• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kızlar bebisle beachparkta yürüyüş yaptık, bugün de döşemealtina çıkarken sağdaki ormanlık alanda yürüyüş yapalım dedik. Başka bebek arabasıyla nerelere gidebiliriz 🤔 şelaleler zor olur. Açık hava olacak şekilde bebisle nerelere gidilebilir cesursavasci cesursavasci Mavi070707 Mavi070707
Biz site içinden uzaklaşamadık ama Lara Konyaaltı sahil şeridini gezmek istiyorum normale dönünce 😌

dereotu deneyelim bakalım 🐮

Eklentiler

• IMG_5914.webp
    IMG_5914.webp
    109,1 KB · Görüntüleme: 66
Ay inşaAllah rahatlatır fayda ettimi ??
Rahatlattı sanki canım uyuttum kıvranmadı sıkmadı kendini aglamadı inşallah faydası olmuştur bu zamana kadar niye yapmadıysam çok üzülürüm nasıl acı çekiyordu en azından göbegide düzelir hemen. Gazı olan kaynatıp versin hemen toz kimyonda olur ben onla yaptım çok azda tatlandırdım tülbentle süzdüm kimyonuda belli baya yarım su bardagına bir çay kaşıgı kattım

Begonya acaba bebeğe öyle kimyon falan vermek bişey yapmaz mı.
Bizimki hiç uyumuyor benimde direk anason içiresim var😂
Yok kuzum doktorlarda öneriyor hiç birşey olmaz Allahın izniyle 😍 ilaç olan gaz damlasını tereddütte etmeden veriyoruz. Buda Rabbimin doğal yarattığı gaz ilacı gözün kapalı güven 🤭 diğer 2 kızıma da verdim çok rahat edersin ver 3 4 çay kaşığı

Rahatlattı sanki canım uyuttum kıvranmadı sıkmadı kendini aglamadı inşallah faydası olmuştur bu zamana kadar niye yapmadıysam çok üzülürüm nasıl acı çekiyordu en azından göbegide düzelir hemen. Gazı olan kaynatıp versin hemen toz kimyonda olur ben onla yaptım çok azda tatlandırdım tülbentle süzdüm kimyonuda belli baya yarım su bardagına bir çay kaşıgı kattım
Ay yavrum sevindim 🥹😍 aynen tozda olur tülbentle süzüp

Kızlar ya sizin kanama ne kadar sürdü ? Benım dün kesildi tamamen gelen giden yok. 1 hafta sürmesi normal mi acaba. İlk doğumumda baya uzun sürmüştü

Kızlar ya sizin kanama ne kadar sürdü ? Benım dün kesildi tamamen gelen giden yok. 1 hafta sürmesi normal mi acaba. İlk doğumumda baya uzun sürmüştü
Benim ilk 3 gün geldi sonra kesildi canım arlıklı aralıklı birden akıyor bir gün sonra geçiyor bazen sarı sulu akıyor hala öyle uzun süreli kanamam olmadı hiç 3 gün sonra kırmımız çıkıyor normal adet olmadım daha canımm

Kızlar sizinde bebeğiniz emmeyi bırakıp sonra tekrar almak için savaş veriyo mu🥹 değişik değişik çırpınıyo ağzını kocaman açıyo alamıyo sinirleniyo

Back
X