- 7 Şubat 2015
- 1.045
- 538
- 323
- 35
Benimkini de tahmin eder misinCanım bu haftlarda anlamıyorum yanılma oluyor sonra ilk haftalr yok mu daha küçükken gittigin resim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimkini de tahmin eder misinCanım bu haftlarda anlamıyorum yanılma oluyor sonra ilk haftalr yok mu daha küçükken gittigin resim
Bende kullandim ama cildim bu ara asiri yaglandi ve sivilce yapti sirtim kalcam.ve bu tarz yag ve kremler tetikliyor sivilceleri..ara ara suruyorum o yuzden maalesef.Ben hindistan cevizi yağı kullanıyordum sonra bir saldım ama başlamam lazım göğüslerim küçüktü çünkü şimdi çatlamaya başladı bir anda büyüyünce![]()
Elenatal1 kullanıyorum ben. Ama kusmam cok fazla su ara 5 gundur falan içemiyorumKızlar doktor bir multivitamin verdi pregnom diye içinde her şey var folik asit de dahil, ne zaman içsem 10 dk içinde kusuyorumsiz ne kullanıyorsunuz? Değiştirsem dedim
Ben elenatal 1 alıyorum gebelik hazırlıkta da onu içtim içeriği baya iyi denemek istersen al canım. Yada sadece folik asit olanı kullanKızlar doktor bir multivitamin verdi pregnom diye içinde her şey var folik asit de dahil, ne zaman içsem 10 dk içinde kusuyorumsiz ne kullanıyorsunuz? Değiştirsem dedim
Hormonlardan olabilir mi kiBende kullandim ama cildim bu ara asiri yaglandi ve sivilce yapti sirtim kalcam.ve bu tarz yag ve kremler tetikliyor sivilceleri..ara ara suruyorum o yuzden maalesef.
Evet hormonlar yuzunden cosuyor sivilceler.2 hafta once sirtimi kaplamisti.bu hafta kurumaya basladi cok sukur.ama hala yagli bir cilt hissiyati var..bu hamileligin degistirmedigi tek bir yer varmi acaba vucudumuzdaHormonlardan olabilir mi ki
Çünkü ben epeyidir surmuyorum, boynum, göğsümün etrafı falan hep sivilce oldu son bir kaç haftadır
burnum. koca kemikli burnumu değiştirebilen bi hamilelik yok benceEvet hormonlar yuzunden cosuyor sivilceler.2 hafta once sirtimi kaplamisti.bu hafta kurumaya basladi cok sukur.ama hala yagli bir cilt hissiyati var..bu hamileligin degistirmedigi tek bir yer varmi acaba vucudumuzdadişetlerime kdr sorunluyum yaaa
![]()
ben folik asit olarak gebelik öncesinde de solgar'ınkini kullanıyodum, doktor ilk muayenede sordu folik asit kullanıyo musun diye evet dedim solgar kullanıyorum tamam devam et dedi, geçenki gittiğimde aklına takılanları sor dedi ben de instagramda falan gördüğüm folik asit otizme yol açıyor yorumlarından bahsettim böyle bir şey var mı dedim buna yönelik araştırmalar var dedi baya bi şeyler anlattı tıbbi terimler kullandı oraları hiç anlamadım ama rahat bi 5 dk bu konu hakkında konuştu, ben o yüzden sana solgar'ın bitince farklı bi folik asit verecektim dedi bitmesini beklemem böyle bi durum varsa hemen verin alayım dedim, şuanda onun verdiği natuwell metilfolat kullanıyorum sanırım folik asitten folik aside farkediyormuş, bu kullandığım ağızda eriyen tablet ve çoğu eczanede yok zar zor buldum, sen kusmayla alakalı sormuşsun ben farklı bir şey anlattım bi de sadece sana cevap vermiş oldum ama herkes bi doktoruna danışsın bence bu konuyu önemli geldi bana doktorum öyle uzun uzun anlatınca, çünkü hayır inanma öyle şeylere falan diyip kestirip atar sandım ama öyle de yapmadıKızlar doktor bir multivitamin verdi pregnom diye içinde her şey var folik asit de dahil, ne zaman içsem 10 dk içinde kusuyorumsiz ne kullanıyorsunuz? Değiştirsem dedim
Benim göğüslerim çatlamaya başladı sanki yağ vs surmezsem çok kötü olacak gibiEvet hormonlar yuzunden cosuyor sivilceler.2 hafta once sirtimi kaplamisti.bu hafta kurumaya basladi cok sukur.ama hala yagli bir cilt hissiyati var..bu hamileligin degistirmedigi tek bir yer varmi acaba vucudumuzdadişetlerime kdr sorunluyum yaaa
![]()
Benim aklima bile gelmiyor yavBen şuan 6+3 üm ve hormonlarım altüst oldu sanki. Cinselliğe düşkün değildim ama son birkaç gündür çok kötüyüm sizlerde de var mı istek? Korkuyorum rahim kasılması olur diye kontrol altına almak da zormuş gerçekten. Doktora sorcam gittiğimde ne yapabilirim bunu bastırmak için
Vallahi tam 3 gun once basladi..hazirlikli olBenim göğüslerim çatlamaya başladı sanki yağ vs surmezsem çok kötü olacak gibiDişeti sorunu bir uygulamada diyordu bir kaç gün sonrası için diş etlerinizde problem olabilir diye sen de benden ondesin kurulu saat gibi her şey
![]()
Benim kasıklarımda artık ağrı yok bende bugün mide bulantısından iyiyim ayaklandım diye korkmaya başladım içinde bi şüphe oluyor iyileşsek bi dert kötü olsak bi dert 9 gün kaldı benimkisine zor dayanıyorum ben vallahiDoktora sormadan kullanma kuzum. Ayyy kız inşalalh böyle devam eder ben sadece kasıklarımda çok fazla doluluk hissediyorum bazen çok kötü agrı giriyor korkuyorum günümde gitmek için zor bekliyorum diyebilirim en son 7 haftalıkken gördüm![]()
Ya bende normalde isteksizim ama ne oldu anlamıyorumBenim aklima bile gelmiyor yavhep bi canimin derdindeyim..hasta gibiyim surekli...isteksizlik hat safhada..
Aay dislerim konusunda çok hassasım ya inşallah öyle şeyler olmazVallahi tam 3 gun once basladi..hazirlikli ol1-2 gune gelebilir guncellemesi sana da
hepsi şişti ve surekli kaniyor.sanki cook sicak birseyden haşlanmiş gibiler..
Bulantilar basladi miYa bende normalde isteksizim ama ne oldu anlamıyorumne alakaysa sinirlerim bozuldu valla. Bazılarında böyle oluyormuş sanırım o da geldi beni buldu
Yok hiçbir belirtim yok sadece ayakta kalınca kasık bel ağrısı oluyor zaten genelde uzanıyorumBulantilar basladi mi![]()