• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kv tekrar bebeği paylaştı kızlar hem de 3 tane arka arkaya. Gelmiş birde diyor ki felak naz okudum 😂 eşime söyledim bu son olsun
Bu kaçıncı son olacak bilmiyorum. Demin tatlı yerken tuttu emziği tatlıya soktu bebeğe verecekti dur yapma dedim kızdım hım tamam madem yok diyorsan dedi, bir bsktım verdi hemen ben oturunca. Azıcıktsn bişe olmaz diyo. Anlattım meme reddi olur dedim kızdım daha küçücük bebek ne tatlısı. Öyle işte kızlar içimi dökmek istedim
Senin kv le uğraslmz valla iyi dayanyrsn

Zeytinyağı işe yaradı demek 🤩🤩 rahat rahat yapar artık inşallah 😍

3 saatten bir şey olmaz bence ama tüm gün durursa mesela omurga sağlığı için iyi olmaz gibi geldi sen de hep koymuyormuşsun bence sıkıntı yok. Bizim kız da minnak olunca daha zamanı var gibi geldi bana içinde kayboldu gitti 😀
hem üstten hem alttan dayadım zeytinyağı desteğini galiba onlar işe yaradı evet 😍😍

Geçen eşim bana dokundu sen usuyorsun dedi. Gerçekten bacaklarım kollarım soğuk ama ben içten içe yaniyordum. O zaman anladım ki vücut soğuk olunca usuyorsun demek değil😅 akşamüzeri balkon kapısı açıktı bacaklarına dokundum soğuk, ben de ince şekilde örttüm muslini. Sinir oldu tekmeledi, huzursuzlandi. Muslini çektim rahatladı ve uyudu. Erkek bebekler sıcağı sevmez diyorlar. Bizimki kafasından isilik olunca ben kafasını hiç örtmüyorum artık. Klimayi 27-28de çalıştırıyoruz canım. Uyku modu, sessiz olarak. Eğer öğlen falansa oda daha sıcak oluyor o zaman 26 falan yapıyorum biraz çalışınca 27ye yukseltiyorum. Biraz kademeli dusuruyoruz oda sıcaklığını yani, bizim odamız şu an 30 derece mesela oda sıcaklığını 27 ye dusurursek daha uyunabilir oluyor. Üzerinde zıbın var sadece muslini tek kat örttüm
Evet artık bizim evde sizin eve benzer şekilde oldu ama gece garip bi şekilde klima 26daydi ve çok terlemisim bende 25e alıyım oda soğusun dedim 24 oldu termometrede değer aaa sizinle mi uğraşcam dedim klimayı kapattım pencereyi açtım pişman oldum şuan oda 27 derece..

Ayy ben İzmir deyim hava sıcak ama evim güneş çok az alıyor hep serindir o yüzden uzun kollu giyiyor akşamları da ince battaniye örtüyorum. Klima çabuk çarpar dikkat et canım bence. Açınca da kafasını koru bence daha çok minikler
Bencede canım kafası cok önemli beresiyle uyudu kafası da terlememis de burnu tıkanmış bu seferde 🤣🤣

Benimki direk BEBEĞİMMMMM diye seviyor 😂😂 çıldırmalık. Bugün bir yere gittik baktım hemen aldı bebeği kendi tuttu, ver bana diyorum vermiyor ben de sinirlendim kavga mı edeyim şimdi dedim içimden lanet olsun sus dedim
Sen iyi saç baş dalmiyorsun şimdiye 3.dunya savaşı çıkmıştı bizim evde ahahahha

Benimki direk BEBEĞİMMMMM diye seviyor 😂😂 çıldırmalık. Bugün bir yere gittik baktım hemen aldı bebeği kendi tuttu, ver bana diyorum vermiyor ben de sinirlendim kavga mı edeyim şimdi dedim içimden lanet olsun sus dedim
Annemmm diye seviyor benimki oğlum, annemmm,annecim,tamam annem diye diye 🤣 ay sinirim bozuluyor alıncak küscek hemen diye bir şey demiyorum kendi oğluna söyledim o da oralı olmadı 🙄

Canım şuan bizde açtık çok sıcak hava ben uzun kollu zıbın giydirdim alt üst ayagında da çorap var üzerinde pazen battaniye kısa kolluyla üşümez mi sence benimki çok hareketli elleri kollları dışarda beşikte kayıp gidiyor ben o yüzden uzun kollu giydirdim hasta olmasın diye onlar bebekya bence uzun kollu giydir istersen
Ya doktora kalsan zibin çorap olsun yeter diyo.. bilemedim bende

