- 28 Mart 2023
- 11.317
- 12.904
- 228
Aay evet bu müthiş bişey 40i için almıştım. Kalanını içerim ben dedim uyanınca göğüsler fulleniyor resmenGeçmiş olsun canım benim de dikişlerim enfeksiyon kaptı çok zorlanıyorum ama artık tek kalmak istiyorum kimseyi istemiyorum yanımda süt için bulabilirsen eğercesursavasci atmıştı çok güzel süt yapıyor göğüslerim pamuk gibiydi yumuşacıktı yolculuk ve yoruldum azaldı diye düşündüm az önce içtim üzerine de uyudum 1 saat felan uyandığımda göğüslerimin ikisi de dolu doluydu ben çok faydasını gördüm bir dene istersen aktardan aldım ben
Yaaa kaç zamandır aklımdasın iyi ki yazdınCanlarım aşklarııım selammm
uzun zamandır yoktum. Doğumum çok zordu. plasenta previa vardı ameliyat büyük oldu. Rahimde ekstra işlemlerden dolayı Toparlanmam çoook uzun sürdü. Evde bebekten hariç birde kızım var okula giden onunla da ilgilenmek zorundaydım. Bebeğim Sarılık olmuştu bunun için iki günde bir hastanedeydik. Gündüzleri de evde tek başımaydım bebekle baş etmekle zorlandım ağrılarımdan dolayı. Hepinizi çok özledim. Doğum hikayelerinizi çok merak ettim hep ama inanın başımı kaşımaya fırsatım olmuyorduCesursavaşçiyi doğurtalım derken plansız şekilde bir anda kendim doğuruverdim o kısmı komik geliyo
Bu aradagulumsebebek Canııııım beni de ekleyebilirsin bebişim 2600 50 cm 36+4 haftalık doğdu.
Şimdi ise sütüm az (zaten bu konuda da epey sıkıntı yaşadım o ayrı konu) sütümü artırmak istiyorum canlar, eski mesajları okuyamadım eminim bu konuda çoktan soru soran olmuştur varsa bana şakır şakır süt yapacak bisey yazarsanız sevinirimŞuan günde 2 defa mama+emzirme ile devam ediyoruz. Solgar, bestlak ve anne çayı desteği ile. Ama sütten dolayı öyle taş gibi memelerim olmadı hiç…
Şimdi söyleyin bakalım siZ nasılsınız ?
@Chen31 sen normal mi sezaryan mı oldun en son karar veriyodun kuzum nooldu
Evet ya vallaAay evet bu müthiş bişey 40i için almıştım. Kalanını içerim ben dedim uyanınca göğüsler fulleniyor resmen
Annem bu lohusa şerbetini bu şekilde değilde şeker şeklinde almış kaynatılıyo suda eriyo oda süt için işe yarar mı kiGeçmiş olsun canım benim de dikişlerim enfeksiyon kaptı çok zorlanıyorum ama artık tek kalmak istiyorum kimseyi istemiyorum yanımda süt için bulabilirsen eğercesursavasci atmıştı çok güzel süt yapıyor göğüslerim pamuk gibiydi yumuşacıktı yolculuk ve yoruldum azaldı diye düşündüm az önce içtim üzerine de uyudum 1 saat felan uyandığımda göğüslerimin ikisi de dolu doluydu ben çok faydasını gördüm bir dene istersen aktardan aldım ben
Kız cesur benimki demin elini tek paylaştı bak bu da bir ilerlemeAha bi foto paylaşımı daha.... sinir bozucu P Pembepilates
Bana benim bebeğim için doktor reflü başlangıcı dedi de sabah konuşmuştuk bu konuyu okuduysan bilmiyorum ama ikisi içinde normal dedi. Kesik şeklindede kusabilir direk süt şeklindede çıkabilir endişelenme dedi. Sadece yatarken eğimli yatır kusma olayları için dedi.Kıslarrr dümdüz süt şeklinde kusma neden oluyodu süt kesiği gibi kusma neden oluyodu???
