- 6 Eylül 2022
- 2.016
- 2.627
- 63
- 30
Mama veriyoruz kuzum ben emzirip uyuttuktan sonra fazlasını sağıyorum hep bebek tam emmiyor sinirleniyor süt az diye muhtemelen elektrikliyle sağıyorum hiç 3 saat dinlenip sağmayı deneyemedim ama öğlende aynı süreyi emdi sağdım akşamda ama miktar çok az artması gerekmiyor mu artmıyor sankiTek memeden 30 dimi canım? Bende ilk defa bu akşam sağdım. Tek memeden (nispeten daha cok süt veren meme) 30 ml çıktı. Mama veriyor musun bilmiyorum. Ben gece 10-11 gibi mama veriyorum sabaha kadar da sürekli emdiği için sabahları da süt yetersiz diye yine mama veriyorum. Aç kalmamış oluyor karnı doyduğu için ve emmediği için bende de biraz süt birikiyo en azından. Tabi ilk çocukta sütüm iyiydi bunda süt yeterli değil. Takviyelerle Zar zor ilerliyoruz bir şekilde . Ben manuel pompa kullandım ama. Seninki elektrikli mi
38+0 da 48 cm 2650 gr minnacık bir kız doğduKızlaaar @melikebyhn12 @mldii123 @Humaakusu @_Ravzaa_ @Ece121 @nurgulkurtcanmorumtirak @kelebekimsi @esen-ruzqar @-kuzeyildizi- @belin8 @Nslhn92 @Fatolist89 @genc-anne @btl718 Nooneathome9 @supermommy
Bebişlerin doğum boy kilo tarih filan yazında listeye ekleyim mayıs 2024 grubu olarak hatırası kalsın
Canım geçen instada görmüştüm. Sabah sutu hep daha fazla olurmuş akşama doğru daha azalirmis. Gün içinde koşuşturma yorgunluk derken süt miktarı azaliyormusMama veriyoruz kuzum ben emzirip uyuttuktan sonra fazlasını sağıyorum hep bebek tam emmiyor sinirleniyor süt az diye muhtemelen elektrikliyle sağıyorum hiç 3 saat dinlenip sağmayı deneyemedim ama öğlende aynı süreyi emdi sağdım akşamda ama miktar çok az artması gerekmiyor mu artmıyor sanki
Bende aynı sekilde canım.dün 4 saat uyudu üzüldüm.gündüz cok uyanık kaldığı için müsade ettim ama gördüğüm videolarda 2. Aya kadar 2-3 saatte bi uyanmalı diyor.bende gürültü yapıyorum yoksa uyudukça uyuyo cunkuYa kızlar Dr bana uyandirmayin kendisi uyansın dedi. Normalde acıkınca aglar. Gece hafif mizirdaniyor tamam uyandı diyorum bakıyorum uykusuna devam ediyor. Kan şekeri mi dusuyor da uyanmiyor anlamadım biraksam uyuyacak ben de ses yapıyorum konuşuyorum uyansın diyesözde uyandırmıyorum ama vicdanım el vermiyor minicik bebek neredeyse 4 saat aç kalacak
İkizlerdeki ısrarını alkışlıyorum şekerim40+0 olsa boğa oluyordu 40+1 ile ikizler burcu oldu işin garip tarafı yükselen de ikizler
Of aynı sorun uyandırmadan yatsa aç diyorum ama uyandırmak da zor oluyor kıyamıyorum uyuyarak emiyor korkuyorum, kendi uyansın diyor da benim ki gece koysam sabaha kadar uyurYa kızlar Dr bana uyandirmayin kendisi uyansın dedi. Normalde acıkınca aglar. Gece hafif mizirdaniyor tamam uyandı diyorum bakıyorum uykusuna devam ediyor. Kan şekeri mi dusuyor da uyanmiyor anlamadım biraksam uyuyacak ben de ses yapıyorum konuşuyorum uyansın diyesözde uyandırmıyorum ama vicdanım el vermiyor minicik bebek neredeyse 4 saat aç kalacak
İlk zamanlar uyandırıyorduk ama son kontrolde gerek yok dedi. Bir defa tam uyandırmadan emzirdim kusmustu. Uyandırma dedi Dr da. Ee bıraksam aç kalacak uyanmayacak. Sabah uyumadiginin acısını gece çıkartıyorOf aynı sorun uyandırmadan yatsa aç diyorum ama uyandırmak da zor oluyor kıyamıyorum uyuyarak emiyor korkuyorum, kendi uyansın diyor da benim ki gece koysam sabaha kadar uyur
Evet bizimki de gündüz çok uyanık diye muhtemelen gece sessiz sakin ortam uyuyor. Dr uyandirmayin dediği için ikilemde kaldım. Uyandırmadan emzirme olayını bir defa yaptım kustu. Ben de dediğin gibi ses yapıyorum uyansin gözü açılsın diyeBende aynı sekilde canım.dün 4 saat uyudu üzüldüm.gündüz cok uyanık kaldığı için müsade ettim ama gördüğüm videolarda 2. Aya kadar 2-3 saatte bi uyanmalı diyor.bende gürültü yapıyorum yoksa uyudukça uyuyo cunku
Gece uykusu düzene girsin uyandırma canım inan çok faydasını görürsün. O acıksa uyanır merak etme sen uyumana bakEvet bizimki de gündüz çok uyanık diye muhtemelen gece sessiz sakin ortam uyuyor. Dr uyandirmayin dediği için ikilemde kaldım. Uyandırmadan emzirme olayını bir defa yaptım kustu. Ben de dediğin gibi ses yapıyorum uyansin gözü açılsın diye