Annemmm diye seviyor benimki oğlum, annemmm,annecim,tamam annem diye diye 🤣 ay sinirim bozuluyor alıncak küscek hemen diye bir şey demiyorum kendi oğluna söyledim o da oralı olmadı 🙄
Annem annecim nedir ya😭😭 benimki oğlum diyordu da aman desin başka ne diyecek erkek çocuk diyordum ama annem dedittirmezdim😶

Kv tekrar bebeği paylaştı kızlar hem de 3 tane arka arkaya. Gelmiş birde diyor ki felak naz okudum 😂 eşime söyledim bu son olsun
Bu kaçıncı son olacak bilmiyorum. Demin tatlı yerken tuttu emziği tatlıya soktu bebeğe verecekti dur yapma dedim kızdım hım tamam madem yok diyorsan dedi, bir bsktım verdi hemen ben oturunca. Azıcıktsn bişe olmaz diyo. Anlattım meme reddi olur dedim kızdım daha küçücük bebek ne tatlısı. Öyle işte kızlar içimi dökmek istedim
Kız döv artık yada kov şu kadını ayyyy adres ver ben geliyorum elimin kasintisindan öldüm.. sindirim sistemi gelişmeyen bebeğe tatlı mı verilir neyin kafası bu ya.. Ben acaba zeytinyağı versem mi diye sayfa sayfa yazı okurken gördüğüm yazıya bak

Annem annecim nedir ya😭😭 benimki oğlum diyordu da aman desin başka ne diyecek erkek çocuk diyordum ama annem dedittirmezdim😶
Benim ki noldu annem noldu annecim diyip duruyor kendinden çıkmış gibi eşime dönüp canım annen sana sesleniyor diyesim var 😩😩😩😩😩

Benim ki noldu annem noldu annecim diyip duruyor kendinden çıkmış gibi eşime dönüp canım annen sana sesleniyor diyesim var 😩😩😩😩😩
Canım annene artık cevap mı versen kadın sorup duruyor desen ne dicek harbiden ahahhahaha sinir bozucu sinirimden gülüyorum size yapılanlar bana yapılmış gibi hissediyorum ya

Zeytinyağı işe yaradı demek 🤩🤩 rahat rahat yapar artık inşallah 😍

3 saatten bir şey olmaz bence ama tüm gün durursa mesela omurga sağlığı için iyi olmaz gibi geldi sen de hep koymuyormuşsun bence sıkıntı yok. Bizim kız da minnak olunca daha zamanı var gibi geldi bana içinde kayboldu gitti 😀
İlk koyduk yazık yavrum iki büklüm oldu 😁 bı ara sadece kucak istiyordu 3 haftalık falandı galiba o zaman işte bezlerle altını doldurmustuk çöküyordu çünkü 😅

Evet canım psikolojini de yüksek tut canını sıkma insanlar gerçekten düşüncesiz maalesef . Bu hastalıkta üzüntü de çok etkili. Gebelikten önce ben ne zaman çok üzülsem o zaman kan gelirdi benden de. Sırf beslenme değil stres de inanılmaz etkiliyor, bir an önce düzelirsin inşallah 🙏🏻
Stres olmamak elimde değil,beni kimse anlamıyor sevmiyor gibi geliyor eşimle konuşmuyorum konuşunca bağrış çağrış annesinin yanında bile bağırıyor.O bağırdı sonra annesi e sen böyle böyle istememiş miydin kızım diyor.Kızımmış…Git oğluna de diye bağırıyorsun sakin ol diye öyle değil mi.

Evet artık bizim evde sizin eve benzer şekilde oldu ama gece garip bi şekilde klima 26daydi ve çok terlemisim bende 25e alıyım oda soğusun dedim 24 oldu termometrede değer aaa sizinle mi uğraşcam dedim klimayı kapattım pencereyi açtım pişman oldum şuan oda 27 derece..
Oof bizim dün 30.6ydi 🤦🏼‍♀️ biz de 27ye düşürmeye çalışıyoruz 😅

Canım annene artık cevap mı versen kadın sorup duruyor desen ne dicek harbiden ahahhahaha sinir bozucu sinirimden gülüyorum size yapılanlar bana yapılmış gibi hissediyorum ya
Sinir oluyorumda işte zaten her dedigine bişe diyorum bu sefer bozulur aglar diye susuyorum kızlarının çocugunuda anne diye seviyor biraz öyle avunuyorum işte zaten o kadar resmiyim ki 3. Gün aşagı iniyor sevmeye çekindiginden 🤭🤭allahtan yukarı getir oglum sevim demiyor

Back
X