E ama bu sefer ombreye benzemiş yani. Çokta güzel olmuş benceAnam çingenelikse çingenelik
Hiç beğenmedim dedim tekrar yap dedim bakımı keratinini herseyi yap dedim bu sefer beğendim Eki Görüntüle 3435840
Aha bi foto paylaşımı daha.... sinir bozucu P Pembepilates
Anlattığın kova olayından tut fotoğrafa kadar alt açmaya kadar aynı şeyi yaşadım. Oğlana küvet kova seti almışım gitti temizlik yaptığım kovaya su koydu banyo ettirmeye calışıyo yapacak bir şey yok canım kudurmaktan başkaYa ben memlekette doğum yaptım biliyorsunuz kv de oraya geldi sağolsun bana çok güzel baktı ilgilendi felan neyse şimdi onlara geldik eve giderken yol üstüydü dün gece geldik yarın da eve döncez zaten gece 12ye geliyordu sabah 6da çıkmıştık yola pertim çıktı biz geldik çocuğu koyduk doğru gidip çocuğun altını açmış yanında kp zaten ben sürekli kontrol ediyorum değiştiriyorum çocuğun bezini bugün yine sabah kalkmış bez değiştircek açmış yine altını 2 dakika tuvalete gittiydim ha gaz çıkarmış diyo sonra yine kaka yapmış çocuk ben değiştiririm diyorum yok yok ben değiştiririm diyor kadına zıt gitmeye başladım iyice ben mi abartıyorum bilmiyorum evde kaç gündür yokuz göbek bağı düşeli de 5 gün oldu banyo yaptıralım dedim bi baktım çocuğun ağzına su katıyo pis kovadan maşrapadan aldığı suyu katma diyorum ısrarla yine katıyo elimi uzattım yapma dedim bir şey olmaz diyor oturup ağlayacaktım gözlerim doldu eşim Allah tan yanımızdaydı yapma diyor sana yapma niye yapıyorsun diye çıkıştı o diyince bıraktı hayır anlamıyorum ben diyince niye ısrarla yapıyorsun ya bir de hiç normalde whatsapp durumlarına bakmam az önce çoucuğu uyuturken bir baktım kp çocukla fotoğrafını paylaşmış çocuk yan dönük ama yüzü açık yani nasıl delirdim şuan odada kendi kendime kuduruyorum
Yhaaaaaaa.s.s.s deme öle selerrE ama bu sefer ombreye benzemiş yani. Çokta güzel olmuş bence
Ben aslında şeyi merak ettim hangisi tamamen doyduğunu gösteriyodu sanki öyle bi şeyler konuşulmuştu daBana benim bebeğim için doktor reflü başlangıcı dedi de sabah konuşmuştuk bu konuyu okuduysan bilmiyorum ama ikisi içinde normal dedi. Kesik şeklindede kusabilir direk süt şeklindede çıkabilir endişelenme dedi. Sadece yatarken eğimli yatır kusma olayları için dedi.
Onu bilmiyorum bende bekleyeyim cevabıBen aslında şeyi merak ettim hangisi tamamen doyduğunu gösteriyodu sanki öyle bi şeyler konuşulmuştu da
KızzlaaarKızlar selamm, bugün doktora kontrole gittik.
1.ay kontrolü için eşimin işinden dolayı erken gitmiş olduk.
sizler 1.ay kontrole gittiğinizde neler yapıldı.
Bizim kilomuza baktı muayene etti uykusuzluk için idrar tahlili istedi ama aşısı olsun veya farklı şeyler varmıydı yapılması gereken, ben bebek ağlayınca sormam gerekenleri bile unuttum eve gelince aklıma geldi herşey
Yarar bence canım tatlari aynı onunlaAnnem bu lohusa şerbetini bu şekilde değilde şeker şeklinde almış kaynatılıyo suda eriyo oda süt için işe yarar mı ki
Hepatit b aşısınin 2. Dozu yapiliyor canım.saglik ocağında ebe söylemişti. Dr da sağlık ocağında yaptırabilirsiniz dedi. Biz hastanede yaptirdik bir de oraya gitmeyelim diyeKızzlaaar
Benim hep icime geri sokasim var.ne yapsam ne kadar opsem simsiki sarilsam izlesem baksam mincirsam kesmiyor beni.....Kızlar sizde bazen çocunuzu yemek istiyor musunuz
Canım çay şeklinde mi aldın aktardanDün ısırgan otu içip yattım gece bebeği emzirirken diğer göğsüm öyle bir aktı kihep akardı ama bu başkaydı acayip bi sızlama geldi sütün indiğini hissettim hiç hissetmemiştim daha önce sen bitanesin ya gulumsebebek
Evet çıktı hergün yıkıyoruz ama yine çıkıyor bunlar nasıl geçecekKızlar sizin bebelerin yüzündede minik kımızı akneler çıktı mı?
Hiç bişey demedi yaa aşıyla ilgili acaba tam 1 ay olmamıştı o yüzden midir?Hepatit b aşısınin 2. Dozu yapiliyor canım.saglik ocağında ebe söylemişti. Dr da sağlık ocağında yaptırabilirsiniz dedi. Biz hastanede yaptirdik bir de oraya gitmeyelim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?