2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

E peki bişi sorcam. Bu soru kocasının yanında osuran kızlara. İlk nasıl osurdunuz. O an buna nasıl karar verdiniz :KK70: Kocanızın tepkisi ne oldu.
Ay bu osuruk yazışmalarını gördükçe istemsiz gülüyorumm 🤣🤣 canım gebelikten kaynaklı ben karar vermedim kaçırdım bi kaç kere.. uzandığım yerde dönerken falan. Bi kere de hapşurup altıma kaçırdım yanında 🤣🤣
Garibim sen hamilesin diyo normal karşılıyo bunları napsın.

Günaydınsss🌿
Kızlar bakın şöyle bir pijama takımı buldum nedense çok rahat göründü gözüme. Değerlendirmek isteyen olur belki diye atıyorum Nisanca Sabahlıklı Dantel Detaylı Pegasus Kadın Pijama Takımı-çeyizlik Takım- GeniÅ Beden AralıÄı Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Ben şunu aldım bir de (kız anası pijaması jajshsha)

Bir de siyah almayı düşünüyorum. Şu uygunlardan Sude HOMEWEAR Kadın Kısa Kol Siyah Gömlek Pijama Takımı Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Beyaz da fotoğrafta güzel durur fakat o hakkımı başka beyaz bir kıyafette kullanacağım sanırım, hastanede çekim yaptırmayacağım çünkü. Kendimiz hatıra bir iki bir şey çekeriz pembiş pijamam ile artık😅

20240208_100317.webp
günaydın gebe yoldaşlarım. Artık işte ayağımı yere koymamak için A4 kutusunu ayağımın altına aldım. Neden daha önce düşünmemişim bunu diyorum. Göbüşüm büyümeye devam ediyo, büyükler gördükçe iç karnın geniş herhalde diye yorum yapıp duduyorlar 🤣🤣
İsim konusunda beni yorumlar ilk düşündüğüm isimden uzaklaştırmıştı. Bu defa kimseye yorum yaptırmıyorum. O kadar numeroloji eğitimi aldım, bebeğimin ismini seçerken çakralarını doldudurum diye düşünüyodum fakat öyle olmadı. Çakrayı dolduran isimler içime sinmedi. Sonuç olarak kızçemin kendi adını seçmemde etkili olduğuna inandım.
Herkesin günü çoook güzel geçsin 🥰

E peki bişi sorcam. Bu soru kocasının yanında osuran kızlara. İlk nasıl osurdunuz. O an buna nasıl karar verdiniz :KK70: Kocanızın tepkisi ne oldu.
Bizim de 10 yıl kadar sevgililik 3 buçuk yıl kadar evlilik hayatımızda yatak odası ve lavabonun aşırı yakın olmasından kaynaklı malesef kısa sürede bu gerçekle yüzleştik ve akışa devam ettik espirilere vurduk öyle öyle normalleşti😅

Günaydınsss🌿
Kızlar bakın şöyle bir pijama takımı buldum nedense çok rahat göründü gözüme. Değerlendirmek isteyen olur belki diye atıyorum Nisanca Sabahlıklı Dantel Detaylı Pegasus Kadın Pijama Takımı-çeyizlik Takım- GeniÅ Beden AralıÄı Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Bir de siyah almayı düşünüyorum. Şu uygunlardan Sude HOMEWEAR Kadın Kısa Kol Siyah Gömlek Pijama Takımı Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Beyaz da fotoğrafta güzel durur fakat o hakkımı başka beyaz bir kıyafette kullanacağım sanırım, hastanede çekim yaptırmayacağım çünkü. Kendimiz hatıra bir iki bir şey çekeriz pembiş pijamam ile artık😅
Seni minik süslü, güle güle giy 🌸

Ben direkt gaffur pijaması aldım geçtim, fiyatı da çok uygundu. İçime beyaz emzirme atletiyle aynı kombini yapabileceğime inancım tam. Yarın öbür gün doğururken bulunduğunuz hastanede şöyle bi tip görürseniz o benim.

Eklentiler

• IMG_7291.webp
    IMG_7291.webp
    8 KB · Görüntüleme: 34
strudel strudel seni allah kahretmeye, dün gece uyuyamıyoken beynim gün içinde okuduğum 1-25 nisan arası merkür retrosuymuş konusunu seçti, hiç anladığım bir konu da değil. attın kuyuya bir taş, yatakta bir o yana bir bu yana böcek gibi debelenirken neyse sonuçta o tarihler arasında bir sürü çocuk doğuyor tek benim oğlum doğmuyor diye kendimi telkin etmeye çalışarak uyumuşum. Rüyamda merkür geri geri gidiyodu michael jackson gibi. Gezegene moonwalk yaptırdım sayende. 🫠