Benim bebeğim o kadar uyucak asla uyandirmamGece uykusu düzene girsin uyandırma canım inan çok faydasını görürsün. O acıksa uyanır merak etme sen uyumana bakben şimdiden ellemiyorum ama benimki kurulu saat gibi genelde 2.5 3 saatte kendi uyanıyor. Ama uyusa müsaade ederim diğer kızlarımda sarılık riski geçince öyle yaptım ve çok faydasını gördüm gece uykularında sıkıntı yaşamadım
Ben emzirdikten sonra sagmıyorum neden sanıyorsunuz??Kızlar emzirdikten sonra kaç dk sağıyorsunuz
Bizimki de 2.5-3 saatte uyanirdi ama ikidir. 4 saat gibi olunca korktum uyandırdım gittikçe kan şekeri düşer uyanamaz diye. İçim el vermediGece uykusu düzene girsin uyandırma canım inan çok faydasını görürsün. O acıksa uyanır merak etme sen uyumana bakben şimdiden ellemiyorum ama benimki kurulu saat gibi genelde 2.5 3 saatte kendi uyanıyor. Ama uyusa müsaade ederim diğer kızlarımda sarılık riski geçince öyle yaptım ve çok faydasını gördüm gece uykularında sıkıntı yaşamadım
Uzayınca süreç kan şekeri mi düştü uyanamadı diye korktumBenim bebeğim o kadar uyucak asla uyandirmamzaten gerçekten kendi uyanır derdi olduğunda sal gitsin golden-snitch
Canım kızının telefona bakması senin ilgisizliğini göstermez be kadar engellemeye çalışsakta biryere kadar oluyor hiç bişey olmaz abımle ben gıbı cocukların ılerde hıc bı sorun yasamadık bu konu hakkında daha annemin hayvanlarıda varmış biz bazı şeyleri çok ince düşünüyoruz annene gelıncede o yaş grubu biraz kırıcı oluyor geçen bi söz okudum çok doğru buldum anne babalığın baskın olduğu dönemde çocuk çocukların baskın olduğu dönemde anne baba olduk diye ne kadar doğru anne babalarımız hep bu tarz eleştiriler beklentiler içinde çocuklarımız da bizi yönetiyor arada sıkıştık yaniAnnemdeyim. Kızım telefona taktı son bi kaç gündür. Hiç sevmediğim şeyler telefon tv filan çocukta. Sinirlendim kızdım baktım bi saat sonra aynı bağırdım en sonunda. Neden bağırıyomuşum annemde üstüme geldi tartıştık. Neyse şimdi bana diyor ben kızımı ihmal ediyormuşum oğlanı emzirmişim gazını çıkarmışım bırakıp kızımla ilgilenmemişim dengeyi kurmam lazımmış. Ben sanki bunların farkında değilim ama gel bak bakalım ben daha kendi dengemi kurabilmişmiyim? Oğlanı emzirip gazını alıp yatırmaktan başka yapabildiğim de bişey yok bakın gerçekten yetişemiyorum yetemiyorum hepsinin bilincindeyim. Oğlan laf istiyor konuşulmasını istiyor öylece yüzüme bakıyor. Kızım oyun istiyor ilgi istiyor öylece bekliyor. Ben hiç biyere yetişemiyorum zaten bu sebepten tuttum bakıcıyı. Bunuda biliyor herşeyin farkındayım zaten ben söylüyorum bunları anneme ben anlatıyorum sebeplerimi. Benim dediklerimi bana söylüyor. En son kızım bunalıma girmiş onu söyledi daha neler neler. Çok zoruma gitti hüngür hüngür oturdum ağladım bir saat boyunca. Yetersizliğimi yüzüme çarptığın için teşekkür ederim anne
Canım youtubedeki doktorlar da 5 saate kadar uyuyabilir diyor yani sen hiç elleme çocuğa bazı çocuklar gece hiç kalkmıyormuş amin inşallah bizede nasip etsinBizimki de 2.5-3 saatte uyanirdi ama ikidir. 4 saat gibi olunca korktum uyandırdım gittikçe kan şekeri düşer uyanamaz diye. İçim el vermedibüyüme hormonu da biraz aclikta salgilaniyormus gece uyandirmayin bebekleri deniyor ama ilk 3 ay geçerli değil deniyor o yüzden uyandirayim demiştim. Kizlarindaki faydası uyku düzeni mi oldu canım
Evet canım gece uykusunu bildiler yoksa gecede uyanıp dururlar sen uyandırırsan ilerde de öyle alışırBizimki de 2.5-3 saatte uyanirdi ama ikidir. 4 saat gibi olunca korktum uyandırdım gittikçe kan şekeri düşer uyanamaz diye. İçim el vermedibüyüme hormonu da biraz aclikta salgilaniyormus gece uyandirmayin bebekleri deniyor ama ilk 3 ay geçerli değil deniyor o yüzden uyandirayim demiştim. Kizlarindaki faydası uyku düzeni mi oldu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?