- 25 Mayıs 2023
- 4.670
- 8.950
- 88
Maalesef benim gelenim gidenim çok, herkes yardım etmeye çalışıyor ama düzen felan kalmadı, arkadaşlarım el yapımı boyalı tepsilerimi yıkamış hep boyası akmış bardaklarım tabaklar tenceler hepsi yerleri değişmiş asla aradığımı bulamıyorumYalnız değilmişim, annem tertemiz yapmıştı evimi şimdi çok kötü durumdabebis uyurken ben de silip süpürmeye çalışıyorum evin yarısını ancak yapabiliyorum o da yarım yamalak oluyor. Ev çok dağınık geliyor bana da. Herkes gidince şöyle guzel bir toplamak istiyorum
Annene bunu at canımBenim annem dün gitti artık yalnızız biz evde maraton benim içinde başlıyor
(Sleepy Bio Natural)' se 1 numarası büyük yapılmış. Rahat 1 - 1 bucuk ayliga kadar kullanılir.Sleepy kullanıyorum. Yine 1 aldırayım ozaman
Yara olmadı da birazcık acı oluyor sızlama gibiYanlış tutsa acır yara olur canım
Benimki memede rahat durmuyor her yeri süt oluyorKıyamam süt de akıp bekleyince etkiliyor sanırım sürekli ıslak pamukla siliyorum bi an önce geçsin diye
Ya ahahaha kıyamamBeni hayran hayran izlemiyor; onunla sohbet etmeye çalışıyorum kıyameti koparıyor, özür diliyorum meme veriyorum sonra susuyor
Kv bebeğe bakarken topluyorum ama yetişemiyorumMaalesef benim gelenim gidenim çok, herkes yardım etmeye çalışıyor ama düzen felan kalmadı, arkadaşlarım el yapımı boyalı tepsilerimi yıkamış hep boyası akmış bardaklarım tabaklar tenceler hepsi yerleri değişmiş asla aradığımı bulamıyorumbu bebekle evimi gönlümce eski hale getirmem imkansız senin annen yakınsa bebeğe bakarken sen de toparlayabilirsin aslında canım
Cuk cuk çekerken geliyor bir de lıkır lıkır yutuyor hangisi olmamalı canım? Nasıl tutturcam bilemedim artık yaAllah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım
canım o sesin olmaması gerekiyor bebek memeyi yanlış kavrayınca oluyor sanırım aktif emmeyi de geriye düşürüyor bazen bizde de oluyor lıkır lıkır yutkunma sesi bir düzeltiyorum filan
Bizim 40imiz çıkacak hala 1 numara, bacakları kızarmaya başladı ama 1 bitmeden ikiyi denicem eğer bol gelirse 1 sipariş ederim
İnşallah kolaylıkla atlatırız canım bu süreci rahat olmak lazım ama elimizde olan bi durum degil şu bir iki ayı atlatırsak inşallah herşey düzene biner bende kendimden nefret ediyorum bazenKızlar bende böyleyim benim yanıma 2 haftadır kimse gelmiyor bebekle ve eşimle tekiz o kadar yoruluyorum ki dün oturup ağladım çünkü kızımda 2 gündür uyumuyor evi her gün silip süpürmezsem kspı kollarını dshi domestos ile silmezsem rahat edemiyorum biraz temizlik takıntım var haliyle çamaşır bulaşık hiç bitmiyor bazen tuvalete girmeyi unutuyorum kendimden vazgeçtim resmen kendimi beğenmediğim bir dönemdeyim gerçekten çok zormuş bu süreç
Çok geçmiş olsun canım saglıkla büyüt inşallahDoğum yapanlara +1 ekleyelimdün doğum yaptım elhamdülillah bebeğim iyi ben iyiyim ama tabi sezeryan zormuş ister istemez ağrılarım var. Dogum yapmayanlara da sağlıkla kavuşmalarını dilerim herkese sağlık sıhhat dilerim.
Bacaklarını sıkıyor şu an acıyor gibi hissediyorum 2yi bir deneyeyim olmadı. 4 kilo üstünde de kaç oldu bilmiyorumBegonya2 Ben 2 numara kullanıyorum hatta 3e doğru gecicem 2 numarayı bi tak rahatligini anlayacaksin ama kilosunada bağlı 1 numara bizde küçücük oluyordu sızıyirdu
Amin Allah razı olsunÇok geçmiş olsun canım saglıkla büyüt inşallah
Ben duramıyorum canım batıyor gözüme resmen yeni dogum yaptıgımda bile her lavabodan sonra annem görmeden yıkıyordum o dışarı çıktıgında evi bile sürüdüm 3 günlükken her şey yerli yerinde düzenli olun bebegime de mis gibi bakim istiyorumBukadar kasmayın ya ben mi çok rahatım bilmiyorum basen dağınıkta olacak bulaşıkta bekleyecek şuan çok yeni küçükler. Zamanla herşey oturacaktır
Oha kesin 2yi tak.. birde bel ve kasik arasındaki bölgeden de ben anlıyorum 2 numara biraz küçük gelmeye başladı ama daha 1 haftası var 3 numara içinBacaklarını sıkıyor şu an acıyor gibi hissediyorum 2yi bir deneyeyim olmadı. 4 kilo üstünde de kaç oldu bilmiyorum
Aay inanmiyorm bı bastirayim dedim kaynanasının suratına süt fışkırtan gelin gibi fışkırdı karşıyaKızlar dün memeyi islatayim diye sıktırdım sütüm karşıya uçtu şaşırdım. Bugün de bebem memeden ağzını çektiğinde sütüm öyle karşıya fışkırıyordu azar azar bı bastırdım iyice damla damla fışkırdı. Tazyik bu mu? Normal mi bu durum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?