Ayy pınar sen sürekli buraya yazmaya devam et lütfen senin mesajlarınla modum yükseliyorAllah bağışlasın, üzülmek tabi normal, büyük emek ve fedakarlığı var özellikle kadının bu süreçte, yorulmakta da çok haklisiniz, inşallah okur yine sürpriz hem de, kısmet galiba biarz, tüp bebek vesile, ay bol şans hepimize, dinlen biraz, motal yapacak şeyler yapmaya çalış, kocaman sarsıldım
Evet canım şuan kullanmiyorum ama ağızdan kullandığım donem de aşırı derecede baş dönmesi ve 15 dakika içinde uyuyakalıyordum istemsizAğızdan alıyorum progestan öğlen 2 akşam 2. İçtikten bir saat sonra baygınlık geçiriyorum
Su an için bir sıkıntı vermedi 3 gündür kullanıyorum.Ama diğer ilaçlar migdemi çok yakıyor bişey olmasın diye de koruyucu almıyorum doktora da sormadım alabilirmi yim diye zaten pazar günü bilet aldik pazartesi transferim var İnslalah kısmetse Allah'tan bişey çıkmazsa dua et canım bol bol bana inşallah pozitif olarak alırım sonucu güzel haberlerle gelirimFitil olarak bir rahatsızlık veriyor mu?
Geçen sene ağızdan da almıştım fitil olarak da kullanmıştım şimdi sadece fitil olarak verdi progestanin iğnesini de verdi prolutex oksapar vermişti şimdi biraz daha farklı ilaçlar da var birde. Transferden sonra vericekleri de olabilir belki şimdilik gidene kadar bunlari verdiEvet canım şuan kullanmiyorum ama ağızdan kullandığım donem de aşırı derecede baş dönmesi ve 15 dakika içinde uyuyakalıyordum istemsiz
Yaa canım transfer mi olucaksin yarın yoksa kan sonucunu mu ogreniceksinBende yarın gideceğim inşallah rabbim rast getirsin hepimize
Mide koruyucu kullanımına birşey demiyorlar ama hemşirenize yazın en azından sorun. Yoksa ilaçlar bir süre mahvediyor. Hele antibiyotik veriyorlar ya gitmeden o benim bağırsaklarıma mideme dokunuyor o yüzden bu transferimde mide koruyucuyla başladım ilaçlara antibiyotik bitince bıraktım alıştım çünküSu an için bir sıkıntı vermedi 3 gündür kullanıyorum.Ama diğer ilaçlar migdemi çok yakıyor bişey olmasın diye de koruyucu almıyorum doktora da sormadım alabilirmi yim diye zaten pazar günü bilet aldik pazartesi transferim var İnslalah kısmetse Allah'tan bişey çıkmazsa dua et canım bol bol bana inşallah pozitif olarak alırım sonucu güzel haberlerle gelirim
Güzel haberleriniz gelsin inşallah transfer sonrası eğilip bükülme ayaklarını uzat yatSu an için bir sıkıntı vermedi 3 gündür kullanıyorum.Ama diğer ilaçlar migdemi çok yakıyor bişey olmasın diye de koruyucu almıyorum doktora da sormadım alabilirmi yim diye zaten pazar günü bilet aldik pazartesi transferim var İnslalah kısmetse Allah'tan bişey çıkmazsa dua et canım bol bol bana inşallah pozitif olarak alırım sonucu güzel haberlerle gelirim
Teşekkür ederim, bir mesaj ne kadar iyi gelebilirse o kadar geldiAllah bağışlasın, üzülmek tabi normal, büyük emek ve fedakarlığı var özellikle kadının bu süreçte, yorulmakta da çok haklisiniz, inşallah okur yine sürpriz hem de, kısmet galiba biarz, tüp bebek vesile, ay bol şans hepimize, dinlen biraz, motal yapacak şeyler yapmaya çalış, kocaman sarsıldım
Denk gelmişiz benimde transferm dün oldu 4 haziran doğum günümde sonuç öğreneceğim inşaAllah sonuçlarımız pozitif olur doğum günümüzü çifte kutlamış oluruzBu arada kızlar transfer 27 büyük ihtimalle 12 gün test günüm olucak 8 hazirana denk geliyor o da benim doğum günüm ayy inşallah hediyemi pozitifle alırım ya o kadar mutlu olurum ki dünyalar benim olur valaÇok dua edin nolur
Aynen canım güzel denk geldi vala bende hem sevinçli hem heyecanlıyım tek embriyo transferi olucam bende umarım güzel sonuçlar alırızDenk gelmişiz benimde transferm dün oldu 4 haziran doğum günümde sonuç öğreneceğim inşaAllah sonuçlarımız pozitif olur doğum günümüzü çifte kutlamış oluruz
Amin inşallah canımGüzel haberleriniz gelsin inşallah transfer sonrası eğilip bükülme ayaklarını uzat yat.
