- 8 Temmuz 2024
- 376
- 200
- 23
- 29
Ayyy canım aynısı bizde de var özellikle 3 haftadır oyuncakla oynamama sürekli bana gelme,kapıdan çıktığım an yada görüş alanında olmadığım her an ağlama bunların hepsi ayrılık kaygısı başladığı için ve bebeklerin artık anne babalarının onların yanından gidebildiğini fark ettikleri için verilen tepkiler ve çok çok normal ama zor ve yorucu kabulKızlar benim çocuklar 2-3 gündür özellikle akşam uykusuna doğru terör estiriyorlar. Tek başlarına oyun oynayan sakin çocuklar birden oyuncakları bıraktılar. Sürekli kucaktalar. Eğer ilgilenmezsen yere bırakırsan kıyamet kopuyor. Biberon reddi var. Yemeği az yiyorlar. Uyku düzenleri zaten bozuldu. Biri ağlamaya başladı mı diğeri de başlıyor. Diş diyor herkes ama ya bu nasıl diş bir türlü çıkmadı
Hala olmadım 7. AyEmziren annelere bir sorum var adet oluyor musunuz ?
Ben suyu biberonla veriyorum ama başından beriKızlar bir şey soracağım. Bebeğim ne emzik ne biberon kullanıyor. Sağım yaptığım sütler çöp olmaya başlafığı için bi biberon deneyim dedim şansıma bu biberonu alası tuttu. Bir an anlamsız bir kasvete düştümmeme reddi yaşar kıyım acaba ya böyle hem emzirip hem biberonla sağım sütünü veren var mı
Peki ben bir şey soracağım Bu ilacı kullanıp faydasını gördünüz mü acaba Ben de almayı düşünüyorum da hani bazı folik asitler gebeliğe yardımcı oluyor Hani hamilelik oluşturuyor yaBişe olmaz canım korkma bende mfk fodega sabah akşam içiyorum arada 800mg yapıyor toplam. Fazlası idrarla atılıyor.
Peki bir şey soracağım Bu ilacı Ben de kullandım mavi kutulu kapsül şeklinde ve şu an ben 5 aydır kullanıyorum yani bir gebelik elde edemedim Siz bu ilacı kullandıktan ne kadar süre sonra gebelik elde ettinizGünaydın kızlar
Ben inofolic combi HP kullanırken hamile kaldım ve doktor değiştirdim inofolici söyledim devam et dedi. Günde 2 kere inofolic içiyorum 800 mg folik asit ediyor. Yeni doktor da gebyfoll diye bi vitamin yazdı onda da 400 mg folik asit var. Toplamda 1200mg ediyor. Yeni farkettim bu miktar fazla değil mi? 18 gündür bu şekilde içtim bebeğe birşey olmuş mudur? Fazla folik asit otizm diyolar
ben su vermiyorum ve dediğim gibi hiç almadığı için bu güne kadar biberon asla kullanmadık çok gerildim inşallah ben de sizin gibi sorun yaşamamBen suyu biberonla veriyorum ama başından beri
Sağıp biberonla da verdiğim çok oldu sadece o zamanlar akışı hızlı biberon olmamasına dkkkst etmiştim sorun yaşamadım ama her bebekte bir olmuyor oda var
Ben muchkin in suluğu ile veriyorum artık sütüben su vermiyorum ve dediğim gibi hiç almadığı için bu güne kadar biberon asla kullanmadık çok gerildim inşallah ben de sizin gibi sorun yaşamam
Evet bizimde bir türlü çıkmadı aynı durum var. Elimle yokladım dün alt çenesini keskin bir şey hissettim, damağı delmek üzere diş o yüzden gergin benim bebişim. Her şeye ağlıyor ama her şeye. Kafam kaldırmıyorKızlar benim çocuklar 2-3 gündür özellikle akşam uykusuna doğru terör estiriyorlar. Tek başlarına oyun oynayan sakin çocuklar birden oyuncakları bıraktılar. Sürekli kucaktalar. Eğer ilgilenmezsen yere bırakırsan kıyamet kopuyor. Biberon reddi var. Yemeği az yiyorlar. Uyku düzenleri zaten bozuldu. Biri ağlamaya başladı mı diğeri de başlıyor. Diş diyor herkes ama ya bu nasıl diş bir türlü çıkmadı
