- 30 Nisan 2023
- 890
- 1.410
- 33
- 33
Evet canım çıktı hatta geçmek üzere. Hergün yıkamasam bile ıslatılmış pamukla sildim sürekli canım benKızlar sizin bebelerin yüzündede minik kımızı akneler çıktı mı?
Ahırda iyi süt yapan ineğe kaliteli arpa buğday yonca küspesi veriyorlar ben bir ton saman yesem anca yeter banaYeni süt yapıcılardereotu, ısırganotu, semizotu …. İnek gibi hissediyorum kendimi her bulduğumuz otu yiyelim biz
21 mayıs 3500gr 49 cm canımKızlaaar M melikebyhn12 @mldii123 @Humaakusu @_Ravzaa_ E Ece121 @nurgulkurtcan @morumtirak K kelebekimsi @esen-ruzqar @-kuzeyildizi- @belin8 @Nslhn92 @Fatolist89 @genc-anne @btl718 @Nooneathome9 @supermommy
Bebişlerin doğum boy kilo tarih filan yazında listeye ekleyim mayıs 2024 grubu olarak hatırası kalsın
Ayyy bugün doktora kontrole giderken giyecek bişey bulamadım 10 aydır olduğu gibi taytı geçirip gittim
Canım bizim 1.ay kontrolümüzde doktor sırtını akciğerlerini vs dinledi hırıltı filan varmı diye bide kalbini dinledi. Ağızda yara pamukçuk filan varmı ona ve kulaklara baktı. Sarılığa(kan tahliliyle değilde görsel olarak) bıngıldağa, boy kilo baş çevresine baktı. Testisleri detaylı kontrol etti bitik kist yada acil sünnet gereksinimi varmı diye. Bacaklarına, kalçasına, kalça çıkıklığı olup olmadığına, plantar yakalama refleksi, kas sonisine, moro refleksine, adımlama refleksine, başını tutabilmesine filan baktı. Bu arada bizim doktor çişli bezi kokluyor bezde kötü koku alırsa idrar tahlili istiyor yoksa istemiyorKızlar selamm, bugün doktora kontrole gittik.
1.ay kontrolü için eşimin işinden dolayı erken gitmiş olduk.
sizler 1.ay kontrole gittiğinizde neler yapıldı.
Bizim kilomuza baktı muayene etti uykusuzluk için idrar tahlili istedi ama aşısı olsun veya farklı şeyler varmıydı yapılması gereken, ben bebek ağlayınca sormam gerekenleri bile unuttum eve gelince aklıma geldi herşey
Canım benimde öyle gece eşimle beneğe bakıyorduk WC ye girip gelicem dedim kaç saat çıkamadım canımın acısından hatta eşim birşey oldu sanıp gelmiştiKızlar ben çok kötüyüm ağlıyorum acıdan günlerdir.Makat bölgem zonkluyor tuvaletimi yaparken kanıyor ve gün boyu bitmeyen acı.Perşembe günü kadın doğum kontrolüm vardı doktora söyledim doğumdan dolayı dedi kabız olmamaya çalış dedi krem bi şey yazmadı sonra gittim eczaneden kendim aldım.Geçmedi başka krem aldım..İşkence gibi bir acı.Aranızda yaşayan var mı doğumdan sonra ?
Adı ne canım şurubun ? Sürekli lifli besleniyorum kuru kayısı incir vs yiyorum ama yumuşamıyor yine de galiba. Gün boyu acı çekiyorum.Emzirirken oturmak bile can yakıyorCanım benimde öyle gece eşimle beneğe bakıyorduk WC ye girip gelicem dedim kaç saat çıkamadım canımın acısından hatta eşim birşey oldu sanıp gelmiştiben kabızlık için şurup kullanıyorum
Şifa olsun bebegine bol bol süt olsun canım çok sevindimEvet ya vallacesursavasci sağolsun iyi ki almışım buralarda bulamam diye Antalyadan depolayıp getirdim yanımda
İyi iyi elini veren kolunu kaptırır sen yinede temkinli olKız cesur benimki demin elini tek paylaştı bak bu da bir ilerleme
Ben onu da içtim ama şişedeki daha çok işe yaradıAnnem bu lohusa şerbetini bu şekilde değilde şeker şeklinde almış kaynatılıyo suda eriyo oda süt için işe yarar mı ki
Hemeroid olmuş olabilirsin ilgilenen bölüme gidip göstereblrsnz krem vs verirler belkiKızlar ben çok kötüyüm ağlıyorum acıdan günlerdir.Makat bölgem zonkluyor tuvaletimi yaparken kanıyor ve gün boyu bitmeyen acı.Perşembe günü kadın doğum kontrolüm vardı doktora söyledim doğumdan dolayı dedi kabız olmamaya çalış dedi krem bi şey yazmadı sonra gittim eczaneden kendim aldım.Geçmedi başka krem aldım..İşkence gibi bir acı.Aranızda yaşayan var mı doğumdan sonra ?
Yarın yaptirabilirsin canimKızlaaarr göbek bagımız düştü ne zaman banyo yaptırmalıyım
Enfeksiyon falan kapmaz mı ya daha tam kapanmamış oluyor ya köpüklü su sıkıntı yaratır mıYarın yaptirabilirsin canim
O galiba yaramıyormuş öyle demiştiAnnem bu lohusa şerbetini bu şekilde değilde şeker şeklinde almış kaynatılıyo suda eriyo oda süt için işe yarar mı ki
Valla öyle beni en iyi sen anlarsın çok sinir oldum amaAnlattığın kova olayından tut fotoğrafa kadar alt açmaya kadar aynı şeyi yaşadım. Oğlana küvet kova seti almışım gitti temizlik yaptığım kovaya su koydu banyo ettirmeye calışıyo yapacak bir şey yok canım kudurmaktan başka
1. Ay kontrolünde önce ultrasona gittik sonrasında dr'a gösterdik aynı günHiç bişey demedi yaa aşıyla ilgili acaba tam 1 ay olmamıştı o yüzden midir?
Birde kalça ultrasonunu ne zaman istediler senden
Genel cerrahiye gitmeyi düşünüyorum ama korkuyorum muayeneden de.Ama mecburum sanırım.Hemeroid olmuş olabilirsin ilgilenen bölüme gidip göstereblrsnz krem vs verirler belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?