2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Geç kalmışınız zaten 😂 biraz çene yap ozaman kalkıyorlar yoksa benimkide aynı🤣

ooo ben 26 haftalık doğurdum canım 940 gramdı. Sen şimdi sadece kilo bekliyorsun ben hem kilo hem ciğer hem solunum bekledim. Ondan benimki epey sürdü. Senin az bi kaç haftaya alacaksın kucağına 😍😍
Ayy maşallah güçlü anne güçlü bebiş evet canım çok şükür kg almaya başlamış bizimki dört gözle bekliyoruz vallahi Allah kimseyi evladıyla sınamasın

Ben spinal oldum canım ama oğlumun ağlamadığını bir terslik olduğunu anlayınca tepki gösterdim baya sonra genel uyuttular sanırım hatırlamıyorum çıkarken bişey
Anladım canım teşekkür ederim kızın nasıl beslenmesi güzel mi

Benim de var canım eşimin hastaları 4 e kadar biterse gideceğiz bitmezse yarına kalacak büyük ihtimalle canım

sen niye randevu almıyorsun canım planlı sezaryen istemiyor musun
Hadi gidersen sende güzel haberlerle gel inşallah 😍
Hiç planlı sezaryen olmadım ki nasıl bir duygu bilmiyorum yüne gün almadan kendi gelir diye bekliyorum😂😂 belki bıgün haftaya gün verir belkide 38 haftayı tamamlasın der bende merak ediyorum ama acil gitmek daha güzel daha rahat alıştım akşamdan panik olmuyorsun 🤭🤭🤭
sen cidden aksiyon seviyorsun 🤣🤣
Ayy maşallah güçlü anne güçlü bebiş evet canım çok şükür kg almaya başlamış bizimki dört gözle bekliyoruz vallahi Allah kimseyi evladıyla sınamasın
amin canım Rabbim yardım ediyor sabrını veriyor hiç yaşamayan nasıl uzak kaldın filan diyor ama Allah yardım ediyor işte. Kaç kg olmuş şimdi ne sıklıkla görebiliyorsun ağlama yanına girince bol bol konuş onunla 😍😍

kızlar kişisel temizliği nasıl yapıyorsunuz, ya doğuma hazırlıksız yakalanırsam diye ödüm kopuyor

3 olmuştur artık yanlış hesaplamışım 10 gün önce bakmıştı kilosuna en son gittigimde sadece çatı muayenesi yapmıştı 😍😍
merhaba ,çatı muayenesi acıtıyor mu acaba , ben en son gittiğimde rahim ağzı ölçmek için bir cihazla baktı onun gibi anlık bir his mi merak ettim

Kızlar bu arada ben son kontrolde 93 kg geldim 5 gün sonra doğurdum bugün sabah tartıldım 78 kg şuan
Ama doktorum benden çıkan amniyon suyunu anlattı herkes şok olmuş diyordum ya oğlumun suyu fazla diye fazla az kalmış yani o derece..
Doğumdan sonra şukadar hızlı kilo vermeyi bana da nasip et Allahım 😂

Hadi gidersen sende güzel haberlerle gel inşallah 😍

sen cidden aksiyon seviyorsun 🤣🤣

amin canım Rabbim yardım ediyor sabrını veriyor hiç yaşamayan nasıl uzak kaldın filan diyor ama Allah yardım ediyor işte. Kaç kg olmuş şimdi ne sıklıkla görebiliyorsun ağlama yanına girince bol bol konuş onunla 😍😍
1620 olmuş şuan 42 cm 11 ve 12 saatleri arasında görebiliyorum ama eşim süt oldukça götürüyor kapıdan alıp bilgi veriyolar

Back
X