Aynen Aynen canım bana da antibiyotik verdi nedense hiç kullanıyordum şimdi onu vermiş ben bir sorayım gerçi gitmeme de bişey kalmadı ama bundan sonra süreçte verirse alırım olmadiMide koruyucu kullanımına birşey demiyorlar ama hemşirenize yazın en azından sorun. Yoksa ilaçlar bir süre mahvediyor. Hele antibiyotik veriyorlar ya gitmeden o benim bağırsaklarıma mideme dokunuyor o yüzden bu transferimde mide koruyucuyla başladım ilaçlara antibiyotik bitince bıraktım alıştım çünkü
Sormadan yapilmiş ihtimali olmaz diye dusunyorum çunki pgt ucretli dolar bazinda alinyor siiz dolar bazinda odeme yapdinizmi?11 yumurta toplandı benim embriyolarımın sayısı 3tü öğrendiiğimde bu kadar mıydı yoksa daha var mıydı dondurmadığımız diye sormuştum aslında 5 tanesi 5.güne ulaştı ama 2 tanesi kalıtsal olarak dnası uygun görülmedi bilgisi verilmişti acaba bana sormadan yapılmış olma ihtimali var mı
Transfer oldunuz muBende oksapar ve coraspin kullanıyorum lekelenmem hiç olmadı transferin 20. Günündeyim onlar leke mi yapıyor acaba
Geçmiş olsun. bence 48 saat sonra tekrar kan vermelisin. Son değerin nasıl tam 48 saat geçti mi? Benim de ilk 48 saat düşük gelmişti sonrasında toparladım (62 den 94 e çıkmıştı). Ben transfer öncesi hem Histeroskopi oldum ben rahmim dar olduğu için hem de bir tüpüm sorunluydu aldılar. Bu işlemleri olmazsan düşük tehlikesi yapar demişti hekimim bu ilk aylarda olabileceği gibi 6-7. Aylarda da olabilir çok üzülürsün demişti.Benim değerim yükselmemiş çok üzüldüm gerçekten hayırlısı böyleymiş Rabbim kolaylaştırsın
Pazar günü son kanı vereceğim
Bir sonraki denemenizde hemen başladınız mı başına gelen var mı 3.denemem olacak daha da korkmaya başladım.Doktoruma histereskopiyi soracağım
Rabbim sen bizim yar ve yardımcımız ol
zorlukların üstesinden gelmemize yardım et aminn
Kese görmeye gideceğim canımYaa canım transfer mi olucaksin yarın yoksa kan sonucunu mu ogreniceksin
Evet pozitif sonucum yarın kese görmeye gideceğimTransfer oldunuz mu
