2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Merhabalar, adeno değilde rota olmuştuk biz tam 7 gün ağzına birşey sürmemişti. Hastalık sonrası düzeldi, kaybettiği kiloları geri aldı. Canınızı sıkmayın keyfi yerine gelince düzelecektir🌸
Umarım biz de öyle oluruz gerçekten öyle bir stres içine girdim ki tam oturttuğum düzenim ne güzel derken başıma gelenler.. içimi rahatlattınız biraz da olsa 🥰🤍

Kızlar selam
12 ayla birlikte bizde insanların peşine ağlama, odadan çıkınca ağlama ve anne babaya aşırı düşkünlük gelişti 😅
Birde eski tatlı ağlaması yerine tuhaf bir ağlama geldi 🤣🤣 kuzu gibi me liyor.

Kızlar selam
12 ayla birlikte bizde insanların peşine ağlama, odadan çıkınca ağlama ve anne babaya aşırı düşkünlük gelişti 😅
Birde eski tatlı ağlaması yerine tuhaf bir ağlama geldi 🤣🤣 kuzu gibi me liyor.
Selamlaar bizde de kızgınlık kendinii yere atma vurma genel bir sinirlilik hali geldi çıldırıcamm 🙈

Selamlaar bizde de kızgınlık kendinii yere atma vurma genel bir sinirlilik hali geldi çıldırıcamm 🙈
İstediği olmadığından aşırı bağırıyor ve sinirleniyor. İnanılmaz derecede uykuya direniyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Bazen hiç gündüz uykusu yaptıramadığım zamanlar oluyor 😫 geçicidir inşallah kafayı yememe 👌🏻 kaldı

İstediği olmadığından aşırı bağırıyor ve sinirleniyor. İnanılmaz derecede uykuya direniyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Bazen hiç gündüz uykusu yaptıramadığım zamanlar oluyor 😫 geçicidir inşallah kafayı yememe 👌🏻 kaldı
Bizde de inanılmaz sinirli bir anda ağlıyor şaşırıyorum 😅 birde tepkilerimizi ölçüyor gözümüze bakarak hayır dediğimiz şeyi defalarca yapıyor ve hırsla resmen ahhaha hala gece uykularimiz çok kötü gündüzler fena değil de

Bizde de inanılmaz sinirli bir anda ağlıyor şaşırıyorum 😅 birde tepkilerimizi ölçüyor gözümüze bakarak hayır dediğimiz şeyi defalarca yapıyor ve hırsla resmen ahhaha hala gece uykularimiz çok kötü gündüzler fena değil de
Ya birde bizde bir kaç gecedir gece 3te uyanıp uykuya geri dalamama problemi var. Uyumak istiyor ama uyuyamıyor sabaha kadar uyutmaya çalışıyoruz :(

Kızlar selam!! Ne alemdesiniz, bebişleriniz nasıl iyi mi? Yeme içme, konuşma çabaları nasıl gidiyo?

Cerazette önerdi doktorum ve sütümde olsun bi değişiklik yapmadı kullandığım ilk günden beri saçma sapan kanamalarim olmadı suanlik🥰 zaten düzenlemesi içinde istiyordum birde korunmak için bana çok iyi geldi.. evlendigimiz ilk zaman kullanmıştım başka marka yasmin miydi unuttum veya yazz miydi her neyse ismi aklıma gelmedi cildim gogsum yüzüm benek benek olmuştu çok kötü yapmıştı hassas bünyeye sahibim bu yazdığım hapı alabilirsin emziren annelere uygun
Nasıl kullaniliyor

Selamlar

selamlar bir şeyler diyor ama anlamıyoruz dıgıldıgıl diyor 😅 ya ben bebişi kreşe vermek istiyorum bebeğini veren var mı ne düşünüyorsunuz
Merhaba, ben 2 yaş gibi vermeyi düşünüyorum çalışmaya başlayacağım için. Şuan için pek araştırmadım. Siz ne yaptınız

Back
X