- 28 Mart 2023
- 11.317
- 12.904
- 228
Bize de Dr 10-30 ml arası demişti bizimki de fazlasını çıkartıyordu canim eğer çok kusarsa biraz daha verirsen içiyorlar bu arada. Sakın stres yapma, tez zamanda geçecek inşallahBizde de hafif isilik oldu bir odanın kliması açık biz yan odada duruyoruz ordan gelen hava yetiyor şuan bizim sıkıntımızda kusuyor dünden beri emmeye çenesi yoruluyor sağıp veriyorum bu sefer fazla geliyor kusuyor beslemeden sonra mahvolduk resmen mama veriyorum onu da kusuyor kilosu 250 gram artmış 17 günde uzun sarılık oldu off off
Canım biberonla verirsen meme reddi olur diye biliyorum. Kaşık biberon denilen şeyle dene istersenKızlar ya canım çok sıkıldı 2 gündür ağlayıp duruyor bebek doktora geldik meğersem açlıktanmış doktor direk aç bu çocuk dedi. Ha bire memede halbuki memede ağlıyor kıyamet koparıyor burda da yazmıştım , meğer süt azmış. Bestlak yazdı bana bebeğe de hipotez organic yazdı. Orda da 90 cc verdiler beş dakikada bitirdi hemşire şok oldu bu nasıl acıkmış dedi. Mama verem annelere sorum; siz nasıl yapıyorsunuz memeyi verdikten sonra mı mama veriyorsunuz? Bir de kaşıkla vermek istemiyorum, Philips avent biberonu var onunla verebilir miyim sizce,? Anne sütü artıran begonya tarifi yapıyorum o bile yetmiyormuş of ya of
Ben biberonla veriyorum kuzum hem emiyor hemde biberon red yapmadı çok şükürCanım biberonla verirsen meme reddi olur diye biliyorum. Kaşık biberon denilen şeyle dene istersen
İnşallah canım benimCanım ağlama üzülme Allahın izniyle düşer bişey olmaz bol bol besle doktorda demiş zaten cumaya güzel haberlerle gelirsin
Yok bacım hoşaf bana da tek başına yetersiz geliyor. Evet süt koyu koyu başta da güzel yetiyordu ama mideleri genişledi yetmiyor benimde. Bugün gidip ısırgan otu aldım çayını yaptım içtim bakalım rezene de yapcam still tea de aldım tüm tuşlara basıyorum. Bu arada dün sütü sağıp Avent cam biberonla verdim gayette güzel içti memeyi de reddetmiyor
Hangi biberon melekBen biberonla veriyorum kuzum hem emiyor hemde biberon red yapmadı çok şükür
Bana hemşire kaşıkla verme dediCanım biberonla verirsen meme reddi olur diye biliyorum. Kaşık biberon denilen şeyle dene istersen
Ne kadar süre emzirdin canım? Sağım yaptın mı? Emdiğinin yetip yetmediğini anlayamıyorum bir türlü. Sağma makinem yok birkaç gün için almak istemiyorum ama almam şart mı onu da çözemedimBizim 15.5 dan düştü canım bide erken doğumdu 36 haftalık doğdu sürekli emzir ve mutlaka mama ver fototerapi almadık biz günde 4 defa 30 ver bide kabız yapmayan mama kullan ben hipp kullandım
Kızlar ben bi korse aldım çok güzel geldi bayıldım almayan varsa önerimdirKancalı da katlanıyor ya alttan üstten. Sözde içi silikonlu
Ben humana markasınınkini kullanıyorum canımEki Görüntüle 3431019 Bu mu still tee
İnşallah kuzum fototerapide 80 ml içmiş evde 30 u bile kusuyor aynı mamayı aldık birde ona rağmen kan uyuşmazlığımız var sarılık olmasa takmayacağım ama sarılık korkutuyorBize de Dr 10-30 ml arası demişti bizimki de fazlasını çıkartıyordu canim eğer çok kusarsa biraz daha verirsen içiyorlar bu arada. Sakın stres yapma, tez zamanda geçecek inşallah
Eki Görüntüle 3431019 Bu mu still tee
Çok sevindim canımBen biberonla veriyorum kuzum hem emiyor hemde biberon red yapmadı çok şükür
Aa neden dr'umuz da kaşıkla verin demişti şaşırdimBana hemşire kaşıkla verme dedi
Aaa kan uyuşmazlığından ötürü sarılık olayını duymustum canım. Hiç merak etme sen moralini yüksek tut sütünü etkilemesin. İnşallah atlatacak kısa süredeİnşallah kuzum fototerapide 80 ml içmiş evde 30 u bile kusuyor aynı mamayı aldık birde ona rağmen kan uyuşmazlığımız var sarılık olmasa takmayacağım ama sarılık korkutuyor
O zaman yapacak bir şey yok canımDamaginda aslinda ya ebe de bakti hatta emzirmeme ama yinede yara oldu. Bazen cok cekistiriyor ucunu ondan heralde
Ben şırıngayla verdim canım meme reddi de olmadı. Ama öncesinde baya emziriyorumBana hemşire kaşıkla verme dedi
Süt ve süt ürünü tüketmiş miydin canım? Laktoza alerjisi varsa da oluyor sanırımKızlar bebem kakasını köpüklü yapıyor normal miki? Gaz oluyor ondan sanırım demi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?