Evet canım bizde var.Kakasi aynı zamanda çok sulu ve pütür yok denecek kadar az.Sut alerjisi olabilir diye ben tüm hayvansal gıdaları biraktim.Birde eğer önsut u yanibsulu sutu fazla alıp memeyi bırakıyor yağlı sutu almıyorsa oda mukus yapıyor.sadece laktizdan zengin sutu alıyor maalesef. Bizde bu durumda var.Dikkat etmeye çalışıyorum ama bakalım umarim ise yararKizlar bebeginin kakasinda hafif mukus olan var mi ya? Bu ara hafif mukus var kakada yapis yapis gibi sut alerjisi ya da enfeksiyon demisler hep. Kontrolde cuma gunu stres oldum
Dayan sabret canım benim bu yüzden cennet ayağımızda işte kolay değil yürüdüğümüz yollar çiçeklensin inşallahÇok zor bi çocuk çok kafayı yicem
Nerdesin kız kardiAyy bızım grup başlığını bulamadım ne oldu korktum bı anda
AmiiiiinnDayan sabret canım benim bu yüzden cennet ayağımızda işte kolay değil yürüdüğümüz yollar çiçeklensin inşallah
Merhaba benimde kızımın akşam 9/10 arası gaz atakları oluyor bizde çok araştırdık clinikid marka bir gaz giderici yağ var trendyolda satılıyor onunla göbek deliği çevresine bol miktarda sürüp güzel masaj yapıyoruz ve ayak altlarına sürüyoruz çok rahatlatıyor bide bacaklarını karnına doğru itip gaz çıkarması için yardımcı oluyoruz çok rahatlıyor bu şekildeGeceden beri acayip bi gaz sancısıyla savaştayız 5 dk uyuyo 5 dk ağlıyo ıkınıyo bacaklarını çekiyo emziriyorum alttan gazını da çıkarıyo o sırada ama sonra yine aynı
Benim 1-2 kez geçti genelde 3 aaatte kendim uyanıyorum gündüz sıkıntı yok da gece uyuyakalıyorumBende bi kaç kere kapatmışım hiç duymamışım yorgunluktan benimde bazen geçiyo 3 saati valla doktor artık büyüdü kolay kolay kan şekeri düşmez ama genede 3 saati geçirmemeye çalış dedi bana
Merhaba evet burda bi arkadaşımız daha kullanıyodu sanırım o yağı. Doktordan gaz damlası isticem işe yaramazsa onu da deneyeyim teşekkür ederimMerhaba benimde kızımın akşam 9/10 arası gaz atakları oluyor bizde çok araştırdık clinikid marka bir gaz giderici yağ var trendyolda satılıyor onunla göbek deliği çevresine bol miktarda sürüp güzel masaj yapıyoruz ve ayak altlarına sürüyoruz çok rahatlatıyor bide bacaklarını karnına doğru itip gaz çıkarması için yardımcı oluyoruz çok rahatlıyor bu şekilde
Ben kullanıyorum canım, bebekte ciddi bir gaz varsa ne damla ne yağ işe yaramıyor gibi ya da daha kötü olacakken belki azaltiyordur. Bizim bebiş çok gazlı her şeyi kullanıyoruz ama yine gazlıMerhaba evet burda bi arkadaşımız daha kullanıyodu sanırım o yağı. Doktordan gaz damlası isticem işe yaramazsa onu da deneyeyim teşekkür ederim
Senin gaz ilacı fayda etmiyor büyük ihtimal birde benimkini dene istersen rahat edersin.. Bende gazlı sanıyordum megersem değilmişBen kullanıyorum canım, bebekte ciddi bir gaz varsa ne damla ne yağ işe yaramıyor gibi ya da daha kötü olacakken belki azaltiyordur. Bizim bebiş çok gazlı her şeyi kullanıyoruz ama yine gazlı
Biogaiayi dün akşam vermedim gerçekten de sancı vs olmadı. Şimdi yine ikiniyordu uyumuyordu sab simplexi verdim hemen uykuya daldı anlamadım anında etki etmez diye düşünüyorumSenin gaz ilacı fayda etmiyor büyük ihtimal birde benimkini dene istersen rahat edersin.. Bende gazlı sanıyordum megersem değilmiş
Çok acıksa uyanır diye düşünüyorum genelde mama verdiğim geceler uzun uyumak istiyo sütten daha tok tutuyo sanırım bende artık önceden tek alarmla uyanırdım ama şimdi 3-4 alarm kuruyorum bi kaç kere uyuyakalıncaBenim 1-2 kez geçti genelde 3 aaatte kendim uyanıyorum gündüz sıkıntı yok da gece uyuyakalıyorumsonr avicdan yapıyorum
Hadi yaBen kullanıyorum canım, bebekte ciddi bir gaz varsa ne damla ne yağ işe yaramıyor gibi ya da daha kötü olacakken belki azaltiyordur. Bizim bebiş çok gazlı her şeyi kullanıyoruz ama yine gazlı
Bizde böyleyiz, hem alttan hem üstten gaz çıkıyor ama ağrısı bitmiyor. Öyle kötü ağlıyor ki belli çok ağrı yapıyor. Süt alerjisi mi diye düşündüm ama kakada kan ve mukus yok. Çok üzülüyorum o acıyla ağladığında off.Geceden beri acayip bi gaz sancısıyla savaştayız 5 dk uyuyo 5 dk ağlıyo ıkınıyo bacaklarını çekiyo emziriyorum alttan gazını da çıkarıyo o sırada ama sonra yine aynı
Ben pazar gününden beri her gün kimyon veriyorum hala aynı bizde işe yaramadı galibaBizde böyleyiz, hem alttan hem üstten gaz çıkıyor ama ağrısı bitmiyor. Öyle kötü ağlıyor ki belli çok ağrı yapıyor. Süt alerjisi mi diye düşündüm ama kakada kan ve mukus yok. Çok üzülüyorum o acıyla ağladığında off.
Demin 1cay kaşığı kimyon çayı verdim. Emdi ve uyudu inşallah rahatlatır oğlumu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?