2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Bize de Dr 10-30 ml arası demişti bizimki de fazlasını çıkartıyordu canim eğer çok kusarsa biraz daha verirsen içiyorlar bu arada. Sakın stres yapma, tez zamanda geçecek inşallah

Canım biberonla verirsen meme reddi olur diye biliyorum. Kaşık biberon denilen şeyle dene istersen

Bu mu still tee

Bizim 15.5 dan düştü canım bide erken doğumdu 36 haftalık doğdu sürekli emzir ve mutlaka mama ver fototerapi almadık biz günde 4 defa 30 ver bide kabız yapmayan mama kullan ben hipp kullandım
Ne kadar süre emzirdin canım? Sağım yaptın mı? Emdiğinin yetip yetmediğini anlayamıyorum bir türlü. Sağma makinem yok birkaç gün için almak istemiyorum ama almam şart mı onu da çözemedim

Bize de Dr 10-30 ml arası demişti bizimki de fazlasını çıkartıyordu canim eğer çok kusarsa biraz daha verirsen içiyorlar bu arada. Sakın stres yapma, tez zamanda geçecek inşallah
İnşallah kuzum fototerapide 80 ml içmiş evde 30 u bile kusuyor aynı mamayı aldık birde ona rağmen kan uyuşmazlığımız var sarılık olmasa takmayacağım ama sarılık korkutuyor

İnşallah kuzum fototerapide 80 ml içmiş evde 30 u bile kusuyor aynı mamayı aldık birde ona rağmen kan uyuşmazlığımız var sarılık olmasa takmayacağım ama sarılık korkutuyor
Aaa kan uyuşmazlığından ötürü sarılık olayını duymustum canım. Hiç merak etme sen moralini yüksek tut sütünü etkilemesin. İnşallah atlatacak kısa sürede

Kızlar bebem kakasını köpüklü yapıyor normal miki? Gaz oluyor ondan sanırım demi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…