• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Aynı aynı….. İnsanda biraz düşünce olur bu çocuğun bi tanesi annesi var niye annem annem deyip duruyorsun.Çıldırıcam🙄
Demi yani oglum kızım de ona razıyız artık hiç
Sevmiyorum ya inan çocugumda sevmesin istiyorum bencilce 😮‍💨😮‍💨😮‍💨

Sinir oluyorumda işte zaten her dedigine bişe diyorum bu sefer bozulur aglar diye susuyorum kızlarının çocugunuda anne diye seviyor biraz öyle avunuyorum işte zaten o kadar resmiyim ki 3. Gün aşagı iniyor sevmeye çekindiginden 🤭🤭allahtan yukarı getir oglum sevim demiyor
Canım benim katinvalidemde öyle seviyordu özellikle ilk cocugumda ki ben kayinvalidemi çok severim iyi bir kadındır. ilk cocuklarda bizler bebeğimizi hiç paylaşmak istemiyoruz.Zorumuza gidiyor kvlerin annem demesi.Ama sonra bakınca onunda evladının yavrusu diyorum bizde kv olacağız diyorum ve hoş karşılıyorum. Öyle düşününce rahatlama geliyor bosverin takmayın sonuçta cocuk sizin çocuğunuz bunu hiçbirsey değiştirmeyecek

Kv tekrar bebeği paylaştı kızlar hem de 3 tane arka arkaya. Gelmiş birde diyor ki felak naz okudum 😂 eşime söyledim bu son olsun
Bu kaçıncı son olacak bilmiyorum. Demin tatlı yerken tuttu emziği tatlıya soktu bebeğe verecekti dur yapma dedim kızdım hım tamam madem yok diyorsan dedi, bir bsktım verdi hemen ben oturunca. Azıcıktsn bişe olmaz diyo. Anlattım meme reddi olur dedim kızdım daha küçücük bebek ne tatlısı. Öyle işte kızlar içimi dökmek istedim
Yemin ediyorum allah sana sabir vermis..benim elimden alamazlardi o kadini🤣

Kesinlikle bu seferde insana yetersizlik hissini yukluyorlar ama kanma beyninin oyununa bak yazdığın gibi olsa şuan hatta kocanla beraber disarda bile olurdun ne var dimi.. boş konuşuyorlar bence biz buna sinir okuyoruz...
Aynen vallahi en çokta boş konuşmalarına sinir oluyorum 🤦🏻‍♀️
Canım benim ya kıyamam sana yapma böyle lütfen bırak insanlar naparsa yapsın diyeceğim ama çocuklar arasında şimdiden ayrım yapmaya başladılarsa büyük olan kızın da ayrımcılığa alışır şimdiden sonra kıskançlıklar başlar ve bu seni çok zorlar. Herkes evine gidip kapısını örtecek ama olan sana olacak o çocukların içinde sen kalacaksın onlar kardeş hiç farkı yok beş parmağından hangi birini ayırt edebilirsin hepsi aynı kardeş de öyle
Evet canım kızıma da kötü örnek oluyolar çok bilmişler
Anne sütü sürün diyorlar her emzirmede.Döküyormus.Deneyelim bakalım
Yoo hiç müdahale etmedim bişey sürmedim zaten dökülecek
Benimkide dün diyo siz doktorları çok dinliyosunuz 2 saatte bir çocuk mu uyandırılır o acıkınca uyanır zaten uyandırmasam sabahta uyumadıysa asla uyanmıyo gece bazen 3 saati geçiyo ellemesem 4 saati de geçer kesin şekeri düşüyomuş sık sık beslenmesi gerek diyorum bizimkilerin hiç düşmedi bak iyiler diyo iyi bida yaparsan çocuk siz uyandırmazsınız ben uyandırcam aç uyumasın çocuk dedim bozuluyo sonra bu ml le süt vermeyide sizde gördüm biz emzirir yatırırdık ne ml bilirdik ne pompa diyo büyüklere dert anlatmak cidden zor bilmiyosun yorum yapma bari değişmiş her şey de geç karışma
Haydaa hadi bizi moddan düşürüyorlar doktorun dediklerine de karışıyorlar 🤦🏻‍♀️ doktor böyle dedi diye sıyrılamıyosun işin içinden bide. Benim kvde de kiracısı çocuğunu bırakmış mamayı ölçülerini göstermiş ne o öyle üç kaşık o suya neyine yetecek bi kaşık daha attım diyor ben şok. Sanırım kadın 90cc ye 3 kaşık demiş bu 4 atmış 🤦🏻‍♀️ bişeyden anladıkları yok kafalarına göre hareket ediyorlar

Canım benim katinvalidemde öyle seviyordu özellikle ilk cocugumda ki ben kayinvalidemi çok severim iyi bir kadındır. ilk cocuklarda bizler bebeğimizi hiç paylaşmak istemiyoruz.Zorumuza gidiyor kvlerin annem demesi.Ama sonra bakınca onunda evladının yavrusu diyorum bizde kv olacağız diyorum ve hoş karşılıyorum. Öyle düşününce rahatlama geliyor bosverin takmayın sonuçta cocuk sizin çocuğunuz bunu hiçbirsey değiştirmeyecek
Çok güzel anlatmışsın canım yaklaşımın çok güzel ama işte elimde degil keşke senin gibi düşünebilsem 🥹🥹

