• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Yok kuzum doktorlarda öneriyor hiç birşey olmaz Allahın izniyle 😍 ilaç olan gaz damlasını tereddütte etmeden veriyoruz. Buda Rabbimin doğal yarattığı gaz ilacı gözün kapalı güven 🤭 diğer 2 kızıma da verdim çok rahat edersin ver 3 4 çay kaşığı

Yerim onun agzını hepsi aynı bu minnoşların gazı varsa hemen kimyonu dene canım şiddetle tavsiye ediyorum
Bakalım kızlar cesaret edebilirsem deneyeceğim 🙏🏼♥️

Ayyy kepez balkonun orası dimi çok güzel agaclikli ben orayı seviyorum 🥰 düzlerçamı da olabilir veya kemere doğru giderken sarısuyu geçince bir yer vardı ismi ha büyük calticak ama işte dediğim yerlerin zeminini hatirlamiyorum agaclikli güzel yerler başkada işte biz dün kahvaltıya gittik bebisle öylede durdu benimde aklıma şuan pek gelmiyo gelirse yazarım
Balkonun aşağısına gittik parkfuntastic'e aşırı sıcak ya yanlış saat secmisiz 🤦🏼‍♀️ calticaklar da piknik alanı ya kokulu kokulu olmasın temiz hava alalım dedim. Keşke şöyle ormanda yürüyüş parkuru olsa ya 🥺

Valla helal olsun eşine.. Ne gıcık kadın ya vasfi ev doldurmak sanırım insan yardım eder iki işin ucundan tutar hayır birde mememe bakacak çok kötü olur ben eşimede dedim kimse mememi görmesin dedim bi annem gördü.. Ben bubzamana kadar göstermek isteseydim dekolte giyerdim dedim kvdem de odama giremedigi için başımda dikilememisti de bu memeye bakma ve pipiye bakma merakı ne acaba çok merak ediyorum
Kız kvdem küsmemiş😂
Eşimi aradı şimdi, görümcemin çocukları gelmiş ondaymış, yarın çocukları alıp gelirim demiş.
Allahım kafayı yersin😂😂
Eşime dedim ki sence annen bana yardımcı olmaya mı geliyor oturmaya mı geliyor ne işi var çoluk çocuk getiriyor bide gelmesin dedim.
Yaa gerçekten çıldırmalık inşallah yarın çocukları alıp gelmez o zaman cidden odaya girer çıkmam odadan😡

Kız kvdem küsmemiş😂
Eşimi aradı şimdi, görümcemin çocukları gelmiş ondaymış, yarın çocukları alıp gelirim demiş.
Allahım kafayı yersin😂😂
Eşime dedim ki sence annen bana yardımcı olmaya mı geliyor oturmaya mı geliyor ne işi var çoluk çocuk getiriyor bide gelmesin dedim.
Yaa gerçekten çıldırmalık inşallah yarın çocukları alıp gelmez o zaman cidden odaya girer çıkmam odadan😡
Süpriz yapan kayınvalide 😂😂😂

Kızlar derdimiz bitmiyor 🤦🏼‍♀️ 7 gün kaka yapamamıştı biliyosunuz. Çarşamba günü doktora gittiğimizde lavman yapıldı. O gün 4-5 bez doldurdu rahatladı. Perşembe günü sadece 1 kez yaptı. Cuma, dün ve bugün yine tık yok. Çok üzülüyorum çocuğuma ya napıcam ben hep böyle mi gidecek artık 😔 doğduktan sonra ilk 4 gün mekonyumunu yaptı ondan sonra lavmana kadar hiç yapamadı çocuk resmen sıçmak ne demek bilmiyo
Yok mu fikri olan kızlar

Balkonun aşağısına gittik parkfuntastic'e aşırı sıcak ya yanlış saat secmisiz 🤦🏼‍♀️ calticaklar da piknik alanı ya kokulu kokulu olmasın temiz hava alalım dedim. Keşke şöyle ormanda yürüyüş parkuru olsa ya 🥺
Evet niye yukarı tarafa gitmediniz dediğim yere orasi da ama girişi kokulu olur bu seferde 🥲

Kız kvdem küsmemiş😂
Allahım kafayı yersin😂😂
Seninki senden gitmemiş gorumcenin çocukları geldiği için gelmemis🤣🤣 bu sefer daha kalabalık gelecek şaka gibi

Yok mu fikri olan kızlar
benim bebegim de on gun once falan uc gun yapmamisti acile goturduk lavmanin yarisini yaptilar yarisini bize verdiler yine yapamadiginda siz yapin dediler. Eve geldigimizde yine iki uc gun yapmadi kalani yaptik. Sonra doktor kontrolumuz vardi ona soyledim normal ya da degil demedi ya da kac gunde bir yap diye bir sey de demedi kakasini yapmayinca kulak cubugunu zeytinyagin ya da bebek yagina batirip popo deligini uyarin dedi. Onu da yaptik iki uc gun once yani bayadir biz uyarmadan yapmiyordu cok sukur bugun kendisi yapmis. Sen de bekle bakalim insallah kendisi yapabilir. Bu arada annem kakasini cok sık yapmayan bebekler hizli kilo alir demisti insallah kotu bir sey degilse bu yonden iyi😂

Ya kizlar sizin de kayinvalidelerinizde bebegin pipisini gorme meraki var mi yoksa benimki mi sorunlu? Elinde dunyanin isi de olsa benim alt acacagimi bildigi an geliyor. Dun yemek yapiyordu resmen birakip geldi altina bakayim da oyle gidip yemege devam edeyim dedi şok oldum. Az once bebegim gunler sonra kaka yaptigi icin soyledim kakasini yapmisti dedim o sira da disari cikacakti tam e hadi ac da altini goreyim oyle gideyim dedi actim zaten dedim cok uzuldu. Bu durum normal olamaz dimi?

Ya kizlar sizin de kayinvalidelerinizde bebegin pipisini gorme meraki var mi yoksa benimki mi sorunlu? Elinde dunyanin isi de olsa benim alt acacagimi bildigi an geliyor. Dun yemek yapiyordu resmen birakip geldi altina bakayim da oyle gidip yemege devam edeyim dedi şok oldum. Az once bebegim gunler sonra kaka yaptigi icin soyledim kakasini yapmisti dedim o sira da disari cikacakti tam e hadi ac da altini goreyim oyle gideyim dedi actim zaten dedim cok uzuldu. Bu durum normal olamaz dimi?
Kac gündür burda gündem olan konu bu gerçekten bilen yok her kayinvalide yapmış hemen hemen benimkide oyle yaptı bu pipi görme sevdası ne gerçekten birinin öğrenmesi lazim

Eklentiler

• IMG20240602123600.webp
    IMG20240602123600.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 59
Oglanlarininkine benziyor mu ona bakiyolardir 🤣🤣 vallaha aklima baska bir aciklama gelmiyo 🤣🤣🤣

Back
X