Aynen öyle ya. Birde ben kendimde şunu fark ettim sürekli gün içinde uykusuna odaklandığımda çok memnuniyetsiz oluyorum bunun ona faydası yok o yüzden denedim olmadı sağlık olsun o iyi olsun yeter başka şekilde uğraşırım dedim. Bazen gün içinde bir uykusunu beraber yapıyoruz uzun uyuyorlar ya öyle bana da çok iyi geliyor beni de rahatlatıyor. Sonsuza kadar böyle gitmeyecek diyorum kendi kendime
deniz karadeniz var hipp turkiyeyle ucretsiz egitim vermisti opunce gecmeyen uflar icin ilkyardim diye baya faydaliydi hem bogulma hem yaralanma bir suru konudan konustu egitimde ve bu egitimlerin tekrarlanicagini soyledi instagramdan kendisine yazarsaniz varsa egitimi hemen wp grubu linki atiyor bende blw yapiyorum baslamadan once katilmistim bilgilendirici oldu sonrasinda anlattiklarini paylasiyorda @denizkaradenizegitim instagram ismi
kizlar bacak arasi cok kotu pisik oldu her seyi denedim aquaphor, iki uc farkli pisik kremi ama hic bir sekilde gecmiyor 1 haftadir. gul suyu oneren olmustu ama yurt disindayim saf gul suyu bulamadim. nasil gecirebilirim? doktorumdanda farkli eyaletteyim suan gelince bakariz diyor ama 1 haftadir boyle cok uzuluyorum
Eki Görüntüle 3494845
kizlar bacak arasi cok kotu pisik oldu her seyi denedim aquaphor, iki uc farkli pisik kremi ama hic bir sekilde gecmiyor 1 haftadir. gul suyu oneren olmustu ama yurt disindayim saf gul suyu bulamadim. nasil gecirebilirim? doktorumdanda farkli eyaletteyim suan gelince bakariz diyor ama 1 haftadir boyle cok uzuluyorum
Eki Görüntüle 3494845
Pişikte denemedim ama anne sütü sürseniz zararı da olmaz belki iyileşmesine faydası olur.
Benim doktorum anne sütü en dogal sey burnu tıkandıgında serum fizyolojiklerdense anne sütü damlat, kulagı sıkıntı oldugunda anne sütü falan demişti belki bunda da işe yarar
Eki Görüntüle 3494845
Pişikte denemedim ama anne sütü sürseniz zararı da olmaz belki iyileşmesine faydası olur.
Benim doktorum anne sütü en dogal sey burnu tıkandıgında serum fizyolojiklerdense anne sütü damlat, kulagı sıkıntı oldugunda anne sütü falan demişti belki bunda da işe yarar