• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Canım bizim 1.ay kontrolümüzde doktor sırtını akciğerlerini vs dinledi hırıltı filan varmı diye bide kalbini dinledi. Ağızda yara pamukçuk filan varmı ona ve kulaklara baktı. Sarılığa(kan tahliliyle değilde görsel olarak) bıngıldağa, boy kilo baş çevresine baktı. Testisleri detaylı kontrol etti bitik kist yada acil sünnet gereksinimi varmı diye. Bacaklarına, kalçasına, kalça çıkıklığı olup olmadığına, plantar yakalama refleksi, kas sonisine, moro refleksine, adımlama refleksine, başını tutabilmesine filan baktı. Bu arada bizim doktor çişli bezi kokluyor bezde kötü koku alırsa idrar tahlili istiyor yoksa istemiyor
Bizimki de sırtını göğsünü hep dinledi,ölçümlerini yaptı sarılığına görsel olarak baktı. Altını açtı makatına yumurtalıklarına baktı,reflekslerine bıngıldağına falan hep baktı.

Ama kalça ultrason olayı ve aşı olayını hiç konuşmadı o yüzden bir şüpheye düştüm.
Uyumadığını huzursuz olduğunu söylediğim içinde idrarına bir bakalım dedi o yüzden tahlil verdik bizde. Tahlil sonuçları için pazartesi günü arayacağım kalça çıkıklığı konusunu da sorayım o halde♥️

Kızlar ben çok kötüyüm ağlıyorum acıdan günlerdir.Makat bölgem zonkluyor tuvaletimi yaparken kanıyor ve gün boyu bitmeyen acı.Perşembe günü kadın doğum kontrolüm vardı doktora söyledim doğumdan dolayı dedi kabız olmamaya çalış dedi krem bi şey yazmadı sonra gittim eczaneden kendim aldım.Geçmedi başka krem aldım..İşkence gibi bir acı.Aranızda yaşayan var mı doğumdan sonra ?
Ben canım😭
2 gün önce başladı buraya yazdım hatta böyle bir acı yok diye, bebek beşikte ağlıyor ben acıdan kalkıp alamıyorum bile.
Ben dün eczaneden bir krem aldım kanama azalmadı ama o ağrıyı uyuşturuyor heralde o azaldı. Baya şişmiş ve kanamam var bakalım kaç günde geçicek bilmiyorum ilk defa yaşıyorum bende😢

Kızlaaarr göbek bagımız düştü ne zaman banyo yaptırmalıyım
Hastahanede yogun bakimda yatarken gobek bagi varken yikamislar bebeğimi.Teslim ederken bize yilayabilirsiniz ama göbek kismini iyi kurulayin dediler.Sağlik ocağindaki hemşire bana göbek bağı düştükten 2 gün sonra banyo yaptırabilirsiniz dedi.Göbek bağı düşünce banyoyu 3.gün yaptırdık biz 2.gün hava soğuk diye bir gün daha bekledik.

Ben en çok boynunu koklayınca yemek istiyorum.. Ağlatana kadar yapışıyorum
Ben şöylee bi mis kokusunu içime çekeyim diyip boynunu kokluyorum kusmuk kokusu geliyor 🤣🤣
Bizimki de sırtını göğsünü hep dinledi,ölçümlerini yaptı sarılığına görsel olarak baktı. Altını açtı makatına yumurtalıklarına baktı,reflekslerine bıngıldağına falan hep baktı.

Ama kalça ultrason olayı ve aşı olayını hiç konuşmadı o yüzden bir şüpheye düştüm.
Uyumadığını huzursuz olduğunu söylediğim içinde idrarına bir bakalım dedi o yüzden tahlil verdik bizde. Tahlil sonuçları için pazartesi günü arayacağım kalça çıkıklığı konusunu da sorayım o halde♥️
Aşıyı ben mi yapcam sağlıkocağındamı yaptırcanız dedi bende yaptırdık ordan geliyoruz dedim. Doktordan önce uğramıştık sağlıkocağına. Kalça çıkığına muayene de baktı kalça ultrasonuna gerek yok dedi. Belki sen tekrar sonuç almaya gitcen diye ptesi söylücektir o söylemezse sen sor yine de

Ben şöylee bi mis kokusunu içime çekeyim diyip boynunu kokluyorum kusmuk kokusu geliyor 🤣🤣

Aşıyı ben mi yapcam sağlıkocağındamı yaptırcanız dedi bende yaptırdık ordan geliyoruz dedim. Doktordan önce uğramıştık sağlıkocağına. Kalça çıkığına muayene de baktı kalça ultrasonuna gerek yok dedi. Belki sen tekrar sonuç almaya gitcen diye ptesi söylücektir o söylemezse sen sor yine de
😂😂😂 Kız ben de sonunda duygusal bir şey gelecek diye bekliyorum 😂😂

Ben canım😭
2 gün önce başladı buraya yazdım hatta böyle bir acı yok diye, bebek beşikte ağlıyor ben acıdan kalkıp alamıyorum bile.
Ben dün eczaneden bir krem aldım kanama azalmadı ama o ağrıyı uyuşturuyor heralde o azaldı. Baya şişmiş ve kanamam var bakalım kaç günde geçicek bilmiyorum ilk defa yaşıyorum bende😢
Benim hamileyken olmuştu kanama 3 gün falan sürdü kanamadan sonra ağrısıda geçti şimdi ağrım yok bayadır bide ben krem falanda kullanmamıştım hamileyim zararı olur diye

