2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Mama veriyoruz kuzum ben emzirip uyuttuktan sonra fazlasını sağıyorum hep bebek tam emmiyor sinirleniyor süt az diye muhtemelen elektrikliyle sağıyorum hiç 3 saat dinlenip sağmayı deneyemedim ama öğlende aynı süreyi emdi sağdım akşamda ama miktar çok az artması gerekmiyor mu artmıyor sanki

Karnı doydu kakasını yaptı altı temizlendl gazı çıktı uyuması lazım değil mi

Kızlar gazdan uyuyamayan bebeye tane kimyon demleyip içine azck şeker atıp 3 4 çay kaşığı verin rahatlatıyor

Canım geçen instada görmüştüm. Sabah sutu hep daha fazla olurmuş akşama doğru daha azalirmis. Gün içinde koşuşturma yorgunluk derken süt miktarı azaliyormus

Ya kızlar Dr bana uyandirmayin kendisi uyansın dedi. Normalde acıkınca aglar. Gece hafif mizirdaniyor tamam uyandı diyorum bakıyorum uykusuna devam ediyor. Kan şekeri mi dusuyor da uyanmiyor anlamadım biraksam uyuyacak ben de ses yapıyorum konuşuyorum uyansın diye sözde uyandırmıyorum ama vicdanım el vermiyor minicik bebek neredeyse 4 saat aç kalacak

Bende aynı sekilde canım.dün 4 saat uyudu üzüldüm.gündüz cok uyanık kaldığı için müsade ettim ama gördüğüm videolarda 2. Aya kadar 2-3 saatte bi uyanmalı diyor.bende gürültü yapıyorum yoksa uyudukça uyuyo cunku

Of aynı sorun uyandırmadan yatsa aç diyorum ama uyandırmak da zor oluyor kıyamıyorum uyuyarak emiyor korkuyorum, kendi uyansın diyor da benim ki gece koysam sabaha kadar uyur

Of aynı sorun uyandırmadan yatsa aç diyorum ama uyandırmak da zor oluyor kıyamıyorum uyuyarak emiyor korkuyorum, kendi uyansın diyor da benim ki gece koysam sabaha kadar uyur
İlk zamanlar uyandırıyorduk ama son kontrolde gerek yok dedi. Bir defa tam uyandırmadan emzirdim kusmustu. Uyandırma dedi Dr da. Ee bıraksam aç kalacak uyanmayacak. Sabah uyumadiginin acısını gece çıkartıyor

Evet bizimki de gündüz çok uyanık diye muhtemelen gece sessiz sakin ortam uyuyor. Dr uyandirmayin dediği için ikilemde kaldım. Uyandırmadan emzirme olayını bir defa yaptım kustu. Ben de dediğin gibi ses yapıyorum uyansin gözü açılsın diye

Gece uykusu düzene girsin uyandırma canım inan çok faydasını görürsün. O acıksa uyanır merak etme sen uyumana bak ben şimdiden ellemiyorum ama benimki kurulu saat gibi genelde 2.5 3 saatte kendi uyanıyor. Ama uyusa müsaade ederim diğer kızlarımda sarılık riski geçince öyle yaptım ve çok faydasını gördüm gece uykularında sıkıntı yaşamadım

Son düzenleme:
Benim bebeğim o kadar uyucak asla uyandirmam zaten gerçekten kendi uyanır derdi olduğunda sal gitsin golden-snitch

Bizimki de 2.5-3 saatte uyanirdi ama ikidir. 4 saat gibi olunca korktum uyandırdım gittikçe kan şekeri düşer uyanamaz diye. İçim el vermedi büyüme hormonu da biraz aclikta salgilaniyormus gece uyandirmayin bebekleri deniyor ama ilk 3 ay geçerli değil deniyor o yüzden uyandirayim demiştim. Kizlarindaki faydası uyku düzeni mi oldu canım

Canım kızının telefona bakması senin ilgisizliğini göstermez be kadar engellemeye çalışsakta biryere kadar oluyor hiç bişey olmaz abımle ben gıbı cocukların ılerde hıc bı sorun yasamadık bu konu hakkında daha annemin hayvanlarıda varmış biz bazı şeyleri çok ince düşünüyoruz annene gelıncede o yaş grubu biraz kırıcı oluyor geçen bi söz okudum çok doğru buldum anne babalığın baskın olduğu dönemde çocuk çocukların baskın olduğu dönemde anne baba olduk diye ne kadar doğru anne babalarımız hep bu tarz eleştiriler beklentiler içinde çocuklarımız da bizi yönetiyor arada sıkıştık yani

Canım youtubedeki doktorlar da 5 saate kadar uyuyabilir diyor yani sen hiç elleme çocuğa bazı çocuklar gece hiç kalkmıyormuş amin inşallah bizede nasip etsin

Evet canım gece uykusunu bildiler yoksa gecede uyanıp dururlar sen uyandırırsan ilerde de öyle alışır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…