2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlaaar kafama bir şey takıldı.. bazen karnımın küçük bir bölgesi taş gibi oluyor. Ben onu açıkçası bebeğin poposu falan gibi düşünüyordum ama değilmiş. En son gittiğimde doktor onun olmasını istemeyiz dedi . Bir de bana bi sayı verdi işte günde şu kadardan fazla olursa nst çekilmesi lazım dedi . Ama sayısını unuttum açıkçası . Bu sertleşmeyi hisseden var mı aranızda ?
Ben hiç hissetmedim ama detaylıda doktor karnıma dokunup yumuşak demişti, sana da bakıldı mı canım, gerçi kasılma olsa da anlık oluyor
Kızlar bende bir şey soracağım kafaya takmak istemiyorum ama. Dün geceden beri sağdaki bebek aşırı kasıklarıma vuruyor ayaklarıyla kadıklarımda çok hissediyorum sabahta uyandığımdan beri hala oraya vuruyor hiç bu kadar şiddetli hissetmemiştim gün gece bi tedirgin oldum 1 saat hiç durmadılar zor uyudum endişeden aşağıda hissediyorum yani göbek deliğimin 4-5 parmak aşağısında tekme atıyor ayakları aşağıda sağ taraftaki beneğin ama normal midir? Ayakları uzuyor sonuçta gerinerek tekme atıyorsa aşağıya denk gelmesi normaldir demi ? Kafasını yukarda vuruyor neyseki ondan rahatlamaya çalışıyorum sonuçta 23 haftadayım aşırı yukarı çıkmamışlardır daha yani midemde hissetmemem normaldir diye düşünüyorum
Bende hep aşağıda hissediyorum canım, doktor bebeğin yeri gayet iyi dedi
Sabahtan beri dokuz doğurdum neredeyse kızlar..uyandığımdan beri bebişi hissedemedim hiç hareket etmedi tam acile gitmek için hazırlandık hareketlerimi hissettim aklım başımdan gitti resmen. Annelik çok garip his oturdum ağladım her sabah uyandığımda yarım saat boyunca aralıklarla oynardı. Şu an bile çok fazla hareket etmiyor. Yarın detaylı var zaten onunda stresi var iyice kötü oldum
Ahh canım kıyamam, daha küçükler olur ya bazen, yarında çok güzel geçsin dualarım seninle 🤲

The The canım çok sevindim plesantanın yukarı çıkmasına, çok şükür ya, darısı diğer kızlara olsun 🤲

Ben hiç hissetmedim ama detaylıda doktor karnıma dokunup yumuşak demişti, sana da bakıldı mı canım, gerçi kasılma olsa da anlık oluyor

Bende hep aşağıda hissediyorum canım, doktor bebeğin yeri gayet iyi dedi

Ahh canım kıyamam, daha küçükler olur ya bazen, yarında çok güzel geçsin dualarım seninle 🤲

The The canım çok sevindim plesantanın yukarı çıkmasına, çok şükür ya, darısı diğer kızlara olsun 🤲
inşallah güxel gwçer canım

Tüm tuşlara basıyorum, muzlu cevizli sütler, kabak çekirdekleri 😂😂 önerdiğiniz neler var kızlar başka
Bende. Canım bende başladım 😂
Muz süt ceviz fındık badem, kabak çekirdeği birazdan yiyeceğim 😂
Sabah yumurta, yarına avokadom olgunlaşır inanamıyorum😂 incir ve gün kurusuna bugün yer kalmadı 😬

Hahah bende sutyensiz duramiyorum mecburen bu haftalarda evde takmamaya calisiyorum ama delleniyorum tshirtu memelerin altına sıkıştırıyorum 😂😂😂
Sen bensin o kadar rahatsız oluyorum ki sütyensiz duş alırken bile bir kolumu altına sokarak destekliyorum vücuduma değince gıcık oluyorum ahahh😂😂

Bende. Canım bende başladım 😂
Muz süt ceviz fındık badem, kabak çekirdeği birazdan yiyeceğim 😂
Sabah yumurta, yarına avokadom olgunlaşır inanamıyorum😂 incir ve gün kurusuna bugün yer kalmadı 😬
Hadi inşallah kilo aldıracaz bebişlere 😂😂 Bakın şimdi bugün ne yedim sabah bir yumurta bir peynir bir dilim ekmek. Bunlar hep zorla. Öğlen salata. Sonra muzlu süt içtim. Akşam yemeği mercimek yemeği ve yoğurt. Şimdi de kabak çekirdeği. Bunları zorlaya zorlaya ağzıma tıkıyorum gerçekten 🙈

Back
X