- 5 Mayıs 2023
- 8.621
- 10.158
- 178
Heee anladımKız bende şöyle bişey var değiştircem dediğim opusetin kendi minderleri çok parçalı birleşik değil sinirim bozuldu kaldırdım attım onları ben
Doktorun saydığı herşey de tam benim damak tadım inanamıyorum
Bizde de hafif isilik oldu bir odanın kliması açık biz yan odada duruyoruz ordan gelen hava yetiyor şuan bizim sıkıntımızda kusuyor dünden beri emmeye çenesi yoruluyor sağıp veriyorum bu sefer fazla geliyor kusuyor beslemeden sonra mahvolduk resmen mama veriyorum onu da kusuyor kilosu 250 gram artmış 17 günde uzun sarılık oldu off offcesursavasci Mavi070707 kızlar benim bebiş sıcaktan isilik oldu hep. Gece camları açtığım için ince tülbentle kundak yaptım sırf kendini uyandırıyor diye onun haricinde ayaklarını örttüm. Ne zaman oturma odasına indirsem kv ince de olsa bir şey örtüyor balkon kapısını örtüyor en son iyilik yapmiyosun bak vücuduna dedim. Kp arka çıktı, çok sıcak aç kızım kapıyı pencereyi yazık dedi. Bebeğim zaten beyaz tenli hassas şimdi de sıcaklarla bogusuyoruz klimadan da çok korkuyorum temmuz Ağustosta napcaz bilmiyorum. Siz nasıl baş ediyorsunuz bebisleriniz sıcakladi mi boyle
Bizim 15.5 dan düştü canım bide erken doğumdu 36 haftalık doğdu sürekli emzir ve mutlaka mama ver fototerapi almadık biz günde 4 defa 30 ver bide kabız yapmayan mama kullan ben hipp kullandımBen de 15 sınır diye biliyodum canım ama her hastane farklı heralde anlamadım. Evet biz de uyuduğu sırada çay kaşığıyla veriyoruz mamayı. İnşallah geçer gider bir an önce
Bizimki 13.gun düştüKızlar bizim göbeğimiz hala düşmedi ya çocuğu da yıkayamadık çok gecikti sanki12 günlük olduk
Kiz ben 34 yasindayim 3 cocuk var. Dün yazliklari kisliklari ayirdim dip köşe evi temizledim cocuklar okuldaykenBen 26 yaşındayım dayanamıyorum.. Aslında yeni hayata adapte olmakta zor geliyo olabilir çünkü çok rahattım bebekten önce çok yüklü bir sorumluluk geldi.. Bende ayni diğer isleride yapsam perişan olurum artık haftada 1 evimi temizliyorum yoksa 2 veya 3 güne bir evimi temizliyordum..
Sendeki iyi cesaret zaten canım tam rahata erince yapmışsın büyük ihtimal benimde sonum senin gibi olurşuan uzun süre dusunmuyorum
sinirlenmemek elde değilHa bi de doğum kilosundan 140 gr eksik çıktı aptal doktor hmm evet beslenemediği için kilo vermiş dedi. Siz hastaneden çıkmadan tartmadınız ki ödemini atıp üstüne aldı belki çocuğum ama asla bilemicez onlar yüzünden
Ayy arkadaşım kahveye uğradı o tavuklu pilav getirmiş biliyor musunPilav üstü tavuk yanına ayran
Profil resmin şu an beni anlatıyorKızlar daha bu bebeler diş çıkaracak
Ben şimdiden çok yorgunummm
patates salatası ayranKızlar akşama ne yemek yaptınız yemeğim yok
Ben tahmin ettim canım aç kaldıgını dün bir damla geliyor yazdın ya sıkınca benden 3 4 damla geliyor sıkınca ama o sadece agızlarına degiyor bana doktor önce emzir devamında doymadıgı kadar mama yesin dedi 2 3 saate bir 75cc mama veriyorum gece yatarken 90 canımKızlar ya canım çok sıkıldı 2 gündür ağlayıp duruyor bebek doktora geldik meğersem açlıktanmış doktor direk aç bu çocuk dedi. Ha bire memede halbuki memede ağlıyor kıyamet koparıyor burda da yazmıştım , meğer süt azmış. Bestlak yazdı bana bebeğe de hipotez organic yazdı. Orda da 90 cc verdiler beş dakikada bitirdi hemşire şok oldu bu nasıl acıkmış dedi. Mama verem annelere sorum; siz nasıl yapıyorsunuz memeyi verdikten sonra mı mama veriyorsunuz? Bir de kaşıkla vermek istemiyorum, Philips avent biberonu var onunla verebilir miyim sizce,? Anne sütü artıran begonya tarifi yapıyorum o bile yetmiyormuş of ya of
