- 23 Mart 2021
- 1.364
- 1.019
- 83
Opu sonrası mı ohss olmuştun nasıl anlaşıldı ve tedavi edildi anlatır mısın
Opu olacagım gün sabah beste çok şiddetli agrıyla uyandım karnım belim müthiş agrıyordu midem bulanıyordu tahmin ettim ama kondurmadım üşüttüm heralde dedim saat sekizi zor ettim çok berbattı. Hastaneye gittik hemşireye çok agrım var dedim normal o yumurtaların gelişti fazlaysa yumurta nda ondandır dedi opuya aldılar cıltım kendıme gelince doktor geldi anlattı fazla uyarılmıs yumurtalıkların şu toplamıs transfer yapmıcsz dınlen kendini hazır hissedince gel dedi. Dostınex diye bi hap verdiler bunun için 10 kullan bırak dediler o şikayetin olursa acil bi kafın doğuma git dediler ama çok şükür şikayetim olmadı. Şubat'ta böyle oldum nisan adetinde gittim herşey iyiydiOpu sonrası mı ohss olmuştun nasıl anlaşıldı ve tedavi edildi anlatır mısın?
iğneyi sürekli vurduğumuz için göbek bölgemiz aşırı ödemli ödemli yere denk gelmiş olabilir bence korkulacak bir şey yok ufak kanama olabiliyor arada ama hemşirenize danışın yine de içiniz rahat etsin.Bugün sabah progestan dex iğnemi saat 6 gibi vuruldum. İlk defa iğneyi çıkarırken kanadı ve hala acısı geçmedi. Felaket şekilde de morarmış hem vurduğum yer hem de etrafı. Ters bir şey mi yaptım acaba başına gelen var mı? Morarma hep yaşanan bir şey biliyorum ama bu saate kadar acısı neden geçmedi anlamadım.
Amin inşallah güzel haberler verin❤Günaydın güzel anneler ve adaylarıbugün test günüm. 2 gün önce 110 la öğrenmiştim hamileliğimi. Güzel artışlar olsun dua edin
Aynen bencede öyle çünkü bugün dördüncü gün ve karnım berbat bi halde hem agrıyor hem mosmor nereye yapsam diye sasırıyorum öncede morarırdıda bu kadar erken olmazdı dediğiniz gibi sürekli tedaviden dolayı ödemliiğneyi sürekli vurduğumuz için göbek bölgemiz aşırı ödemli ödemli yere denk gelmiş olabilir bence korkulacak bir şey yok ufak kanama olabiliyor arada ama hemşirenize danışın yine de içiniz rahat etsin.
Amiiin. Hepinize dua ediyorumAmin inşallah güzel haberler verin❤darısı biz bekleyenlere olsun
Evet 5.gun embriyosu taze transfer yapıldı ilk idrarla değil ikinciyle yaptım ama ikisisi arasında birşey yiyip icmedimCanim bende 5. Gun sabah yaptigimda yoktu aksamkinde cikmisti uzulme erkendir daha 5.gunmuydu embriyolarin ben o gun kan verdim 44 cikti ona ragmen cok silikti
Çok teşekkür ederim valla umut oldunuz inşallah sonucu güzel olurCanım benim 5. Gün kuruyunca belirdi. Biriyle daha görüştüm 6. Negatifti 7. Günden sonra pozitife dönmeye başladı. Yerleşme süresine bağlı değişir. Hiç canını sıkma.
Ben 6. Günde ikinci idrsrda bembeyaz negatif gördüm:) ilk idrar önemli yarın sabah denersin bakÇok teşekkür ederim valla umut oldunuz inşallah sonucu güzel olur
Hadi ya benim oyle bir degil ya alttan alıyorum günde 3 defa fitil olarak progestanı artı olarak bir sürü ilacım var tabiAğızdan alıyorum progestan öğlen 2 akşam 2. İçtikten bir saat sonra baygınlık geçiriyorum
İnşallah çok güzel olacak Rabbim pozitifi görmeyi nasip etsinGünaydınlar, bugün öğlen ilk transferim olacak 3. Gün çift embriyo, heyecanlı ve umutluyum, benim için de dua eder misiniz ☺
Amin amin inşallah canımcanım benim, sen demiştin senden pozitif vibe alıyorum diye, çok teşekkür ederim, çok içten sevindiğin direkt geçti bana, inşallah seninki de, evrene katkısı olacak, sağlıklı evlatlarımız olsun inşallah
şekilde çıktı ikinci çizgi 9. Gün de pozitif aldım kan testinde inşallah senin de öyledir kan testi ver istersen varsa çıkarHerkese merhabalar, 18 mayısta transfer oldum 27 mayıs test tarihim. Transfer günü harici bugün 6. Günüm. Sadece progestan fitil ve prolutex iğne kullanıyorum. Sabah test yaptım, bu çizgiyi 5 yıldır görmek için uğraşıyorum. Sizce sevinmeli miyim. Kimseye bişey diyemedim şaşkınlıktan ve korkudan
Ama hiçbir şey yiyip icmedim biraz uzandım gittim oda etki eder miBen 6. Günde ikinci idrsrda bembeyaz negatif gördüm:) ilk idrar önemli yarın sabah denersin bak
Hayırlı uğurlu olsun çok sevindim sizin adınıza, evet dediğiniz gibi kan testi vermem gerek ancak o zaman içim rahatlayacak, kesin sonuç belli olur hem.Benim de 7. Günde aynı bu
şekilde çıktı ikinci çizgi 9. Gün de pozitif aldım kan testinde inşallah senin de öyledir kan testi ver istersen varsa çıkar
Hayırlı olsunnn benim de 7. Günde böyleydiHerkese merhabalar, 18 mayısta transfer oldum 27 mayıs test tarihim. Transfer günü harici bugün 6. Günüm. Sadece progestan fitil ve prolutex iğne kullanıyorum. Sabah test yaptım, bu çizgiyi 5 yıldır görmek için uğraşıyorum. Sizce sevinmeli miyim. Kimseye bişey diyemedim şaşkınlıktan ve korkudan
Tabi ki. Sabahki idrarın bütün gece hcg birikmiş oluyo. Bişey yiyip içmekle alakası yok yani. Yarın sabah yaparsınAma hiçbir şey yiyip icmedim biraz uzandım gittim oda etki eder mi
Gözünüz aydın eğer çatlatma iğnesi vs yoksa bebiş geliyorHerkese merhabalar, 18 mayısta transfer oldum 27 mayıs test tarihim. Transfer günü harici bugün 6. Günüm. Sadece progestan fitil ve prolutex iğne kullanıyorum. Sabah test yaptım, bu çizgiyi 5 yıldır görmek için uğraşıyorum. Sizce sevinmeli miyim. Kimseye bişey diyemedim şaşkınlıktan ve korkudan
İlk defa böyle bir şeyle karşılaşınca herhalde bir terslik var diye düşündüm. Teşekkür ediyorum.iğneyi sürekli vurduğumuz için göbek bölgemiz aşırı ödemli ödemli yere denk gelmiş olabilir bence korkulacak bir şey yok ufak kanama olabiliyor arada ama hemşirenize danışın yine de içiniz rahat etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?