Sağol canım Allah senin de yardımcın olsun.İlgisiz erkek çok zor.
Belki annenler var diye iş yapmıyor annenler gidince iş başa düşer biseyler yapar belki yardımcı olur sana inşallah 🙏
İnşallah canım pek sanmıyorum ama 🥲 yardımcı kadın alacağım eşim yardım etmezse napayım en azından yemek temizlik düşünmek zorunda kalmam. Allah eşlerimize vicdan merhamet versin 🙏🏻
Aynen bende fışkırarak kusma olur çok sık kusar diye biliyodumda takip edeyim bi bakalım ilerleyecek mi yada fışkırarak kusması olacak mı diye inşallah olmazda doktor yanılmış olsun yeter ki
Aslında tüm bebeklerde ilk 6 ay reflü olurmuş normalmiş yani mide kapağı gelişmediği için.
Canlarım aşklarııım selammm 🙋🏻‍♀️

uzun zamandır yoktum. Doğumum çok zordu. plasenta previa vardı ameliyat büyük oldu. Rahimde ekstra işlemlerden dolayı Toparlanmam çoook uzun sürdü. Evde bebekten hariç birde kızım var okula giden onunla da ilgilenmek zorundaydım. Bebeğim Sarılık olmuştu bunun için iki günde bir hastanedeydik. Gündüzleri de evde tek başımaydım bebekle baş etmekle zorlandım ağrılarımdan dolayı. Hepinizi çok özledim. Doğum hikayelerinizi çok merak ettim hep ama inanın başımı kaşımaya fırsatım olmuyordu 🙁 Cesursavaşçiyi doğurtalım derken plansız şekilde bir anda kendim doğuruverdim o kısmı komik geliyo 😂
Bu arada gulumsebebek gulumsebebek Canııııım 💚beni de ekleyebilirsin bebişim 2600 50 cm 36+4 haftalık doğdu.

Şimdi ise sütüm az (zaten bu konuda da epey sıkıntı yaşadım o ayrı konu) sütümü artırmak istiyorum canlar, eski mesajları okuyamadım eminim bu konuda çoktan soru soran olmuştur varsa bana şakır şakır süt yapacak bisey yazarsanız sevinirim ❤️ Şuan günde 2 defa mama+emzirme ile devam ediyoruz. Solgar, bestlak ve anne çayı desteği ile. Ama sütten dolayı öyle taş gibi memelerim olmadı hiç… :KK43:

Şimdi söyleyin bakalım siZ nasılsınız ? 😇

I ImaginaryLife sen normal mi sezaryan mı oldun en son karar veriyodun kuzum nooldu 😅
Canım aklım sendeydi yazmana çok sevindim 😍😍 inşallah daha iyisindir 🥰
Ben sezaryen olmaya karar verdim en sonunda 😄 ilkine göre çok daha iyiydi çok şükür daha hızlı toparlandım. Senin de ekstra sorunlar olmasa daha çabuk toparlanırdın canım ama olsun geçti gitti. Bundan sonrası güzel olsun inşallah 🙏🏻
Ay yarılınca da çok kötü oluyormuş ben de yarılmasın diye uğraşıyorum şimdi az daha iyi acısıma dayanıyorum ama yarılmaması için bemli mi tutmak lazım kuru mu acaba
Nemli tutmak iyi geliyor canım ama hiçbi şeyle temas ettirme çamaşırına falan değmesin yoksa acıyor
Hahahaha ben eksik yazmışım bacım 🤣🤣 ot ama demliyosun bi tutam kaynar suya atıp 5 dk filan sonra içiyorsun günde 3 kere içiyorum. Bu arada ben süt için yapıyodum tamamen. Geçen detoks etkisi olduğunu da duydum. Ödem söktürücüymüş aynı zamanda. Niyet ettim hem süt üretip hem kilo vermeye amin 🤣🤣
Ay otu ısıra ısıra yiyecektim iyi mi 😂😂😂
Allah seni 😂😂😂 ot kız ot içiceksin 😂 kaynar suya bi tutam at 5 dk demlenmesini bekle iç çay gibi 😂
Ahahahah valla beyin kalmadı katır kutur yiyecekmişim demeseniz 😂😂😂
Anam çingenelikse çingenelik
Hiç beğenmedim dedim tekrar yap dedim bakımı keratinini herseyi yap dedim bu sefer beğendim Eki Görüntüle 3435840
Böyle çok daha iyi olmuş 🤩🤩🤩

Ben canım😭
Geçmiş olsun canım sana da çok çok kötü bir şey bunun acısı😢 Mahvoldum günlerdir ben de krem aldım uyuşturuyormuş o bölgeyi ama acısını zonklamayı geçirmedi yara daha derinde sanırım.

Yok canım o gerekenı sormustur zaten kusmasını burnunu nefesını dınlemıstır kalbını dınlıyor poposuna bakıyor kılo alım hızına bakıyor yetersızse mama falan dıyor bıze bi burnunu temızlesınler sızde bır bakın dedı bıde hava verdırdı rahatlar iyi olur dedi devlet hastanesı doktoruydu

Back
X