2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Aay evet bu müthiş bişey 40i için almıştım. Kalanını içerim ben dedim uyanınca göğüsler fulleniyor resmen

Yaaa kaç zamandır aklımdasın iyi ki yazdın şimdi iyisiniz dimi?
Bizde de sarılık var günde 6-7 kez mama veriyorum benim de memelerim hiç öyle dolmadı sadece gülümse’nin tavsiyesi dün ısırganotu çayına başladım biraz hissetmeye başladım sen de dene mutlaka

Annem bu lohusa şerbetini bu şekilde değilde şeker şeklinde almış kaynatılıyo suda eriyo oda süt için işe yarar mı ki

Kıslarrr dümdüz süt şeklinde kusma neden oluyodu süt kesiği gibi kusma neden oluyodu???
Bana benim bebeğim için doktor reflü başlangıcı dedi de sabah konuşmuştuk bu konuyu okuduysan bilmiyorum ama ikisi içinde normal dedi. Kesik şeklindede kusabilir direk süt şeklindede çıkabilir endişelenme dedi. Sadece yatarken eğimli yatır kusma olayları için dedi.

Aha bi foto paylaşımı daha.... sinir bozucu P Pembepilates

Anlattığın kova olayından tut fotoğrafa kadar alt açmaya kadar aynı şeyi yaşadım. Oğlana küvet kova seti almışım gitti temizlik yaptığım kovaya su koydu banyo ettirmeye calışıyo yapacak bir şey yok canım kudurmaktan başka

Ben aslında şeyi merak ettim hangisi tamamen doyduğunu gösteriyodu sanki öyle bi şeyler konuşulmuştu da

Kızzlaaar

Kızlar sizin bebelerin yüzündede minik kımızı akneler çıktı mı?

Hepatit b aşısınin 2. Dozu yapiliyor canım.saglik ocağında ebe söylemişti. Dr da sağlık ocağında yaptırabilirsiniz dedi. Biz hastanede yaptirdik bir de oraya gitmeyelim diye
Hiç bişey demedi yaa aşıyla ilgili acaba tam 1 ay olmamıştı o yüzden midir?
Birde kalça ultrasonunu ne zaman istediler senden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…