Doğduğunda beri belirli aslında o yerler. İlk ön dişler çıkıyor galiba. Belki de o yüzdendir. Benim bebeğim silikonla emerken bile bazen canımı yalıyor sinirli olduğunda dişler çıkınca ne yapar artık
Bize yasaktı ilk 3 ay ve son 3 ay ilk 3 ay kanamam vardı yasaktı son 3 ayda bebegin plesentası aşagıdaydı yasaktı yasakta yasak yani dogum yaptım 3 ay yasak dedi dinlemedik tabi
Kızlar size bir şey sorcam.. bebegimde tükürük salgısı 2 3 haftadır var ve 2 3 gündür mememi emerken acıtıyor acaba dişleri mi geliyo alttan yavaş yavaş
Çok canım şırınga degil damla gibi agzını kıvırıp açıyorsun. Tıkandı yine nefes zor alıyor normal burun damlası gibi damlattım açıldı çok sıkmaya korkuyorum
benim yeğenim 5 aylıkken çıkardı, onun kardeşi 1 yaşında çıkardı çok değişiyor bu işler bebekten bebeğe benim arkadaşımın kızı 4 aylıkken gözüküyordu hafiften
Doktor anne sütü alan bebeklerde 10 güne kadar normal dedi 2-3 güne bir yapıyor benim ki bazen her gün yaptığı da oluyor ama hiç günde 3-4 yapmadı doğduğundan beri
Doktor anne sütü alan bebeklerde 10 güne kadar normal dedi 2-3 güne bir yapıyor benim ki bazen her gün yaptığı da oluyor ama hiç günde 3-4 yapmadı doğduğundan beri
Dişlerin yeri şimdiden belli canım. Erken çıkarır senin bebiş dişleriii. benim kızım 4 aylıkken salyalanıp diş belirtileri vermişti 6 aylık olduğu gibi diş çıkarmıştı