Kv tekrar bebeği paylaştı kızlar hem de 3 tane arka arkaya. Gelmiş birde diyor ki felak naz okudum 😂 eşime söyledim bu son olsun
Bu kaçıncı son olacak bilmiyorum. Demin tatlı yerken tuttu emziği tatlıya soktu bebeğe verecekti dur yapma dedim kızdım hım tamam madem yok diyorsan dedi, bir bsktım verdi hemen ben oturunca. Azıcıktsn bişe olmaz diyo. Anlattım meme reddi olur dedim kızdım daha küçücük bebek ne tatlısı. Öyle işte kızlar içimi dökmek istedim
Kız 40 günlük bebeğe ne tatlısı 😲😲hadi 4-5 aylık olur da bi nebze zaten az daha geçince ek gıdaya başlıcaz dersin ama daha çok küçük

Dün akşam yine mama verdim çocuğa.
Ben böyle ay stresten üzüntüden sütüm gitti muhabbeti yapanlara nekadar çıt kırıldımsınız hemen de süt gidiyor azıcık strese derdim. Doğruymuş. 3 kere takip ettim. Ne zaman sıkılsam üzülsem gerilsem süt azalıyor. Sonraki 2-3 gün uğraşıyorum ki çoğalsın. Zaten az böyle durumlarda çocuğu hiç doyurmuyor. Dün sözde emzirdim hala durmuyor ama hissediyorum da göğüsler dolu değil. Mama verdim önce bi 90 bitirdi hala ağlıyor üstüne 30 bitirdi. Hiç yokmuş neredeyse süt 🤦🏻‍♀️ neyse mamayı verince göğüsler biraz toplandı gece vermedim bakalım bugün ne olacak

Ben böyle ay stresten üzüntüden sütüm gitti muhabbeti yapanlara nekadar çıt kırıldımsınız hemen de süt gidiyor azıcık strese derdim. Doğruymuş. 3 kere takip ettim. Ne zaman sıkılsam üzülsem gerilsem süt azalıyor. Sonraki 2-3 gün uğraşıyorum ki çoğalsın. Zaten az böyle durumlarda çocuğu hiç doyurmuyor. Dün sözde emzirdim hala durmuyor ama hissediyorum da göğüsler dolu değil. Mama verdim önce bi 90 bitirdi hala ağlıyor üstüne 30 bitirdi. Hiç yokmuş neredeyse süt 🤦🏻‍♀️ neyse mamayı verince göğüsler biraz toplandı gece vermedim bakalım bugün ne olacak
Bende goguslerim iyilesince ilk defa dun makina ile sagim yaptim.hos makina da yeni yeni yaralar yapti🤣🤣 aksam baktim 40 cc 2 saatlik bekleyen memeden cikan..ki bol bol yedim içtim.uykumuda almistim.stres desen yok..neyine yetecek 40 🙄🥹 eskiden nasil yonetiliyormus bu surecler bazen durup dusunuyorum...bebeler acmi kaliyordu😏

Bende goguslerim iyilesince ilk defa dun makina ile sagim yaptim.hos makina da yeni yeni yaralar yapti🤣🤣 aksam baktim 40 cc 2 saatlik bekleyen memeden cikan..ki bol bol yedim içtim.uykumuda almistim.stres desen yok..neyine yetecek 40 🙄🥹 eskiden nasil yonetiliyormus bu surecler bazen durup dusunuyorum...bebeler acmi kaliyordu😏
Mama nerden bulacak eskiler olsa bile almaya ulaşmaya maddi gücü yokmuş çocuğunun. Pirinç unu, pirinç suyu hatta burda sulti demişti galiba inek sütü veren bile varmış. İnek sütü de çok tehlikeli ya. Onlarda bulmuşlardır kendilerine göre yöntemler çocuk aç duramaz ki 🤦🏻‍♀️

Ay gerçekten mi 😂 benim eşim benden iyi susturuyo bebeği o yüzden ben dün çok rahattım ağladıkça ona verdim bugün ağlamaz inşallah ajdjdjd
Benimde esim elim ayagim gibi..benim kadar yediriyor,iciriyor giydiriyor, ilgileniyor..olmasa tarumar olurdum. Sagolsun sayesinde baska kimseye ihtiyac duymadan atlattik bu sureci. Bence tek bakmak zor degil ama turk kulturunde adamlar cocuk buyutmede yeterince aktif olmadigi icin kadinlarimiz tarumar oluyor, ustune destek vermedigi gibi yemek ,cinsellik,hizmet falan bekleyen barzolar var.....psikoloji onemli sadece bu surecte..delinin teki ile ugrasmaktansa tek kalmayi tercih ederim ben sahsen🤣

Dün ben gece yatarken dirseklerimden destek alarak yüz üstü göğsüm yatağa değmeden yattım göğüs ucum sızladı bi baktım sütüm indi bunu da deneyebilirsin yercekimini kullanarak

Ben de dün mama vermedim canım normalde gece bir kez veriyordum, dün güzel dinlendim Nil uyudukça ben de uyudum resmen sütüm arttı. Dinlenmek uyumak da çok önemli bence

Ben de bi cesaret sağsam mı diyorum ama göğüs ucum hala yarık ikiye ayrılmış gibi duruyor 🥲 hiç girişmeyeyim dimi? Kalkanda birikenleri topluyorum dün tüm gün 80 cc toplamışım, gece bir öğünü oldu ama gönül ister daha çok biriktireyim. Elimle de hala beceremedim sen o kadar video attın ama yok yapamıyorum 🥹

Back
X