- 28 Mart 2023
- 11.317
- 12.904
- 228
Evet evet en ideali klima performansı için de elektrik için de 23-27 arası çalıştırmak soğukluğa göre yükseltip düşürüyorum. Bizim de genelde 26da çalışıyor önce soğutuyorum sonra uyku moduna alıyorumCanım ben klimayı kac gündür 26 27de açıyorum ne alakaysa oda 23 ile 25 derece arasında gün içinde değişiyor ve hiç klimayı ellemiyorum gayet iyi oda çocuğun üstünde sadece zibin ve çorap var yukarda bi yerde yazmışsın kaç gündür böyleyiz şükür bir sey yok sadece ara sıra kapıyı açıyorum oda havalansin diye gecinip gidiyozgolden-snitch
Aay valla yarın odayı buz gibi yapıp çocuğu kundaklayasim var kendim de battaniyeyle uyuurmGüzelce sarıp yatırsaydın ya sende dinlenirdin. Bende sana yazdım gönderdim uyandıneyse 3 saatte bişey
Benide haber eder misin ? Annem bize vermiş küçükken ama ne kadar doğru bilmiyorum o da bi çay kaşığı falan agzimizin içi temizlensin diye hatta biz tutup yutarmisiz benim bebis yutmuyor ağzını nemlrndirmek için yapiyorumHiç bilmiyorum ya bende de dün öyle oldu hiç süt kalmadı da boşa emiyor gibi. En son eşim karnı aç galiba diyince ağlayacaktim artık dolaptan verelim süt falan kalmadı bende dedim. Halbuki gece uyuyor soğuk olunca. Biz üşüyor sanıyoruz ama sabah da odayı soğuk yapmamız gerekiyor galiba. Dr'a gidince sorcam bı su olayını. Annem anne sütü verirken biz su vermezdik ama Antalya sıcağı başka tabii drnuz söyler dedi
Bu arada bizimki 2 kol hareketi atıyor dikkatini cektiEvet evet en ideali klima performansı için de elektrik için de 23-27 arası çalıştırmak soğukluğa göre yükseltip düşürüyorum. Bizim de genelde 26da çalışıyor önce soğutuyorum sonra uyku moduna alıyorum
Tabii haber ederim.Basta maden suyunu verirken annem pamukçuk olmasını da engeller ağzını temizler demişti. Benim bebiş ağzını yüzünü eksitiyordu ama yine de iciyordu versem kesin içerBenide haber eder misin ? Annem bize vermiş küçükken ama ne kadar doğru bilmiyorum o da bi çay kaşığı falan agzimizin içi temizlensin diye hatta biz tutup yutarmisiz benim bebis yutmuyor ağzını nemlrndirmek için yapiyorum
Ben dün koydum asla durmak istemedi üzerinde geri aldımBu arada bizimki 2 kol hareketi atıyor dikkatini cekti
Evet canım aynıSivilceler Çok arttı yaa sıcaktan mı acaba
YarasinTabii haber ederim.Basta maden suyunu verirken annem pamukçuk olmasını da engeller ağzını temizler demişti. Benim bebiş ağzını yüzünü eksitiyordu ama yine de iciyordu versem kesin içer
Modunda degilmisBen dün koydum asla durmak istemedi üzerinde geri aldım
Hahahaha tam olarak böyle
Nurse bize iyi geldi sevdim ben gazını daha rahat ve çabuk çıkarıyorNurse harleyse geçtim ben diğerini benimki begenmedi
Adamdaki cesarete bak nasıl 3 istersin nasıllll yaHahahaha tam olarak böyleadam hala üçüncü çocuk diyor bakıcıyı da buldu ikiye bakan bakıcı üçe de bakarmış. Sor bakalım ben bakarmıyım dedim sor sor
Kesinlikle canım diğerinde çocuk acı çekiyormuş bunda 2 3 pispisla midedeki gaz çıkıyor bagirsaklardakide zamanla çıkıyor kendi çıkarıyor eskisi gibi rahatsız değil en azindanNurse bize iyi geldi sevdim ben gazını daha rahat ve çabuk çıkarıyor
Bizimki çok gazlı günde 3 defa 7 damla dedi canım doktorumuzNurse harveys damla kullananlar kac damla kullaniliyor bu? Yeni başlayacağım aldim da
Gerçekten dogru ama 2 ye bakan 3 e de bakar. Benim gibi 3 e bakan 4 de bakar misaliAdamdaki cesarete bak nasıl 3 istersin nasıllll ya
Kız bildiğin kafayı yemiş gece vazgeçiyor bu fikirden sabaha kadar kendi de uyumuyor ya. Öğlen kafa açılınca yine başlıyor 3 diye. Manyakmıdır nedir he bide kız olacakmış adı ipek olacakmış ısmarlama oluyor o işler zatenAdamdaki cesarete bak nasıl 3 istersin nasıllll ya
Eczaci 20 damla yazmis 1 defa bize de.Bizimki çok gazlı günde 3 defa 7 damla dedi canım doktorumuz
Uykusuz nasıl duruyorsun onca yilGerçekten dogru ama 2 ye bakan 3 e de bakar. Benim gibi 3 e bakan 4 de bakar misali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?