Biraz fazla uzamış sanki canım keşke yıkasanız bir şey olmaz canım sıcaksa pişmesin hemde yıkamak rahatlatır iyi gelirKızlar bizim göbeğimiz hala düşmedi ya çocuğu da yıkayamadık çok gecikti sanki12 günlük olduk
Keşke önceden deseydin bana çocuk şimdi nasıl rahatladı melek görmen lazım nasıl uyuyor. Kilo da çok almamış yarım kilo almış 4 haftada . Hipp organik bizim mama. Sizin mama hangisiBen tahmin ettim canım aç kaldıgını dün bir damla geliyor yazdın ya sıkınca benden 3 4 damla geliyor sıkınca ama o sadece agızlarına degiyor bana doktor önce emzir devamında doymadıgı kadar mama yesin dedi 2 3 saate bir 75cc mama veriyorum gece yatarken 90 canım
Canımm üzülme bizde öyleydik doktor aç bu çocuk dedi çocuğun şekeri inanılmaz düşmüştü seni aç bıraktım diye ağladım durdum çocuğun başında.Kızlar ya canım çok sıkıldı 2 gündür ağlayıp duruyor bebek doktora geldik meğersem açlıktanmış doktor direk aç bu çocuk dedi. Ha bire memede halbuki memede ağlıyor kıyamet koparıyor burda da yazmıştım , meğer süt azmış. Bestlak yazdı bana bebeğe de hipotez organic yazdı. Orda da 90 cc verdiler beş dakikada bitirdi hemşire şok oldu bu nasıl acıkmış dedi. Mama verem annelere sorum; siz nasıl yapıyorsunuz memeyi verdikten sonra mı mama veriyorsunuz? Bir de kaşıkla vermek istemiyorum, Philips avent biberonu var onunla verebilir miyim sizce,? Anne sütü artıran begonya tarifi yapıyorum o bile yetmiyormuş of ya of
Damaginda aslinda ya ebe de bakti hatta emzirmeme ama yinede yara oldu. Bazen cok cekistiriyor ucunu ondan heraldeDoğru tutturmuyorsun göğüs ucunu çocuğun damagina doğru it
Canım bizim 14,gün düştü bir gün de öyle geçirdim düştüğü gün hemen yıkamayım diye sonra yıkadımKızlar bizim göbeğimiz hala düşmedi ya çocuğu da yıkayamadık çok gecikti sanki12 günlük olduk
Ooo ek gıdayla uğraşcaz sonra tam oturttuk yiyor filan derken hopp diş sıkıntısı başlıcak iştah gidecek herşey başa saracak. Daha neler amanın daha nelerKızlar daha bu bebeler diş çıkaracak
Ben şimdiden çok yorgunummm
Yok bacım hoşaf bana da tek başına yetersiz geliyor. Evet süt koyu koyu başta da güzel yetiyordu ama mideleri genişledi yetmiyor benimde. Bugün gidip ısırgan otu aldım çayını yaptım içtim bakalım rezene de yapcam still tea de aldım tüm tuşlara basıyorum. Bu arada dün sütü sağıp Avent cam biberonla verdim gayette güzel içti memeyi de reddetmiyorKızlar ya canım çok sıkıldı 2 gündür ağlayıp duruyor bebek doktora geldik meğersem açlıktanmış doktor direk aç bu çocuk dedi. Ha bire memede halbuki memede ağlıyor kıyamet koparıyor burda da yazmıştım , meğer süt azmış. Bestlak yazdı bana bebeğe de hipotez organic yazdı. Orda da 90 cc verdiler beş dakikada bitirdi hemşire şok oldu bu nasıl acıkmış dedi. Mama verem annelere sorum; siz nasıl yapıyorsunuz memeyi verdikten sonra mı mama veriyorsunuz? Bir de kaşıkla vermek istemiyorum, Philips avent biberonu var onunla verebilir miyim sizce,? Anne sütü artıran begonya tarifi yapıyorum o bile yetmiyormuş of ya of
Canım sen sürekli aglıyor memede hep dedinya dün dogmuyordur dedim sana şimdi sütünüz nasıl geliyor görmedigim için benim ilk bebeklerde açmadan fışkırırdı yutma sesi emmesi bitene kadar gelirdi doydugunu bilirdim. Benim sütüm az bebek aç kalmış yazdım hep ama sizin sütünüz yetiyor sandım benimkide yarım kilo almış 4 gün sonra bir ay olacak saglık ocagına aşıya gidecem inşallah 250 grm daha alır. Ben hastaneden çıkar çıkmaz orda aç kalınca bebelac almış eşim ondan devam ediyoruz aptamil aldık yemedi onu sevmediKeşke önceden deseydin bana çocuk şimdi nasıl rahatladı melek görmen lazım nasıl uyuyor. Kilo da çok almamış yarım kilo almış 4 haftada . Hipp organik bizim mama. Sizin mama hangisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?