- 4 Mayıs 2021
- 9.497
- 12.519
- 198
Benimde kaşınıyor canım süt üretiyor galiba kaşınıncaİnşallahiki göğsüm de kanıyor aşırı acıyor zar zor emziriyorum acısa da
ben 3.gün iyiydim ama duş bantı sıkıntı yarattı tenimi tahriş etti filan ondan sorun yaşadım ilk doğumumda yine 3.gün toparlamıştım bi sıkıntı yaşamamıştım. Bi baş ağrısı yapıyor anestezi bende. Ama tamamen toparlanmayı soruyorsan 8-10 günden sonra hiç bişey kalmıyorMasallah masallah herkes doğurmuş nerdeyse
Sağlıkla kolaylıkla buyutun bebislerinizi
Sorum sezeryancik olan annelere
Kac gunde kalkip kendi isinizi gorecek hale geldiniz acaba
Ay yazdım sana yazdığımı sonra farkettim. Doğurdun mu Allah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım nasılsınızİnşallahiki göğsüm de kanıyor aşırı acıyor zar zor emziriyorum acısa da
Bı göreyim olmadı ne kadar çıktı diye bebeğe günlük ne kadar gerekli acaba belli bir standarti var mı kilosuna oran falanSonra kısır döngüye girer ama sağmayınca rahatsız eder çok abartmamak lazım bebeğe yetsin sonra sağmayı bırak canım
Selam biz de geldikBaşladı benim mesai
Bende buradayımmSelam biz de geldik
Ben bir uyudum on dakika izin verdi sağolsınBende buradayımm
Geç kaldinizSelam biz de geldik
Bende gözlerimi canım aşırı yanıyor içi neden uyumuyorlar bi anlasak ahhBen bir uyudum on dakika izin verdi sağolsınyine uyandırdı. Boynumu hissetmiyorum Melike
Sağıp 2 3 kere nekadar çıkıyo bakabilirsn.Bı göreyim olmadı ne kadar çıktı diye bebeğe günlük ne kadar gerekli acaba belli bir standarti var mı kilosuna oran falan
İnşallah bizimkinde de bir sıkıntı yoktur ,içimi rahatlattın canım. Sagolasın.Canım bizimkide öyle zıbınına bişeyler akmış dün ile bıgün öncede vardı aynı gazdan dolayı çok ıkınıyor ama iki gün önce kontrole götürdüm göbegi gayet iyi
Güzel bi
Sorun yok dedi
Merhabalar kaçıncı haftada oldunuz kuduz ve tetanoz aşısını ve bir problem yaşadınız mı aynı durum bendede var ister istemez gerginimBeni kedi çizdi, tetanoz ve kuduz aşısı olmak zorunda kaldım toplam 5 aşı oldum çok şükür herhangi bir sıkıntı yaşamadım. İnaktif aşılar olduğu için problem olmuyormuş. Grip aşısı aktif olabilir mi acaba, doktoruna bir sorsan ona göre yaptırsan. Tetanoz bana göre çok gerekli bir aşı sezeryan olursan Allah korusun böyle bir durum yaşanabilir ya da bebeğin göbek bağı kesilirken bebeğine bulasabilir. Evet hastanelerde sterildir belki her şey ama bilemeyiz bize denk gelecek belki
Tam olarak böyleyim şu anda..Canım hepimiz öyleydik ki aman sarılık yükselmesin diye diye napcağımızı şaşırdık. Uyanması için yarım saat uğraşıp beceremeyip birilerine verdiğimi biliyorum uyandırın diye. Uyanmaz emmez istemez ayağıyla oynarım burnuyla oynarım yok burda yüz yıkayıp uyandırmaya çalışanlar vardı. 10 günü geçince az rahata erdim
Bi memede daha çok süt üretiliyo akıyo hep ama diğerinde öyle olmuyo tek memede süt artırımı yapamayız dimiCanım süt biterse gögüs yumuşuyor zaten sütün varsa gögüs sert olur sızlar emdikten sonra yumuşar kalmaz dogmazsa diger memeye geçersin
Kaçtı değeriniz canım? Mama vermeden mi düşürdünKıyamam sana. Ben de çok ağladım. Bol bol emzir. Benim de sarılık oldu doktor 2 saate bir emzir dedi alarm kurup emzirdim iyi geldi
Ay benimki hiç sarı leke bırakmıyor mendilinde
Ben hiç koyu görmüyorum bir de süt içiyor bittikten sonra yine sıkıyorum yine koyulaşmıyor benim süt
beslenme kaynaklı olabilir aslında, annemler kv bizdeyken yemekleri güzel yapıyorlardı iyi besleniyordum ; onlar gidince hep hazır hamburger pizza yiyoruz .( yetişemiyorum yemeğe bazen kahvaltılık . Annemler gittiğinden beri hiç yemek yapamadım doğru düzgünve sütüm çok kalitesiz .
Ben de bugün 2 meme birden verdim üstüne de mama verdim çocuk sakinleşti çok şükür meğer açmış bu yavrucak
Bugün benim de şişmiş ya mecbur sagcam. Dün sordum bugün şişmişSağıp 2 3 kere nekadar çıkıyo bakabilirsn.
Görümcem bilmeden hep sağdı sağdı bıkmıştı artık. Sağmayınca ağrısı oluyodu. Sütü yettiği için o sağdığı sütlerde çöpe gitmişti
Evet mama vermeden düştü 12 değerimiz ilk başta. Ha bire zorla uyandırıp emxirdim . Dün çok ağlıyor diye doktora gittik mama verdi meğer sütüm yetmiyormuşKaçtı değeriniz canım? Mama vermeden mi düşürdün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?