- 11 Temmuz 2019
- 974
- 1.335
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım instaqramda gördüm bir anne paylaşmış çok övdü çok rahat diyor tam anne yanı hem ben bir tek gece yanımda uyusun diye aldım.Bende buna da baktım kararsız kalmıştım prego aldım onun dönencesi müzikli , ışığı falan da var beyaz sese karşı 8 tane müzik sesi var o özelliği falan hoşuma gitti
Kuzum bilmiyorumki bende anlamadımO test zaten aç karnına olmuyor muydu ki
İyiki gitmişsin canım o zaman..doktorun şimdi gerekeni yapıcakKızlar 3 saattir geçmeyen bir rahim kasık sızlamam iğne batması gibi ağrılarım vardı sırtımdan kasıklarıma yayılan doktoruma haber verdim nst çektirmeye git dedi şimdi nst çekilmeye geldim meğer o sızlama diye tabir ettiğim şey kasılmaymış iyi ki geldim içim rahat etmiş oldu şimdi doktora nst raporu atacaklar bakalım ne verecekler bilmiyorumiyiyiz çok şükür ama daha da ağrılar çoğalmadan iyi ki geldik
![]()
Haftaya cumartesi benim randevum var zaten o zaman söyler doktorum şeker yüklemesini öğrenirim o zamanKuzum bilmiyorumki bende anlamadım
Çok geçmiş olsun canım, kaç çıktı sancın? İnşallah önemli bir şey değildir haberdar et biziKızlar 3 saattir geçmeyen bir rahim kasık sızlamam iğne batması gibi ağrılarım vardı sırtımdan kasıklarıma yayılan doktoruma haber verdim nst çektirmeye git dedi şimdi nst çekilmeye geldim meğer o sızlama diye tabir ettiğim şey kasılmaymış iyi ki geldim içim rahat etmiş oldu şimdi doktora nst raporu atacaklar bakalım ne verecekler bilmiyorumiyiyiz çok şükür ama daha da ağrılar çoğalmadan iyi ki geldik
![]()
Bence önceden aç karnına kan veriyorsun sonra yükleme yapılıyor ve yeniden kan veriyorsunHaftaya cumartesi benim randevum var zaten o zaman söyler doktorum şeker yüklemesini öğrenirim o zaman![]()
30 larda çıkıyor canım biraz tedirgin oldum açıkçası normalde benim 5-7 arası çıkıyordu sancım yokken şimdi 30 lara kadar geldi doktora atacaklar nst raporunu bakalım ne diyecek doktor panik yapmamaya çalışıyorumÇok geçmiş olsun canım, kaç çıktı sancın? İnşallah önemli bir şey değildir haberdar et bizi![]()
Güzel günlerde yatsın kuzumMuğla’dan bir mağazadan aldım yatağıyla birlikte 4.800 e geldi, garantisini de siz yatağı açınca 4:5 ay sonra getirirsiniz dedi öyle aldık bir bebek mağazasından
Rica ederim kuzum ne demek
Aaaa iyi ki gitmişsin kuzum. İçin rahat etti hem böyle hem de biliyor oldun o durumu. Bize de haber ver kuzumKızlar 3 saattir geçmeyen bir rahim kasık sızlamam iğne batması gibi ağrılarım vardı sırtımdan kasıklarıma yayılan doktoruma haber verdim nst çektirmeye git dedi şimdi nst çekilmeye geldim meğer o sızlama diye tabir ettiğim şey kasılmaymış iyi ki geldim içim rahat etmiş oldu şimdi doktora nst raporu atacaklar bakalım ne verecekler bilmiyorumiyiyiz çok şükür ama daha da ağrılar çoğalmadan iyi ki geldik
![]()
Bunu kullanan bir annenin instaqramında gördüm dedim işte tam benlikRica ederim kuzum ne demekbakmıştım görünce yazdım
ben de yoyko, Kraft, bunun arasındayım. Nasıl karar verebilirim bilmiyorum
Kız zaten çok az takipçim var dedin. PaylaşBunu kullanan bir annenin instaqramında gördüm dedim işte tam benlikçünkü bende birde mobilya takımı olucak ondan bir tek gece için bu yeter bana.Bu arada instaqramda paylaşım yaptım balonla zıbın
ama içim rahat etmedi şimdi diyorum keşki paylaşım yapmasaydım
![]()
Kuzum 33 kişi varKız zaten çok az takipçim var dedin. Paylaşben de detaylıdan sonra eşimi ikna etmeyi düşünüyorum
Ben de hep yoyko görüyorum instagramda işte
Hiçbir şey olmaz Allah ın izniyle kuzumKuzum 33 kişi varama işte paylaşım yaptım ya kaynım eltim görücek
Allahın izniyle bir şey olmaz
Beğendiğini al canım çok düşünme bence
Amin canımHiçbir şey olmaz Allah ın izniyle kuzumsen dua et sık sık. Ben hem kendime hep hepimize dua ediyorum sağlıkla kucağımıza alalım diye
![]()
Ay yok benim bu ara hormonlar halay çekiyor yaBen de tam tersi bu aralar kocam da kocam modundayım![]()