- 5 Mayıs 2023
- 8.621
- 10.158
- 178
Ya erkek olursa de dusuncesinden vazgecsinKız bildiğin kafayı yemiş gece vazgeçiyor bu fikirden sabaha kadar kendi de uyumuyor ya. Öğlen kafa açılınca yine başlıyor 3 diye. Manyakmıdır nedir he bide kız olacakmış adı ipek olacakmış ısmarlama oluyor o işler zaten
Rekor bende 4 kere 10 damladan 40 damlaEczaci 20 damla yazmis 1 defa bize de.
Bende tek seferde degil de sabah 10 aksam 10 vereyim bence. Cart curt sıçan cocuk bugun 4-5 saattir kaka yapmadi alttan ustten gaz cikisi var ama kaka cikmiyor deli gibi agliyor. Damlayida vermistim 2 saat once falan. 1 ay asisi oldu bugün birdeRekor bende 4 kere 10 damladan 40 damla
Yavaş yavaş başla elin alışır canı acımıyoBizimki kolay açılmıyor sanki canı yanacak gibi hissediyorum
Yok canım tek seferde verme dediğin gibi yap daha iyi olur senin içinde bebek içinde kolaylık olur bende 6 saate bir veriyorum.. verdikten sonra yarım saat içinde etkisi başlıyor.. kaka yapamıyorsa anusune değmeyecek şekilde pişik kremi surebilirsin veya ıslak pamukla silip uyarabilirsin refleks olarak yapıyorlarBende tek seferde degil de sabah 10 aksam 10 vereyim bence. Cart curt sıçan cocuk bugun 4-5 saattir kaka yapmadi alttan ustten gaz cikisi var ama kaka cikmiyor deli gibi agliyor. Damlayida vermistim 2 saat once falan. 1 ay asisi oldu bugün birde
Sağol canimYavaş yavaş başla elin alışır canı acımıyo
Dedim dedim onu da dedim ya erkek olursa ısmarlama oluyo mu o işler dedim. Ozaman da oğlan tek kalmamış olur diyo. Hani gönlünden geçen kız da oğlan olursa da yapacak bişey yok yeterki üçüncü olsun kafaYa erkek olursa de dusuncesinden vazgecsin
Benimki bana bugün bu falı attıHahahaha tam olarak böyleadam hala üçüncü çocuk diyor bakıcıyı da buldu ikiye bakan bakıcı üçe de bakarmış. Sor bakalım ben bakarmıyım dedim sor sor
Kitabı ezberle asdfdsdfdKızlar şimdi bu bebeklere kitap okuyunca doğrudan göz teması kuramıyoruz ya yine de yeterli etkide oluyomu kiyenidoğanda özellikle göz teması önemli ya
İlk yapışımızda biraz zor açılmıştı bikaç günlüktü içinde birikmişti bi şeyler sonra kolaylaştı ama ben hep yapmıyorum unutuyorum annem açtıysa altını o her seferinde yapıyo amaSağol canimzeytinyağı sürdüm birazdan uyanınca denicem yumuşasin diyebyaotim böyle çok zorlaniyo gibi oluyo ama zorluyor açarken sende öyle oldu mu
Kitap okumak mı o da neKızlar şimdi bu bebeklere kitap okuyunca doğrudan göz teması kuramıyoruz ya yine de yeterli etkide oluyomu kiyenidoğanda özellikle göz teması önemli ya
Masaj ile uyardim anüsü ama yok cnm gaz cikiyor ama kaka çıkışı yok bakalim insallah yaparYok canım tek seferde verme dediğin gibi yap daha iyi olur senin içinde bebek içinde kolaylık olur bende 6 saate bir veriyorum.. verdikten sonra yarım saat içinde etkisi başlıyor.. kaka yapamıyorsa anusune değmeyecek şekilde pişik kremi surebilirsin veya ıslak pamukla silip uyarabilirsin refleks olarak yapıyorlar
Ben ped takıyorum akıyorsa da görmüyorum canım. Başta birini emzirirken diğerinden akıyordu ama şu an öyle bir durum olmuyor sanırım ancak bebise yetiyorKızlar bu göğüslerden zamansız süt akma durumu ne zaman geçiyordu memeler ne zaman terbiye oluyordugolden-snitch en kıdemlimiz olarak seninki bitti mi
Dedim dedim onu da dedim ya erkek olursa ısmarlama oluyo mu o işler dedim. Ozaman da oğlan tek kalmamış olur diyo. Hani gönlünden geçen kız da oğlan olursa da yapacak bişey yok yeterki üçüncü olsun kafaama yemezler ben insana benzeyip insan içine karışmak istiyorum artık
Goldenin başına geleni gördükten sonra seninkinin vazgeçme ihtimali yine de var gibiBenimki bana bugün bu falı attıakillanmiyorlar
İşte bizimki birikmiş sanırım kıyamıyorum az önce yapacaktım her yer çiş oldu vazgectimİlk yapışımızda biraz zor açılmıştı bikaç günlüktü içinde birikmişti bi şeyler sonra kolaylaştı ama ben hep yapmıyorum unutuyorum annem açtıysa altını o her seferinde yapıyo ama
Verdiğiniz neydi canimm benim bebiş de 2 gune yapiyo kakaYok canım tek seferde verme dediğin gibi yap daha iyi olur senin içinde bebek içinde kolaylık olur bende 6 saate bir veriyorum.. verdikten sonra yarım saat içinde etkisi başlıyor.. kaka yapamıyorsa anusune değmeyecek şekilde pişik kremi surebilirsin veya ıslak pamukla silip uyarabilirsin refleks olarak yapıyorlar
Bebeğimin ağzı mamadan sonra beyaz kalıyor bugün çok ağladı pamukcuk olmuşsa boğaza kadar gider dedi arkadaş.Benide haber eder misin ? Annem bize vermiş küçükken ama ne kadar doğru bilmiyorum o da bi çay kaşığı falan agzimizin içi temizlensin diye hatta biz tutup yutarmisiz benim bebis yutmuyor ağzını nemlrndirmek için yapiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?