2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Bizimki de sırtını göğsünü hep dinledi,ölçümlerini yaptı sarılığına görsel olarak baktı. Altını açtı makatına yumurtalıklarına baktı,reflekslerine bıngıldağına falan hep baktı.

Ama kalça ultrason olayı ve aşı olayını hiç konuşmadı o yüzden bir şüpheye düştüm.
Uyumadığını huzursuz olduğunu söylediğim içinde idrarına bir bakalım dedi o yüzden tahlil verdik bizde. Tahlil sonuçları için pazartesi günü arayacağım kalça çıkıklığı konusunu da sorayım o halde

Ben canım
2 gün önce başladı buraya yazdım hatta böyle bir acı yok diye, bebek beşikte ağlıyor ben acıdan kalkıp alamıyorum bile.
Ben dün eczaneden bir krem aldım kanama azalmadı ama o ağrıyı uyuşturuyor heralde o azaldı. Baya şişmiş ve kanamam var bakalım kaç günde geçicek bilmiyorum ilk defa yaşıyorum bende

Kızlaaarr göbek bagımız düştü ne zaman banyo yaptırmalıyım
Hastahanede yogun bakimda yatarken gobek bagi varken yikamislar bebeğimi.Teslim ederken bize yilayabilirsiniz ama göbek kismini iyi kurulayin dediler.Sağlik ocağindaki hemşire bana göbek bağı düştükten 2 gün sonra banyo yaptırabilirsiniz dedi.Göbek bağı düşünce banyoyu 3.gün yaptırdık biz 2.gün hava soğuk diye bir gün daha bekledik.

Ben en çok boynunu koklayınca yemek istiyorum.. Ağlatana kadar yapışıyorum
Ben şöylee bi mis kokusunu içime çekeyim diyip boynunu kokluyorum kusmuk kokusu geliyor
Aşıyı ben mi yapcam sağlıkocağındamı yaptırcanız dedi bende yaptırdık ordan geliyoruz dedim. Doktordan önce uğramıştık sağlıkocağına. Kalça çıkığına muayene de baktı kalça ultrasonuna gerek yok dedi. Belki sen tekrar sonuç almaya gitcen diye ptesi söylücektir o söylemezse sen sor yine de

Kız ben de sonunda duygusal bir şey gelecek diye bekliyorum

Benim hamileyken olmuştu kanama 3 gün falan sürdü kanamadan sonra ağrısıda geçti şimdi ağrım yok bayadır bide ben krem falanda kullanmamıştım hamileyim zararı olur diye

Sağol canım Allah senin de yardımcın olsun.İlgisiz erkek çok zor.
Belki annenler var diye iş yapmıyor annenler gidince iş başa düşer biseyler yapar belki yardımcı olur sana inşallah
İnşallah canım pek sanmıyorum ama yardımcı kadın alacağım eşim yardım etmezse napayım en azından yemek temizlik düşünmek zorunda kalmam. Allah eşlerimize vicdan merhamet versin
Aynen bende fışkırarak kusma olur çok sık kusar diye biliyodumda takip edeyim bi bakalım ilerleyecek mi yada fışkırarak kusması olacak mı diye inşallah olmazda doktor yanılmış olsun yeter ki
Aslında tüm bebeklerde ilk 6 ay reflü olurmuş normalmiş yani mide kapağı gelişmediği için.
Canım aklım sendeydi yazmana çok sevindim inşallah daha iyisindir
Ben sezaryen olmaya karar verdim en sonunda ilkine göre çok daha iyiydi çok şükür daha hızlı toparlandım. Senin de ekstra sorunlar olmasa daha çabuk toparlanırdın canım ama olsun geçti gitti. Bundan sonrası güzel olsun inşallah
Ay yarılınca da çok kötü oluyormuş ben de yarılmasın diye uğraşıyorum şimdi az daha iyi acısıma dayanıyorum ama yarılmaması için bemli mi tutmak lazım kuru mu acaba
Nemli tutmak iyi geliyor canım ama hiçbi şeyle temas ettirme çamaşırına falan değmesin yoksa acıyor
Ay otu ısıra ısıra yiyecektim iyi mi
Allah seni ot kız ot içiceksin kaynar suya bi tutam at 5 dk demlenmesini bekle iç çay gibi
Ahahahah valla beyin kalmadı katır kutur yiyecekmişim demeseniz
Anam çingenelikse çingenelik
Hiç beğenmedim dedim tekrar yap dedim bakımı keratinini herseyi yap dedim bu sefer beğendim Eki Görüntüle 3435840
Böyle çok daha iyi olmuş

Geçmiş olsun canım sana da çok çok kötü bir şey bunun acısı Mahvoldum günlerdir ben de krem aldım uyuşturuyormuş o bölgeyi ama acısını zonklamayı geçirmedi yara daha derinde sanırım.

Yok canım o gerekenı sormustur zaten kusmasını burnunu nefesını dınlemıstır kalbını dınlıyor poposuna bakıyor kılo alım hızına bakıyor yetersızse mama falan dıyor bıze bi burnunu temızlesınler sızde bır bakın dedı bıde hava verdırdı rahatlar iyi olur dedi devlet hastanesı doktoruydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…