2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Klima olayı beni çok korkutuyor ama açtım valla mecbur. Oda 31 derece olmuş. Klimayı açıp bebise de tülbent örttüm ince diye. Aşırı bir sıcak var her yeri isilik
Bizde öyle canım boynu yüzü omuzları hep böyle doktor günlük duş aldırın sadece su ile dedi bizde öyle 28 dereceydi klimasız 25 açtık klimayı içeri 24 e düştü kolu kısa zıbın var bide belden aşağı müslin örtüyorum ama ayakları ile itiyor açıyor

Sadece ucunu tutmamasına dikkat et canım kahvesiyle birlikte alıyorsa sıkıntı yok

Kızlar çookkk acil cevap 2 numara beze geçtiniz mi geçtiyseniz kaçıncı haftada geçtiniz? Evde 1 paket 1 numara var diğer paket bitti.
Eşim bez alacak 1 mi aldrim 2 mi bilemedim

Bukadar kasmayın ya ben mi çok rahatım bilmiyorum basen dağınıkta olacak bulaşıkta bekleyecek şuan çok yeni küçükler. Zamanla herşey oturacaktır

Aslında aciyor göğsüm ama silikonlayken de ilk çekişte acıyordu sonra acimiyordu süt kanallariyla ilgili diye düşünüp önce sıkıp süt getiriyorum sonra veriyorum o zaman daha az aciyor ama direkt memeyi verirsem elektrikler çarpıyor resmen. İsirmis gibi bir his oluyor. Emdikten sonra da bazen sızlama oluyor krem kullanıyorum

Kızlar çookkk acil cevap 2 numara beze geçtiniz mi geçtiyseniz kaçıncı haftada geçtiniz? Evde 1 paket 1 numara var diğer paket bitti.
Bizim 40imiz çıkacak hala 1 numara, bacakları kızarmaya başladı ama 1 bitmeden ikiyi denicem eğer bol gelirse 1 sipariş ederim

Aynısı bizimki de açıyor. Elleri azcik soğusun kv üşüdü mü ki diyor giydiriyor hemen. Çocugun her yeri kipkirmizi oldu. Ben de emzirirken belini tutuyorum kendime doğru, oralar da hep kızarmış yavrumun

Yalnız değilmişim, annem tertemiz yapmıştı evimi şimdi çok kötü durumda bebis uyurken ben de silip süpürmeye çalışıyorum evin yarısını ancak yapabiliyorum o da yarım yamalak oluyor. Ev çok dağınık geliyor bana da. Herkes gidince şöyle guzel bir toplamak istiyorum

Aynısı bizimki de açıyor. Elleri azcik soğusun kv üşüdü mü ki diyor giydiriyor hemen. Çocugun her yeri kipkirmizi oldu. Ben de emzirirken belini tutuyorum kendime doğru, oralar da hep kızarmış yavrumun
Kıyamam süt de akıp bekleyince etkiliyor sanırım sürekli ıslak pamukla siliyorum bi an önce geçsin diye

Aaaa niye tartmıyolar bidaha çocuğu ki kaça düştüğünü bilmeden ne kadar geri aldığını yada alıp almadığını nerden bilcen
gulumsebebek canım sen keratin yapmıştın memnun kaldın mı
evet canım ama uzun zaman sonra ilk yaptım ya çabuk bozuldu bide sürekli toplu halde saç. Yine tekrarlıcam
Hahaha evet evet kendi çocukları olunca resmen güncelleme geliyor tamam sen daha güzel tutuyorsun diyip banyo olayını eşime satiyorum
aynen biraz pohpohla kitle ona sonra mecbura kalır zamanla da alışır
hahahhaah ay çok iyi ya

Canım sleepy mi kullanıyorsun? Bizimki hala büyük geliyor 1 numara. Aldıklarım bitti yine sipariş verdim onu bile yarıladım

Beni hayran hayran izlemiyor; onunla sohbet etmeye çalışıyorum kıyameti koparıyor, özür diliyorum meme veriyorum sonra susuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…