- 28 Mart 2023
- 11.317
- 12.904
- 228
Yaa çok geçmiş olsunEwet cnm çok kasılıyordu . Kakasini yaparken kirmizi oluyordu . Şans eseri altini acinca kakasini yapti . Öyle gördükgolden-snitch
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa çok geçmiş olsunEwet cnm çok kasılıyordu . Kakasini yaparken kirmizi oluyordu . Şans eseri altini acinca kakasini yapti . Öyle gördükgolden-snitch
Trendyolda var bundanLinki yok canım Eşim burdan almış ama internettede vardır belki. 2 saate birdi artık 3 saate bir veya gece ne zaman uyanirsa o zaman.. ceviz incir hurma birde şerbet başkada bir şey kullanmıyorum.. Ben bir göğüs tamamen bitene kadar emziriyorum arka sütü aldiriyorum bebeğe tek ön sütü ederse hemen uyaniyoEki Görüntüle 3429182
Yaa gerçekten mi her şeyi ılık ılık içmekten sıkıldımBugün doktora şey dedim kızlar bana soğuk su icirmiyor eşim gaz yapar diye gerçeklik payı var mı doktor güldü dedi ki yok öyle bir şey dedi sadece gazlı içecekler baharat süt ve mayonez yeme dedi
![]()
Benimki de başıma gelip ooh ooh falan diyip duruyor çocuk emdikçeAyyy bugün annemin işi vardı kvdem geldi sağolsun, afedersin mememe öyle bir bakıyorki süt geliyormu diye yemin ederim bebek memeyi tutmadı resmen. Krize girdi çocuk memeyi istemedi biberonda verdim mecburen. Ayy sinir oluyorum bön bön neye bakıyorsun. Sadece 2miz vardık öbür odaya gitsem ayıp olurdu ama insanda diğer tarafa falan bakar direk mememe bakıyordu çocuğum meme almadı resmen![]()
Bizimde öyle canım yaa doktora gittiğimde özellikle göstereceğimKizlar bizim bebeğin makatı catlamiş. Gazini kakasini yapinca çok ağliyor öneriniz var mi ?
Doğdu güneşim doğduAy doğdu mu doğdu mu ben kaçırdım dünden beri giremedim![]()
Canım boşa akiyor ama ilk zamanlar sütüm varken sagiyordum baya sonra emzirecegim gogsude sagip hafif yumusadiktan sonra meme öyle emziriyordum.. şimdi zaten bi oturuşta bi memeyi nerdeyse boşaltıyor benimkiCanım bir memeyi emerken öbür meme taşıyorya bende ziyan olmasın diye ona geçiyordum ama dün burda konuşulduktan sonra araştırdım son süt önemliymiş.
Peki bir memeyi verirken öbür taşan memeyi sağıyor musun. Nasıl devam ediyorsun
Ya ben gösterdim bu çatlak değil dedi ndndjdjdsBizimde öyle canım yaa doktora gittiğimde özellikle göstereceğim![]()
Aslında öyle durumda emzirme örtüsü ortsen üstüne anlar mı ayibiniAyyy bugün annemin işi vardı kvdem geldi sağolsun, afedersin mememe öyle bir bakıyorki süt geliyormu diye yemin ederim bebek memeyi tutmadı resmen. Krize girdi çocuk memeyi istemedi biberonda verdim mecburen. Ayy sinir oluyorum bön bön neye bakıyorsun. Sadece 2miz vardık öbür odaya gitsem ayıp olurdu ama insanda diğer tarafa falan bakar direk mememe bakıyordu çocuğum meme almadı resmen![]()
Birde hastanede ilk gün odadan çıkartmıştım emzirmek için bir çıkar mısın emzireyim demiştim, sonra baktım anlamıyor artık memeler fora dolaşıyorum amaaannnnBenimki de başıma gelip ooh ooh falan diyip duruyor çocuk emdikçemememi görmeyen kalmadi resmen
