Ay ben de hiç bişi bakmıyorum kendime. Bir tek iç çamaşırı almam lazım. Penti nin külotlarını çok seviyorum ama daha bir kaç giyimde hep aynı yerlerden sökülüyo sinirim bozuluyo.
Bir de ben de makyaj malzemesi bağımlılığı var. O konuda bu ara elim ayağım titriyo. Oysa makyaj da yapmıyorum dfghjkl Ama mutlaka o ürüne sahip olmam lazım.

Özellikle de ruj. Gerçi dışarı çıkarken bir tek ruj sürüyorum çoğunlukla. Bir de alerji yapmayan rimel almalıyım yeni. Yıl başından sonra ıvır zıvıra para hiç harcayamam her şey pahalılanacak iyice. O yüzden sizler de iyice düşünün. Ivır zıvırınız varsa alın şimdiden.
Ben bir de organizer aldım. Ama bebişe değil eve. Takı toka, makyaj malzemesi, eşimin traj mak. ve ürünleri bunları iyice toparlayım daah düzgün dursun istiyordum. Nicedir aklımdaydı. Alışverişe başladım ve duramıyorum fgvbhnjmkö
Xiaomi nin hava temizleyicisini de önümüzdeki ay alacağız eşimle söyledim. Nemlendirici de alırız önümüzdeki ay. Bu ay şu bebek arabası işini de halledersem oh diyeceğim.