Seni minik süslü, güle güle giy 🌸

Ben direkt gaffur pijaması aldım geçtim, fiyatı da çok uygundu. İçime beyaz emzirme atletiyle aynı kombini yapabileceğime inancım tam. Yarın öbür gün doğururken bulunduğunuz hastanede şöyle bi tip görürseniz o benim.
Hep Gaffur pijamam olsun istemiştim, linki var mı😂

Günaydınsss🌿

Valla ikiside cok guzeller begendim bende pembik almsitim yelekli guzel gunlerde kuzum 🌸

Eki Görüntüle 3383712 günaydın gebe yoldaşlarım. Artık işte ayağımı yere koymamak için A4 kutusunu ayağımın altına aldım. Neden daha önce düşünmemişim bunu diyorum. Göbüşüm büyümeye devam ediyo, büyükler gördükçe iç karnın geniş herhalde diye yorum yapıp duduyorlar 🤣🤣
İsim konusunda beni yorumlar ilk düşündüğüm isimden uzaklaştırmıştı. Bu defa kimseye yorum yaptırmıyorum. O kadar numeroloji eğitimi aldım, bebeğimin ismini seçerken çakralarını doldudurum diye düşünüyodum fakat öyle olmadı. Çakrayı dolduran isimler içime sinmedi. Sonuç olarak kızçemin kendi adını seçmemde etkili olduğuna inandım.
Herkesin günü çoook güzel geçsin 🥰
Masallah subhanallah size 🥰🥰🥰
Cok sekersiniz benimde gobus bu sekilde herkes hic kilo almamissin filan diyor 🥲 halbuki qldim xndj Isim konusunda kalbinden ne gecerse isinirsan onu yap en azindan kalbinle secmis olursun ben oyle yaptim 🥰

Masallah subhanallah size 🥰🥰🥰
Cok sekersiniz benimde gobus bu sekilde herkes hic kilo almamissin filan diyor 🥲 halbuki qldim xndj Isim konusunda kalbinden ne gecerse isinirsan onu yap en azindan kalbinle secmis olursun ben oyle yaptim 🥰
isim konusunda bende hiç dinlemedim kimseyi çokta umrumdalar sanki bi faydaları var gibi bide yorum yapıyorlar

strudel strudel seni allah kahretmeye, dün gece uyuyamıyoken beynim gün içinde okuduğum 1-25 nisan arası merkür retrosuymuş konusunu seçti, hiç anladığım bir konu da değil. attın kuyuya bir taş, yatakta bir o yana bir bu yana böcek gibi debelenirken neyse sonuçta o tarihler arasında bir sürü çocuk doğuyor tek benim oğlum doğmuyor diye kendimi telkin etmeye çalışarak uyumuşum. Rüyamda merkür geri geri gidiyodu michael jackson gibi. Gezegene moonwalk yaptırdım sayende. 🫠
Beni şeytan dürttü mü maalesef çok nadir kayıtsız kalabiliyorum ama dün kendime hakim oldum ve Google'a "Merkür retrosunda doğmak" yazmadım.

Ama konu devam ederse yazacak gibiyim bence 🫠

Gezegenlerin geri gitmesi diye bir durum yoktur aslında; yalnızca belli dönemlerde gezegenlerin, yörüngelerindeki hareketleri yavaşlar ve biz dünyadan onları geri gidiyormuş gibi görürüz. Geri giden gezegeni dinleniyor gibi nitelendirsek çok daha mantıklı olur. Normalden daha düşük bir enerji veren retro halindeki gezegen, doğum anınızda sizi bulmuş olabilir. Paniğe kapılacak ciddi bir durum olmasa da gezegenin normal hareketinden daha farklı olacağınız kesin…
Merkür retrosu esnasında doğan birey, daha keskin bir düşünce tarzına sahiptir. Farklı bir espri anlayışı vardır. Doğum haritasında Merkür'ü normal pozisyonda olanlar ile Merkür retrosu olanlar arasında algılayış farklılığı olabilir.
Merkür retrosunda doğan kişiler, bilgiyi düşünce süzgecinden geçirirken bunu diğer insanlardan daha farklı yollarla yaparlar.
Peki, Merkür gerilemesinde doğanların, ne kadarlık bir yüzdeyi oluşturduğunu biliyor muydunuz? Kabaca yüzde 18 gibi bir rakam olduğunu söyleyebilirim.
Evet, onları diğerlerinden ayıran belirgin yanları olduğunu belirttik ama sadece bu kadar mı? Bazı insanlar bu pozisyonun olumsuzluklarından da etkilenebiliyorlar.
Algı tarzlarını sürekli kontrol etmeleri, 'Doğru mu anlıyorum?' gibi soruları kendilerine sormaları çoğunlukla yaşadıkları bir durum. Bu da onları derin düşüncelere, yaptıklarını tekrar tekrar kontrol etmeye ve düşüncelerini kendinden emin bir şekilde, spontane olarak ortaya koymaktan ziyade tekrardan şekillendirerek koymaya iter.

bende alacam alacam bi türlü alamadım pijama :mad:
ben balık burcu olmasından çok korkuyorum
Ben de 🫠 eşim balık burcu, bir tane daha çüklü balık burcu çekemem ama büyük de konusunca hep başıma geliyor çok arada kaldım. Neyse sağlıklı olsunlar da diyip konuyu kapatalım.