Ay valla ya saka gibi bende boşa ılık içmişimYaa gerçekten mi her şeyi ılık ılık içmekten sıkıldım
Bizim doğumdan sonra odaya gelen doktor memeyi tuttuysa mama verme hiç, o mutlaka doyar dedi ama gerçekten ana yüreği diye bişi varmış ağlayasım geliyo doymuyo mu diyeBenimde öyleydi kuzum 3. Gün gelmeye başladı sütüm zaten o kıvamlı çekemiyor bebek o yüzden mamayla destekledim ama bugün doktora soracam ne zaman mamayı bırakalım diye. Ayy sonunda hepimiz doğurduk delilik annelik başka bir şey değil o kadar uykusuz kalıyorum ama ayaktayım sabah işe zor giden bensanki yıllardır onu bekliyormuşum gibi çok güzel
hep iyi olsun bebeklerimiz
![]()
Bende en iyisi artık ön sütü sağım yapayım sonra devam edeyim emzirmeyeCanım boşa akiyor ama ilk zamanlar sütüm varken sagiyordum baya sonra emzirecegim gogsude sagip hafif yumusadiktan sonra meme öyle emziriyordum.. şimdi zaten bi oturuşta bi memeyi nerdeyse boşaltıyor benimki
Yaniiiiğ bana göre çatlak eminim sana göre de öyleydiYa ben gösterdim bu çatlak değil dedi ndndjdjds
Yok kız nerde öyle düşünceli insan değilllAslında öyle durumda emzirme örtüsü ortsen üstüne anlar mı ayibini
Unutma mutlaka yaz merak ettim nbgvbcvbYaniiiiğ bana göre çatlak eminim sana göre de öyleydidoktor ne diyecek bakalımm
![]()
Benim sadece geceleri öyle oluyor uyumak bilmiyor dalamıyor ama gündüz sorun olmuyor acaba gece mi sütüm azalıyor anlamadım. Ben kabız olmayayım diye doğru düzgün yemek de yemiyorum sürekli begonyanın hoşafını içip tanelerini yiyorum ama öyle aman aman sütüm yok. Göğüs uçlarım da yara tabi süt çıkışlarının bazıları tıkalı kabuk bağladığı için ondan mı bilemedim. Lohusa şerbeti ben de deneyeyim bakalımKızlar sütüm baya azaldı sanırım yaiki gündür farkındaydım zaten bugün bi uyuyamadı çocuğum. Emziriyorum yatırıyorum 5dk sonra ağlıyor emzik veriyorum aç gibi saldırıyor tekrar emziriyorum sonrası yine aynı. Eşime lohusa şerbeti aldırcam akşam getirir. şimdi incir ceviz filan yiyorum. Mama yaptım tekrar ağlarsa vercem bakalım ozaman ne olcak.
![]()
Yemek yemeyip kilo veremeyen bir ben varım heraldeDogum öncesi kiloma kaldı 6 kilo çok kilo almışsın diyen doktoruma burdan selamlar![]()
Bir göğüste kaç dk tutuyorsun canım? Taktik ver bize deLinki yok canım Eşim burdan almış ama internettede vardır belki. 2 saate birdi artık 3 saate bir veya gece ne zaman uyanirsa o zaman.. ceviz incir hurma birde şerbet başkada bir şey kullanmıyorum.. Ben bir göğüs tamamen bitene kadar emziriyorum arka sütü aldiriyorum bebeğe tek ön sütü ederse hemen uyaniyoEki Görüntüle 3429182
Hiç anasına çekmemişKızlar doktorum bebeğime diyet verdi fjdjsjdjjdhdhe 15 günlük bebeğe diyet o da çok kilo aldigi için jsdjdjdjd
Bizide 3.gün çağırdı canımm doğduğu günden sonra evetKızlar doğumdan sonra gelen çocuk doktoru 5.gün kontrole çağırdı sizler hep 3.gün gittiniz diye kalmış hafızamda. Çok bi fark olmaz dimi zaten dün doğdu 3.gün yarın oluyor o şekilde sayıyoruz dimi![]()