• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    289
Kızlar size birşey danışacağım. Ben penti lotus kullanıyorum. Ama haliyle göğüsler büyüdü sıkıyor alttan izler çakmaya başladı. Bu dönemde kullanabileceğimiz şeylere öneriniz nelerdir, siz ne kullanıyorsunuz?
Emzirme sütyeni al dedi bana bir arkadaşım. Ama daha da büyür mü ki göğüslerimiz bilmiyorum. O yüzden sporcu sütyeni gibi bişi alayım diyorum ben de. Artık ben de rahatsız oluyorum.

Dün benimde sakinlerdi bugün şükür geldiler kendilerine 🧿🥰 bak boşa evhamlanıyoruz aslında ama içinimiz rahat etmiyor 😇 artık yoruluyorlar mı bazen uyuyorlar mı anlamıyorum ama bazen öyle hareketsiz duruyorlar 😂
Uyku ve uyanıklık hali başlamış evet kuzum uygulamada yazıyordu geçen hafta 16 saat uyuyabilirlermis minnoşlar 😍 demek bazen böyle olacak 🌸

Emzirme sütyeni al dedi bana bir arkadaşım. Ama daha da büyür mü ki göğüslerimiz bilmiyorum. O yüzden sporcu sütyeni gibi bişi alayım diyorum ben de. Artık ben de rahatsız oluyorum.
Ben evdeysem emzirme atleti aldım pentiden onu giyiyorum aşırı rahatlıyorum dışarda da emzirme sütyeni ya da dikişsiz balensiz modeller olabilir rahat yemek için süt kanallarını tıkamamak için

Canım olabildiğince balensiz desteksiz sütyen tercih et bu dönemde süt kanalları gelişimini engelleyebiliyormuş pentinin hiç yok gibi tasarımlı bi modeli çıktı ya şimdi ben ondan almayı düşünüyorum öyle bir şey dikişsiz balensiz desteksiz düz sade sıkmayan şeyler daha iyiymiş bu süreçte
ayy bunu iyi ki öğrendim. ben balenli dolgulu takıyordum :olamaz:

canımm doktoruna yine bi sor ama bana sancılarım olunca düzenli kullan demişti. hçbir rahatsızlık hissetmiyorken veriyor mu bilmiyorm
Benimde kollarımda ağrı ve uyuşma oluyor magnezyum bana da vermedi daha acaba vücutta eksildi mi ya böyle şikayetlerde olunca mı veriliyor?😵‍💫Yarın soracağım doktorum yurtdışındaydı gidemedim daha yanına😒

Benimde kollarımda ağrı ve uyuşma oluyor magnezyum bana da vermedi daha acaba vücutta eksildi mi ya böyle şikayetlerde olunca mı veriliyor?😵‍💫Yarın soracağım doktorum yurtdışındaydı gidemedim daha yanına😒
olabilir. kramp, sancı, uyuşma var mı diye soruyorlar çünkü magnezyum vermeden önce :)

canım bana da magnezyum başlatmadılar ama dün bacaklarım çok ağrıdı marmarayla 4 saat yol gitmek zorunda kaldım sanki romatizma ağrısı gibi yaşadım bugün doktorıa soracağım
Benimde birkaç gündür kollarım çok ağrıyor kemiklerim sızlıyor ara ara artıp azalıyor.Magnezyum eksikliğinden mi oluyormuş🙇🏼‍♀️

Ay ben de hiç bişi bakmıyorum kendime. Bir tek iç çamaşırı almam lazım. Penti nin külotlarını çok seviyorum ama daha bir kaç giyimde hep aynı yerlerden sökülüyo sinirim bozuluyo.

Bir de ben de makyaj malzemesi bağımlılığı var. O konuda bu ara elim ayağım titriyo. Oysa makyaj da yapmıyorum dfghjkl Ama mutlaka o ürüne sahip olmam lazım. 😂 Özellikle de ruj. Gerçi dışarı çıkarken bir tek ruj sürüyorum çoğunlukla. Bir de alerji yapmayan rimel almalıyım yeni. Yıl başından sonra ıvır zıvıra para hiç harcayamam her şey pahalılanacak iyice. O yüzden sizler de iyice düşünün. Ivır zıvırınız varsa alın şimdiden.

