Canım geçmiş olsun nasılsınız şuan peki daha iyi miKizlar bebegim yataktan düştü. Boyle şeylere çok dikkatliyimdir şu ana kadar. Ama dün oğlum kaka yapmıştı yatakta koydum bezle ıslak mendili alayım dedim arkama donmemle duşmesi bir oldu 3 4 dakika boyunca ağladı sonra sakinleri hiç bir morarma şişlik yok. Zaten hemen yastığa geldi sonra yere geldi. Çok üzüldüm çok kötü oldum. Kusma vs da olmadı offff çok şükür iyi ama benim suçum

( ama biz inanılmaz huysuzuz diş mi acaba kızlar
( ama biz inanılmaz huysuzuz diş mi acaba kızlar  Alya kuşun dişi geliyor galiba damağında nokta beyazlık var ama henüz uç vermedi bayadır da gece uykusunda çok aglaniyor damaklari deli gibi kaşınıyor
 Alya kuşun dişi geliyor galiba damağında nokta beyazlık var ama henüz uç vermedi bayadır da gece uykusunda çok aglaniyor damaklari deli gibi kaşınıyor 

ateşin hiç düşmemesi yıpratıyor bebeği. Ağrısı azalsın diye vermek istedim. Daha önce de ateşlenmemişti hiç huyunu bilmiyorum o yüzden. Yani Allah korusun havale vs bazen düşük ateşte olur derler. Her bebek farklı bünyede o yüzden oğlumdaki tecrübelerim şu an işime yaramıyor
 ateşin hiç düşmemesi yıpratıyor bebeği. Ağrısı azalsın diye vermek istedim. Daha önce de ateşlenmemişti hiç huyunu bilmiyorum o yüzden. Yani Allah korusun havale vs bazen düşük ateşte olur derler. Her bebek farklı bünyede o yüzden oğlumdaki tecrübelerim şu an işime yaramıyor