Şu isim koyma mevzuu açılmış. Biz de hala seçemedik. Beren isminde ağırlaştık ama hayırlısı. Eşim iki isim tutkunu. Dün Havva ismini söyledi. Artık şu isim mevzusu o kadar uzadı ki tamam koyalım ne istiyosan koyalım yeter ki koyalım artık çocuğuma ismiyle sesleneyim alışayım adına demeye başladım.

Beren Havva ....

Öte yandan dile getirmek istediğim bir konu da var. Niyeyse herkes isim annesi olma peşinde. Sürekli çevrem isim öneriyo. Yaa abicim ben size fikrinizi sormadım bile. Noluyo? Bir de isim söyleyip bunu koyun diyolar dfghjklş tamam hemen gidip kimliğini de çıkartıyoruz sağolasın isim annesi.

Bir de dün ablama gıcık oldum. Ablam bu çocuk mevzularından tamamen uzak bir insan bekar. Hamilelik psikolojisi ne demek bilmiyor. Dün azıcık iç dökeyim dedim. Arkadaşlarımın habire "bunlar daha iyi günlerin, yandın" gibi yorumlarını söyledim. " E ne var bunan sen bu işe kalkarken biliyordun sonuçta zorlu bi süreç olduğnu doğruyu söylemişler" dedi. Dedim "biraz empati kurulması grekiyor, elbetteki zorlu bir süreç olduğunu biliyorum ancak insan destek görmek istiyo dedim. "Bence senin de başkalarına empati kurman gerekiyo" dedi. Ne alaka aq. hamileyim ben onu da mı ben yapim. Kime ne demişim. Hamile değilken bile çevremdeki hamileleri görüp sürekli motive ederdim, kafasını dağıtmaya çalışırdım. Kime empati kurmamışım.

Neyse işte. Bazen öz ablanı bile duvardan duvara vurmak istiyorsun.

Gezegenlerin geri gitmesi diye bir durum yoktur aslında; yalnızca belli dönemlerde gezegenlerin, yörüngelerindeki hareketleri yavaşlar ve biz dünyadan onları geri gidiyormuş gibi görürüz. Geri giden gezegeni dinleniyor gibi nitelendirsek çok daha mantıklı olur. Normalden daha düşük bir enerji veren retro halindeki gezegen, doğum anınızda sizi bulmuş olabilir. Paniğe kapılacak ciddi bir durum olmasa da gezegenin normal hareketinden daha farklı olacağınız kesin…
Merkür retrosu esnasında doğan birey, daha keskin bir düşünce tarzına sahiptir. Farklı bir espri anlayışı vardır. Doğum haritasında Merkür'ü normal pozisyonda olanlar ile Merkür retrosu olanlar arasında algılayış farklılığı olabilir.
Merkür retrosunda doğan kişiler, bilgiyi düşünce süzgecinden geçirirken bunu diğer insanlardan daha farklı yollarla yaparlar.
Peki, Merkür gerilemesinde doğanların, ne kadarlık bir yüzdeyi oluşturduğunu biliyor muydunuz? Kabaca yüzde 18 gibi bir rakam olduğunu söyleyebilirim.
Evet, onları diğerlerinden ayıran belirgin yanları olduğunu belirttik ama sadece bu kadar mı? Bazı insanlar bu pozisyonun olumsuzluklarından da etkilenebiliyorlar.
Algı tarzlarını sürekli kontrol etmeleri, 'Doğru mu anlıyorum?' gibi soruları kendilerine sormaları çoğunlukla yaşadıkları bir durum. Bu da onları derin düşüncelere, yaptıklarını tekrar tekrar kontrol etmeye ve düşüncelerini kendinden emin bir şekilde, spontane olarak ortaya koymaktan ziyade tekrardan şekillendirerek koymaya iter.
Ay ne kadar muhteşem bilgiler. Biraz daha üstümüze at bacım belli ki bilgilisin. Sezaryen olacaklar için kendi tarihlerini seçme fırsatı olursa hangi günleri seçsinler mesela :D

Back
X