yolda da cam daha sağlıklı diye aldım dedi. Eve geldik akşamında cam bardağı kırdı kızı 🤣🤣
Biberon,emzik gibi şeyler hangi markaya baksam alasım geliyor hepsi rengarenk sevimli duruyor 🤣🤣
Ay evet bir de Allah korusun kırılma durumu var 😀 çok tatlılar cidden insan baktıkça almak istiyor ama yok canım tutalım kendimizi cidden sonra elimizde kalmasından iyidir😀

Cybex Melio (Özel Seri Street) Ultra Hafif Çift Yönlü Tek Elle Katlanan Travel Sistem Bebek Arabası

ben bunu aldım hafif olması benim için çok önemliydi 6.6 kg :) küçük tekerlek biraz sorun olur ama ağır taşıyamam diye düşünüyorum

15000 e geliyor
Güzel günlerde kullanın kuzum ❤️ puset de alacaksın buna o zaman başlangıç için?

Kız napsak kafam allak bullak oldu 🙊🤣
Ben eşimin kucağında yıkamayı istiyorum akşamları zaten onun vücut ısısıyla üşümez beraber yıkarız yada o evdeyken dizimde yıkarım eşim benden alır giydirir ben kendim duş alırım bol bol duş almak sütü de arttırıyor rahatlatıyor ya

Bende dedim bebek elden kayar gider minicik şey küvete tül asar içine mislinle koyar yıkarım diyordum öyle okudum dedim 1 Aydan sonra bir eldiven gitmiş bebek kaymadın diye yüz üstü eline yatırmış yıkamış başka birisi altına tayt gitmiş kucağına koymuş elinde öyle yıkamış bebek kaymasın diye dedim su ısısını nasıl ayarladınız su içine derece de alırım diyordum 😅 duyduklarıma şok oldum elin alışıyor zaten o su sıcaklığına anlıyorsun dediler ama ben yine de alıcam küvet katlanabilir içine file kaymasın diye ben öyle hadi elimde tuttum yıkarım da su derecesini elimle ayarlayamam😀
Yok ya benim ikinci çocuğum olmasına rağmen lavaboda falan yıkayamam açıkçası, zaten gerçekten balık gibi oluyorlar hem küçük hem kaygan. Bir de pat diye musluktan suyun soguyacagi veya isinacagi tutarsa ne olacak? Bence küvet en mantıklısı ya bilemiyorum tercih meselesi ☺️

Yok ya benim ikinci çocuğum olmasına rağmen lavaboda falan yıkayamam açıkçası, zaten gerçekten balık gibi oluyorlar hem küçük hem kaygan. Bir de pat diye musluktan suyun soguyacagi veya isinacagi tutarsa ne olacak? Bence küvet en mantıklısı ya bilemiyorum tercih meselesi ☺️
Bence de ben ne olursa olsun kesinlikle küvet alacağım korkarım yoksa 😀

Bence de ben ne olursa olsun kesinlikle küvet alacağım korkarım yoksa 😀
Şu katlanır kuvetlerden alırsan yer sıkıntısı da yaşamazsın canım. Bence de al yani ben gerekli olduğunu düşünüyorum 😁 ben çocuğumu uzuuun zaman kuvette yıkadım. Oturmaya başladığında da normal içine su doldurup oyun oynama şeklinde banyosunu yaptırdım vs. ☺️

Back
X