Çok seviyorum aksiyonVücut aksiyon arıyor senin![]()

Daha erken

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok seviyorum aksiyonVücut aksiyon arıyor senin![]()
Ben spinal oldum canım ama oğlumun ağlamadığını bir terslik olduğunu anlayınca tepki gösterdim baya sonra genel uyuttular sanırım hatırlamıyorum çıkarken bişeyCanım sen genel anestezi oldun demi ilk kalkarken agrı oldumu bende çok olmuştu
Ayy maşallah güçlü anne güçlü bebiş evet canım çok şükür kg almaya başlamış bizimki dört gözle bekliyoruz vallahi Allah kimseyi evladıyla sınamasınGeç kalmışınız zatenbiraz çene yap ozaman kalkıyorlar yoksa benimkide aynı
ooo ben 26 haftalık doğurdum canım 940 gramdı. Sen şimdi sadece kilo bekliyorsun ben hem kilo hem ciğer hem solunum bekledim. Ondan benimki epey sürdü. Senin az bi kaç haftaya alacaksın kucağına![]()
Olmuştur canım seninBenim en son tam 35 haftalık dedi 2600 gramdı canım 8 gün oldu gideli 2900 olmuştur kesin
Anladım canım teşekkür ederim kızın nasıl beslenmesi güzel miBen spinal oldum canım ama oğlumun ağlamadığını bir terslik olduğunu anlayınca tepki gösterdim baya sonra genel uyuttular sanırım hatırlamıyorum çıkarken bişey
3 olmuştur artık yanlış hesaplamışım 10 gün önce bakmıştı kilosuna en son gittigimde sadece çatı muayenesi yapmıştıOlmuştur canım senin![]()
Hadi gidersen sende güzel haberlerle gel inşallahBenim de var canım eşimin hastaları 4 e kadar biterse gideceğiz bitmezse yarına kalacak büyük ihtimalle canım
sen niye randevu almıyorsun canım planlı sezaryen istemiyor musun
sen cidden aksiyon seviyorsunHiç planlı sezaryen olmadım ki nasıl bir duygu bilmiyorum yüne gün almadan kendi gelir diye bekliyorumbelki bıgün haftaya gün verir belkide 38 haftayı tamamlasın der bende merak ediyorum ama acil gitmek daha güzel daha rahat alıştım akşamdan panik olmuyorsun
![]()
amin canım Rabbim yardım ediyor sabrını veriyor hiç yaşamayan nasıl uzak kaldın filan diyor ama Allah yardım ediyor işte. Kaç kg olmuş şimdi ne sıklıkla görebiliyorsun ağlama yanına girince bol bol konuş onunlaAyy maşallah güçlü anne güçlü bebiş evet canım çok şükür kg almaya başlamış bizimki dört gözle bekliyoruz vallahi Allah kimseyi evladıyla sınamasın
merhaba ,çatı muayenesi acıtıyor mu acaba , ben en son gittiğimde rahim ağzı ölçmek için bir cihazla baktı onun gibi anlık bir his mi merak ettim3 olmuştur artık yanlış hesaplamışım 10 gün önce bakmıştı kilosuna en son gittigimde sadece çatı muayenesi yapmıştı![]()
Doğumdan sonra şukadar hızlı kilo vermeyi bana da nasip et AllahımKızlar bu arada ben son kontrolde 93 kg geldim 5 gün sonra doğurdum bugün sabah tartıldım 78 kg şuan
Ama doktorum benden çıkan amniyon suyunu anlattı herkes şok olmuş diyordum ya oğlumun suyu fazla diye fazla az kalmış yani o derece..
36 haftaya 37 olacak işte çalışabilir raporu almıştım32haftalıı mı 37haftalık mısın canımm![]()
Bende aynen bu hafta son canım. Rapor nasıl alınıyordu. En fazla 23 nisana kadar çalişabilirsin demişlerdi. O gün mü gidip rapor alacagız. Yoksa bir gün önden mi. Bilgin var mı.Günaydın kızlar biz koca göbeğimle işe gidiyoruzbu hafta son inşallah
![]()
Kıyamam sana canım benimBen spinal oldum canım ama oğlumun ağlamadığını bir terslik olduğunu anlayınca tepki gösterdim baya sonra genel uyuttular sanırım hatırlamıyorum çıkarken bişey
Bu arada spinalde de ilk çok zordu bir de ilk idrar çok zorduAnladım canım teşekkür ederim kızın nasıl beslenmesi güzel mi
Ben camış gibi uyuyom yeni kalktım henüz hazır değilim demek kiAslında Rabbim bizi anneliğe hazırlıyoruykusuz kalıyoruz ki doğurup uykusuz kalınca zorlanmayalım önceden antrenman oluyor bize
1620 olmuş şuan 42 cm 11 ve 12 saatleri arasında görebiliyorum ama eşim süt oldukça götürüyor kapıdan alıp bilgi veriyolarHadi gidersen sende güzel haberlerle gel inşallah
sen cidden aksiyon seviyorsun
amin canım Rabbim yardım ediyor sabrını veriyor hiç yaşamayan nasıl uzak kaldın filan diyor ama Allah yardım ediyor işte. Kaç kg olmuş şimdi ne sıklıkla görebiliyorsun ağlama yanına girince bol bol konuş onunla![]()
Oh maşallah maşallahAyy maşallah güçlü anne güçlü bebiş evet canım çok şükür kg almaya başlamış bizimki dört gözle bekliyoruz vallahi Allah kimseyi evladıyla sınamasın
Kız bende almaya başlarım annem öyle yediriyor ki 3 ana 3 ara öğün dolu dolu bi de bende şeker vardı şuan şekerim gitmiş şükür ki doya doya yiyorumDoğumdan sonra şukadar hızlı kilo vermeyi bana da nasip et Allahım![]()