• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kızlar elektrikli anakucaginda belli bir zaman var mı bebekler şu kadar saatten fazla üzerinde olmamalı falan gibi?
Benimki içinde çok gömülüyor diye kıyamadım ben sen nasıl koydun ve ne zaman başladın golden? Bizim aynıydı sanki el ele dimi?
Klima bizimkinede gelmiyo ama hava sirkülasyonundan ötürü sanki geliyo gibi hissediyorum.. Bende öyle pike örtünce çocuğa incecik bez içim bi buruk şuan 🥲🙈kafa terlemesi de sıkıntı ya şimdi klimalı evde biximkide alnından terliyo saçlı tarafa dogru🥲 kaçta açıyorsun klimayı birde şimdi şeyde sıkıntı 26 olsun istiyorum 26 olması için klima artık 23 mu ne üflüyor bilmiyorum sen yinede kafasına bak ben baktım soğumuş hemen ince bi bere taktım.. vallahi şu sicakla baş etmek çok zor 🥲🤣muslinide 2 kat yaptım şu sekiliz şuan
O sırada evi 23 derece olup bebesine 3 kat örten ben 😂 hala kışlık battaniye örtüyorum kendime de 🥲 dışarısı sıcak ama ev hala ısınmadı

@golden-snitch canım bugün 28 derece oldu ev çocuk uyumadı bile en sonunda klima açtık 26da ama böyle kafasına dokundum benimki saçlı bir bebek ama seyrek saçı var neyse kafası soğumuş geldi ince bere taktım üstünde muslin incecik bir örtü var ya hasta olmaması için başka yapmam gereken bir şey var mı? Bere abartı mi dicem bebek kafasından soğuyup hasta olmasın diye yaptım.. ayağında çorap var üstünde de kısa kollu zibin var sence iyi mi ya bu gece gözüme uyku girmeyecek yoksa inşallah görürsün veya diğer anneler yardımcı olabilir
Ayy ben İzmir deyim hava sıcak ama evim güneş çok az alıyor hep serindir o yüzden uzun kollu giyiyor akşamları da ince battaniye örtüyorum. Klima çabuk çarpar dikkat et canım bence. Açınca da kafasını koru bence daha çok minikler

@golden-snitch canım bugün 28 derece oldu ev çocuk uyumadı bile en sonunda klima açtık 26da ama böyle kafasına dokundum benimki saçlı bir bebek ama seyrek saçı var neyse kafası soğumuş geldi ince bere taktım üstünde muslin incecik bir örtü var ya hasta olmaması için başka yapmam gereken bir şey var mı? Bere abartı mi dicem bebek kafasından soğuyup hasta olmasın diye yaptım.. ayağında çorap var üstünde de kısa kollu zibin var sence iyi mi ya bu gece gözüme uyku girmeyecek yoksa inşallah görürsün veya diğer anneler yardımcı olabilir
Canım şuan bizde açtık çok sıcak hava ben uzun kollu zıbın giydirdim alt üst ayagında da çorap var üzerinde pazen battaniye kısa kolluyla üşümez mi sence benimki çok hareketli elleri kollları dışarda beşikte kayıp gidiyor ben o yüzden uzun kollu giydirdim hasta olmasın diye onlar bebekya bence uzun kollu giydir istersen

Kızlar derdimiz bitmiyor 🤦🏼‍♀️ 7 gün kaka yapamamıştı biliyosunuz. Çarşamba günü doktora gittiğimizde lavman yapıldı. O gün 4-5 bez doldurdu rahatladı. Perşembe günü sadece 1 kez yaptı. Cuma, dün ve bugün yine tık yok. Çok üzülüyorum çocuğuma ya napıcam ben hep böyle mi gidecek artık 😔 doğduktan sonra ilk 4 gün mekonyumunu yaptı ondan sonra lavmana kadar hiç yapamadı çocuk resmen sıçmak ne demek bilmiyo

Özge canım şimdi gördüm aklıma geldin paylaşmak istedim🙏🏼

Kızlar takip ettiğim güzel bir sayfa da bu gönderiyi gördüm şaşırdım biraz
IMG_0846.webp

Kızlar

Canım benimkini pipi kesmiyor benimki bide benim mememin meraklısı😂
Ne zaman emzirmeye geçsem koltukta bana doğru dönüp oturuyor bazende tepeme gelip bakıyor falan😂
Pipi mevzusu da aynı seninki gibi heyecanla bekliyor bebenin altını açamda görem diye😂😂
Benimki emzirme sirasinda da oyle ama alt acmayi asla kacirmak istemiyor hani hic fire vermeden her seferinde olmaknistuyor allah akil fikir versin

Kızlar bebeğim bugün öğlen 2.30dan 8buçuğa kadar uyumadı yani 15er dakka 20 dakka ara ara uyudu.
8buçukta yattı hala uyanmadı. 4buçuk saat oldu sizce kaldıriymm mi. Çok aç kaldı.

