2024 MAYIS AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI

Ayy pınar sen sürekli buraya yazmaya devam et lütfen senin mesajlarınla modum yükseliyor

Fitil olarak bir rahatsızlık veriyor mu?
Su an için bir sıkıntı vermedi 3 gündür kullanıyorum.Ama diğer ilaçlar migdemi çok yakıyor bişey olmasın diye de koruyucu almıyorum doktora da sormadım alabilirmi yim diye zaten pazar günü bilet aldik pazartesi transferim var İnslalah kısmetse Allah'tan bişey çıkmazsa dua et canım bol bol bana inşallah pozitif olarak alırım sonucu güzel haberlerle gelirim

Evet canım şuan kullanmiyorum ama ağızdan kullandığım donem de aşırı derecede baş dönmesi ve 15 dakika içinde uyuyakalıyordum istemsiz
Geçen sene ağızdan da almıştım fitil olarak da kullanmıştım şimdi sadece fitil olarak verdi progestanin iğnesini de verdi prolutex oksapar vermişti şimdi biraz daha farklı ilaçlar da var birde. Transferden sonra vericekleri de olabilir belki şimdilik gidene kadar bunlari verdi

Mide koruyucu kullanımına birşey demiyorlar ama hemşirenize yazın en azından sorun. Yoksa ilaçlar bir süre mahvediyor. Hele antibiyotik veriyorlar ya gitmeden o benim bağırsaklarıma mideme dokunuyor o yüzden bu transferimde mide koruyucuyla başladım ilaçlara antibiyotik bitince bıraktım alıştım çünkü

Güzel haberleriniz gelsin inşallah transfer sonrası eğilip bükülme ayaklarını uzat yat.

Teşekkür ederim, bir mesaj ne kadar iyi gelebilirse o kadar geldi Allah isteyen herkese nasip etsin bizlerle birlikte

Denk gelmişiz benimde transferm dün oldu 4 haziran doğum günümde sonuç öğreneceğim inşaAllah sonuçlarımız pozitif olur doğum günümüzü çifte kutlamış oluruz

Denk gelmişiz benimde transferm dün oldu 4 haziran doğum günümde sonuç öğreneceğim inşaAllah sonuçlarımız pozitif olur doğum günümüzü çifte kutlamış oluruz
Aynen canım güzel denk geldi vala bende hem sevinçli hem heyecanlıyım tek embriyo transferi olucam bende umarım güzel sonuçlar alırız İnşallah paozitif olur

Aynen Aynen canım bana da antibiyotik verdi nedense hiç kullanıyordum şimdi onu vermiş ben bir sorayım gerçi gitmeme de bişey kalmadı ama bundan sonra süreçte verirse alırım olmadi

Sormadan yapilmiş ihtimali olmaz diye dusunyorum çunki pgt ucretli dolar bazinda alinyor siiz dolar bazinda odeme yapdinizmi?

Benim değerim yükselmemiş çok üzüldüm gerçekten hayırlısı böyleymiş Rabbim kolaylaştırsın
Pazar günü son kanı vereceğim

Bir sonraki denemenizde hemen başladınız mı başına gelen var mı 3.denemem olacak daha da korkmaya başladım.Doktoruma histereskopiyi soracağım
Rabbim sen bizim yar ve yardımcımız ol
zorlukların üstesinden gelmemize yardım et aminn

Geçmiş olsun. bence 48 saat sonra tekrar kan vermelisin. Son değerin nasıl tam 48 saat geçti mi? Benim de ilk 48 saat düşük gelmişti sonrasında toparladım (62 den 94 e çıkmıştı). Ben transfer öncesi hem Histeroskopi oldum ben rahmim dar olduğu için hem de bir tüpüm sorunluydu aldılar. Bu işlemleri olmazsan düşük tehlikesi yapar demişti hekimim bu ilk aylarda olabileceği gibi 6-7. Aylarda da olabilir çok üzülürsün demişti.

Son düzenleme:
Mide yanması bende de çok fazla zaten normalde de mide ağrısı çeken biriyim ama ilaçlarda etkiliyor ekstra

Benim teslim negatif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…