Doğduğu günü 1 sayıyoruz dimi? Burdaki hamilelik günlüğü doğduğu güne 0 diyo meselaBizide 3.gün çağırdı canımm doğduğu günden sonra evet![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğduğu günü 1 sayıyoruz dimi? Burdaki hamilelik günlüğü doğduğu güne 0 diyo meselaBizide 3.gün çağırdı canımm doğduğu günden sonra evet![]()
Bencede acıkınca kalkıyo zaten hem daha verimli emiyoSarilik riski geçince uyandırmana gerek yok demişti Dr bize
Oh iyi hiç kıyamıyorum cunkuDoktorum artık 3 saate bir emzir dedi bana sarılık riski geçtiği icin
Off bende çok ağladı 2 saat 15 dakika oldu verdim neyse alışma sürecindeOh iyi hiç kıyamıyorum cunku
Canım sen zaten Mayıs sonuydun normal seninmerak ettim bı sen aklımda kaldın dogurmayan bir de hep giremiyorum ya o yüzden emin olamadım
Hafif var öyle dayanılmaz değildi ağrıdan uyanmadım en azından kanalda mıydı seninkiKasık ağrısı var bende de çok ayakta kaldım ondan mı oldu bilmiyorum sen de devam ediyor mu ağrı canım? Aşağıda baskı hissediyorum 1-2 saattir
Ben çarşamba doğurdum cumartesi 3.gün olarak gittim işteDoğduğu günü 1 sayıyoruz dimi? Burdaki hamilelik günlüğü doğduğu güne 0 diyo meselabenim soruların saçmalığı
![]()
Canım benim doktorum 2 saatte 1 60 ml vermelisin demişti.cesursavasci iki saatte bir iki göğsümden anca 40 ml süt cikiyor . Bebeğe yetmiyor mu acaba
Kac saate bir 45 ml olmasi gerekli ?Eki Görüntüle 3429236
Ölçek bu sekilde
Ben sorunca süt tek ver mama verme diyip duruyor . Anne sütünü artir hep emzir diyor ama yetmiyorCanım benim doktorum 2 saatte 1 60 ml vermelisin demişti.
30 anne sütün çıktıysa 30da mama ver dedi.
Anne sütü mama ikilisini 60a tamamla demişti.
Ama bizim bebeğin kilosu ani düşmüştü sen doktoruna bir sor istersen
Kanalda mı bilmiyorum doktorum söylememişti ben de sormadımHafif var öyle dayanılmaz değildi ağrıdan uyanmadım en azından kanalda mıydı seninki
Gerçek sancılar belden bağlıyormuş galibaKanalda mı bilmiyorum doktorum söylememişti ben de sormadımKasık çok fena ağrıdı ama geçti ,belim ağrımaya başladı şimdi de
![]()
Sarılık durumu var mı canım, kaç günlük oldu bebişBen sorunca süt tek ver mama verme diyip duruyor . Anne sütünü artir hep emzir diyor ama yetmiyor
En azından 40 ına kadar böyle gider heraldeOff bende çok ağladı 2 saat 15 dakika oldu verdim neyse alışma sürecinde![]()
Aay ne sordun o kadar bizi de aydınlatKeşke bende o zaman sorsaydım bugün bir anda aklıma geldi iyi ki sormuşum15 madde soru hazırladım adama sorup duruyorum
Aynen öyle 3 saati de pek geçmiyorlar zatenBencede acıkınca kalkıyo zaten hem daha verimli emiyo
Bak bana grubun en hareketsizi bendim ilk doğuran benimaynen ama kendimi 40ı görmem diyordum 6-7. haftalardan beri yürüyorum ediyorum ama gelmeyince gelmiyor demek ki
![]()
Vardi cnm 10. Gün 15 cikti 3 gün sonra 13 e düştü artik yükselmez dediSarılık durumu var mı canım, kaç günlük oldu bebiş