Kızlar bebeğim bugün öğlen 2.30dan 8buçuğa kadar uyumadı yani 15er dakka 20 dakka ara ara uyudu.
8buçukta yattı hala uyanmadı. 4buçuk saat oldu sizce kaldıriymm mi. Çok aç kaldı.
Benimki gece öyle yapıyor canım 7 den gece 2 ye kadar falan dediğin gibi sadece göğsümde uyuyor 15-20 dk sonra uyanık kalıyor sürekli emmek istiyor o saatlerde. 2 de uyuyunca ben artık kaldırmıyorum 4-4.5 saat olunca kendisi uyanıyor. Bir kere 5 saat olmuştu ben uyandırdım ama doğru düzgün emmedi demek acıkmamış dedim. Doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama uykuya da ihtiyaçları var bence

Benimki gece öyle yapıyor canım 7 den gece 2 ye kadar falan dediğin gibi sadece göğsümde uyuyor 15-20 dk sonra uyanık kalıyor sürekli emmek istiyor o saatlerde. 2 de uyuyunca ben artık kaldırmıyorum 4-4.5 saat olunca kendisi uyanıyor. Bir kere 5 saat olmuştu ben uyandırdım ama doğru düzgün emmedi demek acıkmamış dedim. Doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama uykuya da ihtiyaçları var bence
Altını değiştirdim kucağıma aldım yok çok derin uyuyor.
Peki az beslense bile tekrar uyumaya devam ediyormu seninki canım. Yoksa kısa bir süre sonra tekrar uyanıyormu. Ona göre beslenmede ısrar edeyim

Çok fena bir şeymiş önlem alarak en iyisini yapmışsın canım.Bitirdi beni..Psikolojim bozuldu evdekiler de sinirimi bozuyor sesimi çıkarmıyorum sadece ağlıyorum bütün gün. lohusa depresyonuna mı giriyorum diye korkmaya başladım.Emzirirken sanırım ilaç sıkıntı, eczaneye danışıp krem almıştım ama bugün sürmedim süte geçiyor diyor prospektüsünde.Genel cerrahiye randevu aldım ona gidicem artık.
Evet canım psikolojini de yüksek tut canını sıkma insanlar gerçekten düşüncesiz maalesef . Bu hastalıkta üzüntü de çok etkili. Gebelikten önce ben ne zaman çok üzülsem o zaman kan gelirdi benden de. Sırf beslenme değil stres de inanılmaz etkiliyor, bir an önce düzelirsin inşallah 🙏🏻

Altını değiştirdim kucağıma aldım yok çok derin uyuyor.
Peki az beslense bile tekrar uyumaya devam ediyormu seninki canım. Yoksa kısa bir süre sonra tekrar uyanıyormu. Ona göre beslenmede ısrar edeyim
Az emince kısa sürede uyanıyor mesela 1 saat sonra uyanıp bol bol emiyor. Bence kendileri anlıyorlar bebişler. Biz uyandırınca kendi uyandıkları kadar iştahla emmiyorlar

Kv tekrar bebeği paylaştı kızlar hem de 3 tane arka arkaya. Gelmiş birde diyor ki felak naz okudum 😂 eşime söyledim bu son olsun
Bu kaçıncı son olacak bilmiyorum. Demin tatlı yerken tuttu emziği tatlıya soktu bebeğe verecekti dur yapma dedim kızdım hım tamam madem yok diyorsan dedi, bir bsktım verdi hemen ben oturunca. Azıcıktsn bişe olmaz diyo. Anlattım meme reddi olur dedim kızdım daha küçücük bebek ne tatlısı. Öyle işte kızlar içimi dökmek istedim

Back
X