2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Canım bizim 1.ay kontrolümüzde doktor sırtını akciğerlerini vs dinledi hırıltı filan varmı diye bide kalbini dinledi. Ağızda yara pamukçuk filan varmı ona ve kulaklara baktı. Sarılığa(kan tahliliyle değilde görsel olarak) bıngıldağa, boy kilo baş çevresine baktı. Testisleri detaylı kontrol etti bitik kist yada acil sünnet gereksinimi varmı diye. Bacaklarına, kalçasına, kalça çıkıklığı olup olmadığına, plantar yakalama refleksi, kas sonisine, moro refleksine, adımlama refleksine, başını tutabilmesine filan baktı. Bu arada bizim doktor çişli bezi kokluyor bezde kötü koku alırsa idrar tahlili istiyor yoksa istemiyor

Kızlar ben çok kötüyüm ağlıyorum acıdan günlerdir.Makat bölgem zonkluyor tuvaletimi yaparken kanıyor ve gün boyu bitmeyen acı.Perşembe günü kadın doğum kontrolüm vardı doktora söyledim doğumdan dolayı dedi kabız olmamaya çalış dedi krem bi şey yazmadı sonra gittim eczaneden kendim aldım.Geçmedi başka krem aldım..İşkence gibi bir acı.Aranızda yaşayan var mı doğumdan sonra ?

Canım benimde öyle gece eşimle beneğe bakıyorduk WC ye girip gelicem dedim kaç saat çıkamadım canımın acısından hatta eşim birşey oldu sanıp gelmişti ben kabızlık için şurup kullanıyorum

Adı ne canım şurubun ? Sürekli lifli besleniyorum kuru kayısı incir vs yiyorum ama yumuşamıyor yine de galiba. Gün boyu acı çekiyorum.Emzirirken oturmak bile can yakıyor

Hemeroid olmuş olabilirsin ilgilenen bölüme gidip göstereblrsnz krem vs verirler belki

Valla öyle beni en iyi sen anlarsın çok sinir oldum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…