Kaç aylık bebişiniz. Biz ek gıdaya geçtik o yüzden su veriyorum ama dediğim gibi öncesinde emzik almadığı dönemde çok sağıp süt verdim çok şükür bi sıkıntı olmadı ama Dr browns kullandım biberon olarak biraz daha akışı yavaş o yüzden sıkıntı olmadığını düşünüyorum. İnşallah sizde problem yaşamazsınızben su vermiyorum ve dediğim gibi hiç almadığı için bu güne kadar biberon asla kullanmadık çok gerildim inşallah ben de sizin gibi sorun yaşamam
Ben baştan beri emzirme,sağım, mama gidiyorum. Üçüncü ayda bıraktı maalesef sadece geceleri uyku sırasında emiyor. Isırmaya başladığı için de gündüz demiyorum hep sağım gidiyorum. Ama cidden her bebek farklı seninki bırakmaz belki bu zamana kadar gelmiş ne güzel maşallahKızlar bir şey soracağım. Bebeğim ne emzik ne biberon kullanıyor. Sağım yaptığım sütler çöp olmaya başlafığı için bi biberon deneyim dedim şansıma bu biberonu alası tuttu. Bir an anlamsız bir kasvete düştümmeme reddi yaşar kıyım acaba ya böyle hem emzirip hem biberonla sağım sütünü veren var mı
Bebişe vermiş miydiniz sizden mi geçtiğini düşündünüz. 8. Ay da artık baklagil verilebiliyor mu et balık sebze gittim bu zamana kadar da baklagil denemedim bi kere mercimek çorbasından verdim biraz sanki oda sıkıntı yaptı diye bir daha denememiştimKızlar dün nohut yapmıştım akşama ve gece resmen uykusuz geçti. Gazdandı bence... Haberiniz olsun, bilenler vardır da ben yeni öğrendim
Evet canım faydası oldu gebelige destek için kullandım bende amh düşüklügü fsh yüksekligi vardı fodega adviktor birde amh yükseltici vardı ondan aldım kullandım hamile kaldım düşük yaptım sonra tekrar kaldım şuan bebegim 8 aylık saglıkla kucagımda çok şükürPeki ben bir şey soracağım Bu ilacı kullanıp faydasını gördünüz mü acaba Ben de almayı düşünüyorum da hani bazı folik asitler gebeliğe yardımcı oluyor Hani hamilelik oluşturuyor ya
Nohutu nasıl verdiniz?Kızlar dün nohut yapmıştım akşama ve gece resmen uykusuz geçti. Gazdandı bence... Haberiniz olsun, bilenler vardır da ben yeni öğrendim
Ya birde sanki bebeğim birden büyüdü. Böyle ani büyümelerde çok huysuzluk yapıyor. Ayrılık kaygısı ve dişte eklenince süprizzzz-kuzeyildizi- N neyazsambilemedim24 paytakkus çok sağolun desteğiniz için yani ben birkaç gündür yokluyorum dişlerini ama belirgin bir şey yok. Birden ağlamaya başlıyorlar. Biberonu itiyorlar fln. Kafam karışıyor öyle olunca. Ne yapacağız artık bilmiyorum
Ya ben de kocaman sarılıyorum sanaCanım benim kocaman öpüyorum seni. Her uyumadığında ağlıyorum uykusuzluk çok zor. Deneyeceğim çok sağol. Diş kaşındığını nasıl anladınız ? Uyku gerilemesi nasıl geçti ?
Yok kendim yedim o yüzden oldu diye düşünüyorum eğer başka bi sıkıntı olmadıysa sanki cips yeyince de oldu geçen.Bebişe vermiş miydiniz sizden mi geçtiğini düşündünüz. 8. Ay da artık baklagil verilebiliyor mu et balık sebze gittim bu zamana kadar da baklagil denemedim bi kere mercimek çorbasından verdim biraz sanki oda sıkıntı yaptı diye bir daha denememiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?