Ben bir de organizer aldım. Ama bebişe değil eve. Takı toka, makyaj malzemesi, eşimin traj mak. ve ürünleri bunları iyice toparlayım daah düzgün dursun istiyordum. Nicedir aklımdaydı. Alışverişe başladım ve duramıyorum fgvbhnjmkö

Xiaomi nin hava temizleyicisini de önümüzdeki ay alacağız eşimle söyledim. Nemlendirici de alırız önümüzdeki ay. Bu ay şu bebek arabası işini de halledersem oh diyeceğim.
Hava temizleyiciyi bende almak istiyorum bosh marka olan bana daha çok güven verdi evde 3 tane kedi var bakıyorum ama işe yarar mı verimli olur mu bilmiyorum en azından bebeğin uyuduğu odaya alsam iyi olacak gibi 3600 liraydı fiyatı garanti servis konularında bosh daha iyi bence dayanıklılık ektra parça olarakta

ayy çok güzelmiş . sıcacık tutar eminim. hemen aldım :KK70: bir de geçende şunu almıştım. Pijamaevi Açık Pembe Kalp Desenli Önden Düğmeli Peluş Polar Pijama Takımı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Ben normalde pamuklu nene donu tarzı olmayan altlarla hayatta uyuyamam rahat edemem 😬 huzursuz bacak var bende tenime ferah değmesi gerekiyor kışın bile o yüzden de almakta tereddüt ediyorum giyemem diye ama heves ettim şuan 😂 alsam mı

Kızlarr 20+0 dan selamlar nasılsınızz. Biz de alışverişlere başladık.. Şampuan ve Pişik Kremi olarak hangi marka alacaksınız.. Sebamed alsam mı diye düşünüyorum.. Sudocrem aldım ama yenidoğdugunda kullanmam 2aydan sonra kullanırım onu.. Bez Molfix aldım 1 numara ve 2 numara.. Kiwi sağma makinası aldım 350 TL ye.. Elele çanta aldım çok güzel
Sudokremin içinde bha var, artık eskisi gibi kullanımı önerilmiyor. Sadece ama sadece içeriği temiz bir pişik kremiyle iyileşemeyen pişik durumunda çok nadir sürülmesi gerekir.

Bende de başlamadı kuzum en iyisi doktoruma bir sorayim yine kullanma derse kullanmam 🤗 ayy evet ya ev ilac dolu 😂 ama dip not normal doğum dusununler max. 35. Haftada magnezyumu birakmaliymis doğumu geciktiriyormus..
Ben de henüz başlamadım ama kollarım ağrımaya başladı birkaç gündür🥺Magnezyum eksikliğinden oldu o zaman bu ağrı yarın soracağım ben de🙄

Ben evdeysem emzirme atleti aldım pentiden onu giyiyorum aşırı rahatlıyorum dışarda da emzirme sütyeni ya da dikişsiz balensiz modeller olabilir rahat yemek için süt kanallarını tıkamamak için
Ben de alim o atletten.

Evet gerçekten felaketti. Bacağımı yatağa kaldıramıyorum ya da arabaya eşim kaldırıyor. Hep böyle değilim de nöbet ve yoğun ders olduğu günler böyle oluyorum. Erken değil mi bunun için diye de endişe ediyorum
Benim de kollarım çok fena ya birkaç gündür😰Magnezyum eksikliğini düşünememiştim sanırım vücutta eksiliyor bir süre sonra takviye için sinyal gönderiyor vücut😕

Hiç takmasak aslında ne güzel memelere özgürlük 😂😂
Ayyy kızlar size bişi anlatacağım.

Eşimle sevgililik dönemimizdeydik ve bir gün geç kalcam diye hemen üstümü giydim çantamı aldım çıktım dolmuştayım. Mevsim de böyle bahar sonu yaz başı. Dolmuşta giderken bir süre sonra ben sütyen giymeden çıktığımı fark ettim 🤪 Tabi o korku, o endişe, acaba kızları kimler gördü düşüncesi, asla unutamayacağım bir anı bıraktı bana. Mecburen dolmuştan erken indim, Suwen mağazası vardı hemen daldım içeri. Acil sütyen almam lazım evden çıkarken giymeyi unutmuşum dedim. Kızların bakışlarından bana "gerizekalı" dediklerini anladım. Ve o zaman 1500TL maaş alıyordum sütyene 200TL vermiştim. Giydiğim en pahalı sütyen olmuştu. Ama aşırı rahattı. Neyse işte, özgür memelerle böyle de bir anı. 😬

ya aslında şöyle; bebek büyüdüğünde bile kullanılacak bir çanta olduğu için cezbetti beni :KK70:

benim de yok kuzumm . ama oysho yani ne kadar kötü olabilir ki diye düşündüm :KK70:
Çok güzelmiş ben de bundan alırım🙆🏼‍♀️Oysho’ysa tereddüt etmeye gerek yok bence😁Ama yine de her şeyi görerek dokunarak alma huyum bir türlü geçmiyor benim ya😂

Back
X