2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar günaydın 😄 ben soluma doğru uyuyamıyorum ya doktorda inatla sola yat sola yat diyor ama sürekli kendimi sağımda buluyorum bu işi çözen var mı? Uykular zaten haram 🥺
Yoo cozemedim malesef ama sagima da yatamiyorum cunku gogsumun alti mide sag kismim agriyo sirt ustude yatamiorum aslinda belim agrio ve basim donuyo shsjdj bilmiorum bugece oturarak uyumayi denicem hehe

Kızlar günaydın 😄 ben soluma doğru uyuyamıyorum ya doktorda inatla sola yat sola yat diyor ama sürekli kendimi sağımda buluyorum bu işi çözen var mı? Uykular zaten haram 🥺
Sırtına yastık koy, uyku halinde bilmeden dönmeyi engelliyor.

Bayramda da bebelerimiz 2 aylık falan olucaklar ne giydircez acaba bayramlık can sıkıntısından bunlara bakıyorum🤣
Hımm kurban bayramı. Hiç düşünmedim. Gezmeye hazır hisseder miyim onu bile bilmiyorum. O vakit gelsin de hele o zaman düşünürüm sanırım. Ancak gezersek minnoş bir elbise giydiririm kesin :KK200:

Ay kızlar çok kötü bişi oldu.

10 yıllık birliktelik 4 yıllık evlilik ve sonunda kocamın önünde osurdum. :silah:

Nası oldu hiç bişi anlamadım. Birden bebek kasıklarımda çok baskı yaptı ve pırt dedi çıktı. Ne kocam bana bakabildi ne ben kocama ftyhujıklş

HAdi kocamın yanında oldu da ben şu saatten sonra g.tüme güvenmiyorum olur olmadık her yerde pırtlatabilirim demekki.
Benim eşim evlendigimiz ilk günden cart curt pirtliyor 🤦🤦🤦🤦ilk zamanlar çok yadırgadım ben yapamam ailemde de görmedim çok eleştirdim ama yapacak bir şey yok canım seninki gebelik kaynaklı sonuçta utanmaman için sana bakmamıştır.

Balık burcu erkeği yorar benim koca benden çok trip atar hemen alınır inat bi de duygusal olduğu için ağzına s.csalarda hemen yardıma koşar herkes kullanır bu yüzden balık burcu erkolar kapatılsın 😂
Balik burcu mu acaba esim.die dusundum bi an shsjsjsjsjs ama degl zjzjd

Bayramda da bebelerimiz 2 aylık falan olucaklar ne giydircez acaba bayramlık can sıkıntısından bunlara bakıyorum🤣
Ay simdi aklima soktun iste kesinlikle bakmam lazim ama tombilik olursa aldigimk giyemeyebilir

Çözemedim çünkü solum çürüdü , kaburgam batıyo ya . Bende gece sola yatıyom uyaniyom sağa dönmüşüm. Hatırlamıyorum ki nasıl düzeltcem😂😂 saldım ya

Benim eşim evlendigimiz ilk günden cart curt pirtliyor 🤦🤦🤦🤦ilk zamanlar çok yadırgadım ben yapamam ailemde de görmedim çok eleştirdim ama yapacak bir şey yok canım seninki gebelik kaynaklı sonuçta utanmaman için sana bakmamıştır.
Ya sabah çok enteresan bir şey oldu.

Dedim ki artık bu konuyu konuşacak mıyız? Olmamış gibi mi yapmaya devam edeceğiz?

Neyi dedi?

Yaaa dedim bırak, dün akşamdan bahsediyorum.

Böyle baktı suratıma.

E osurdum ya dedim.

Bunun gözler fal taşı gibi açıldı, Neeeeee diyip gülmeye başladı. Tabi ben de :D

Meğer kocam duymamış fghjklş. O an bana bakmamasının sebebi de rakip takım fenerbahçenin maçına izlemesinden ötürüymüş. Duymamış bile :D kendi kendimi ele verdim.

Ya sabah çok enteresan bir şey oldu.

Dedim ki artık bu konuyu konuşacak mıyız? Olmamış gibi mi yapmaya devam edeceğiz?

Neyi dedi?

Yaaa dedim bırak, dün akşamdan bahsediyorum.

Böyle baktı suratıma.

E osurdum ya dedim.

Bunun gözler fal taşı gibi açıldı, Neeeeee diyip gülmeye başladı. Tabi ben de :D

Meğer kocam duymamış fghjklş. O an bana bakmamasının sebebi de rakip takım fenerbahçenin maçına izlemesinden ötürüymüş. Duymamış bile :D kendi kendimi ele verdim.
Ahahaha bi de kendine dert edinmiş ciddi bi konu gibi konuşma yapmış

Hımm kurban bayramı. Hiç düşünmedim. Gezmeye hazır hisseder miyim onu bile bilmiyorum. O vakit gelsin de hele o zaman düşünürüm sanırım. Ancak gezersek minnoş bir elbise giydiririm kesin :KK200:
Kız analarıı milyonlarca güzel kıyafet var valla sizin seçmeniz daha zor o kadar minnoş şeyler var ki bayılıyorum 🥹🥹

Yoo cozemedim malesef ama sagima da yatamiyorum cunku gogsumun alti mide sag kismim agriyo sirt ustude yatamiorum aslinda belim agrio ve basim donuyo shsjdj bilmiorum bugece oturarak uyumayi denicem hehe
Oturarak asla uyuyamam ya 🥺
Çözemedim çünkü solum çürüdü , kaburgam batıyo ya . Bende gece sola yatıyom uyaniyom sağa dönmüşüm. Hatırlamıyorum ki nasıl düzeltcem😂😂 saldım ya
Bende bi uyanıyorum sağımda nasıl mutluyum 😄 artık yüz üstü uyumak istiyom doğurayım sonra hep yüz üstü uyucam 🥺

Ay simdi aklima soktun iste kesinlikle bakmam lazim ama tombilik olursa aldigimk giyemeyebilir
Evet tombik olabilirler o yüzden şimdiden favorilere ekleyip bedeni o zaman bakıcam 😁

Hahaajaj kesinlikle var
Anaaaa bebelerimiz her türlü bayram çociiiği olcakk. Yenidoğanda ramazan , arkasından 2. Aylarında falan kurbannnn aaaa 😇😇
Eveeeeeeet 😍😍 cok duygulandim suan vsr ya guccuk ayaklariyla oynjycammm

Back
X