Mide yanması bende de çok fazla zaten normalde de mide ağrısı çeken biriyim ama ilaçlarda etkiliyor ekstraSu an için bir sıkıntı vermedi 3 gündür kullanıyorum.Ama diğer ilaçlar migdemi çok yakıyor bişey olmasın diye de koruyucu almıyorum doktora da sormadım alabilirmi yim diye zaten pazar günü bilet aldik pazartesi transferim var İnslalah kısmetse Allah'tan bişey çıkmazsa dua et canım bol bol bana inşallah pozitif olarak alırım sonucu güzel haberlerle gelirim
Benim teslim negatifEvet arkadaşlar herkese merhabalartüp bebek sürecine bu ay sonu itibariyle başlayacağım. Tek başlık altında, bu süreçte olanların merak edip, soru sorup, paylaşım yapabileceği bi topik açmak istedim. Herkes için güzel hayırlı haberler diliyorum
ÜYE ADI TRANSFER GÜNÜ EMBRİYO SAYISI TEST GÜNÜ SONUÇ belki2903 13 Mayıs 2 23 Mayıs @skacir 1 Mayıs 2 11 Mayıs K Kubra Avci 27 Mayıs 1 6 haziran @Asli47 21 Mayıs 1 31 Mayıs @Neptunnn 2 Mayıs 2 12 Mayıs @hopebaby1 1 Mayıs 2 12 Mayıs @mercan6065 10 Mayıs 2 21 Mayıs Kivirbas95 7 Mayıs 2 17 Mayıs @Zeynep3545 8 Mayıs 1 18 Mayıs @acitatlisos 14 Mayıs 1 22 Mayıs @aycicegix 8 Mayıs 1 20 Mayıs @tubiii89 14 Mayıs 2 25 Mayıs @Asihbe 2 Mayıs 1 12 Mayıs @sedu066 30 Nisan 1 11 Mayıs @ecegul 30 Nisan 1 11 Mayıs @nehirgunes 3 Mayıs 2 16 Mayıs @Hakmell 29 Nisan 1 11 mayıs @partalina_ 7 Mayıs 2 15 Mayıs @Warriror 2 Mayıs 1 14 Mayıs @blahblah123 30 Nisan 1 12 Mayıs @hayallerrhayatlar 17 Mayıs 2 27 Mayıs @cidal 19 Mayıs 1 29 Mayıs @dimmplee 4 Mayıs 2 16 Mayıs @Kmsl06 6 Mayıs 2 17 Mayıs @Rose238 4 Mayıs 2 14 Mayıs @Azmerr 6 Mayıs 2 16 Mayıs @yildizcml 7 Mayıs 1 16 Mayıs @_tomrishatun 10 Mayıs 2 20 Mayıs symmm 13 Mayıs 2 23 Mayıs @emy3401 6 Mayıs 2 15 Mayıs @efnan07 8 Mayıs 1 20 Mayıs @msjj 9 mayıs 2 19 Mayıs @Papatya445834 7 Mayıs 1 16 Mayıs @gulcankn 8 Mayıs 1 20 mayıs @anneolmaistiyorum 17 Mayıs 2 28 Mayıs @BY2015 10 Mayıs 1 19 Mayıs @nilya ay 6 Mayıs 2 16 Mayıs @mussset 20 Mayıs 2 1 Haziran @severdi @Pinar314 9 Mayıs 2 21 Mayıs @tulumbachen 15 Mayıs 2 25 Mayıs @aysgl 14 Mayıs 2 24 Mayıs @Mucize080820 13 Mayıs 1 22 Mayıs @pembeciceksi 14 Mayıs 2 29 Mayıs M masalinci1 13 Mayıs 2 24 Mayıs @senem1997h 14 Mayıs 1 23 Mayıs @kbratp 24 Mayıs 2 4 Haziran @Piyanistkiz 11 Mayıs 1 23 Mayıs duygu_gokkok 2 Mayıs 2 12 Mayıs @dhn 24 Mayıs 1 4 Haziran @neslihaninblogu 15 Mayıs 1 27 Mayıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?