10+6 dan bildiriyorum çoookk fena buralarda o ağrı hiç öncekilere benzemiyor sanki çamaşırınız sıkıyor gibi ama değil sanki tuvaletiniz var gibi ama değil ne yana yatsaniz ağrıyor
10+6 dan bildiriyorum çoookk fena buralarda o ağrı hiç öncekilere benzemiyor sanki çamaşırınız sıkıyor gibi ama değil sanki tuvaletiniz var gibi ama değil ne yana yatsaniz ağrıyor
Öyle öyle zaten çok normal değildim iyice gitti psikolojim,sağlığım. Bedenimle yeniden tanışıyorum Ama bu bir süreç sonu çok güzel onu düşünüyorum çok bunaldığımda Çok geçmiş olsun. İlaçta kullanılmıyor bildiğim kadarıyla umarım kolaylıkla atlatırsın
Arkadaşlar birşey sorucam Çok ŞÜKÜR bebeğim en son bu haftaki kontrolde sağlıklı gözüktü
Genelde mide bulantım oluyordu yani 6. Ve 7. Haftada bi kesilmişti bi iki gün gelmişti salı kontrolüm vardı dün yani çarşamba gene mide bulantım sabah oldu geçti akşama kadar rahattım bu sabah sadece sarı su istifra ettim ama normaldeki gün içindeki gibi mide Bulantım olmuyor dünde öyleydi normalmi acaba arkadaşlar şuan sanırım 8+0 yada 1 oldum
arkadaşlar merhaba, verdiğim kan testlerinde cmv ıgm pozitif çıktı, avidite testi verdim. sonuç 5 gün kadar sonra çıkacakmış beklemek gerçekten çok zor, korkuyorum. bu durumu yaşayan oldu mu? olduysa bana bilgi verebilirseniz çok sevinirim
Ben aslında evden çalışıyorum. Sanırım kendime 1 kış elbisesi 1 tane de hamile pantolonu alsam yeterli olur, boşa da masraf yapmamış olurum. sürekli gezip tozan dışarı çıkan biri de değilim. Eşofmanla da çıksam sorun etmem.
Doktoruma sordum taze zencefil tüketmekte sakınca yok dedi. Ben de küçük küçük soğrayıp kaynatıyorum kök sebze olduğu için. İçine biraz limon ve bal koyup içtim geçen çok iyi geldi. Hem mide bulantısına iyi geldi hem de boğazımı yumuşattı. Zencefil çok faydalı bağışıklığa da iyi geliyor.
arkadaşlar merhaba, verdiğim kan testlerinde cmv ıgm pozitif çıktı, avidite testi verdim. sonuç 5 gün kadar sonra çıkacakmış beklemek gerçekten çok zor, korkuyorum. bu durumu yaşayan oldu mu? olduysa bana bilgi verebilirseniz çok sevinirim
Benim de pozitif çıkmıştı avidite testim temiz çıktı yalancı pozitifmiş, seninki de öyledir inşallah. Değilse bile çok korkulacak bir şey değil aslında biraz araştırma yapınca göreceksin, boşuna stres yapma.
Benim de pozitif çıkmıştı avidite testim temiz çıktı yalancı pozitifmiş, seninki de öyledir inşallah. Değilse bile çok korkulacak bir şey değil aslında biraz araştırma yapınca göreceksin, boşuna stres yapma.
inşallah, dua ediyorum bunun için. O kadar çok okudum ki dünden beri anlatamam, eşimde şehir dışında üstüne tek başıma düşünüp, okuyup durdum. avidite test sonucum temiz çıksa mutluluktan ağlıycam sanırım
Arkadaşlar birşey sorucam Çok ŞÜKÜR bebeğim en son bu haftaki kontrolde sağlıklı gözüktü
Genelde mide bulantım oluyordu yani 6. Ve 7. Haftada bi kesilmişti bi iki gün gelmişti salı kontrolüm vardı dün yani çarşamba gene mide bulantım sabah oldu geçti akşama kadar rahattım bu sabah sadece sarı su istifra ettim ama normaldeki gün içindeki gibi mide Bulantım olmuyor dünde öyleydi normalmi acaba arkadaşlar şuan sanırım 8+0 yada 1 oldum
BENDE korkudan beliritlerim gitti diye acilden girmiştim valla içim içimi yiyordu .
sonra bisey olmadıgını ogrendım ama memnun kalmadım yenıden gorundum cok sukur hıcbır sıkıntı yoktu
bu donemde cok hıslı oluyoruz gerçekten ınsallah sorunsuz hamıelıkler yasayıp hayırla saglıkla kucagımıza alırız kızlar <3<3
ara ara belirtilerin gitmesi sonra yenıden daha az gelmesi normal kabul edilebiliyor ama sen nası rahat edeceksen oyle hareket et tatlım.
ben kustum ama bır kez mı ne oldu. bellkı geceden yedıgım dokundu dıye de dusunuyorum ay cok fenaydı ilaç kullanmadım canım. sen tekrar ederse doktoruna sor bence en ıyısını o soylecektir
BENDE korkudan beliritlerim gitti diye acilden girmiştim valla içim içimi yiyordu .
sonra bisey olmadıgını ogrendım ama memnun kalmadım yenıden gorundum cok sukur hıcbır sıkıntı yoktu
bu donemde cok hıslı oluyoruz gerçekten ınsallah sorunsuz hamıelıkler yasayıp hayırla saglıkla kucagımıza alırız kızlar <3<3
ara ara belirtilerin gitmesi sonra yenıden daha az gelmesi normal kabul edilebiliyor ama sen nası rahat edeceksen oyle hareket et tatlım.
Anladım canımm bendede var o hal
Ama ben Salı gözüktüm doktoruma Çok ŞÜKÜR iyi bebiş
Ama daha öncede yaşamıştım 6. Haftada bi gitmişti bulantı 2 gün felan sanırım değişiyor sanırım die düşünüyorum canımm birde tedaviyle olduğu için ilaçlar kullanıyorum onlardamı etkiliyor bilmiorum kuzum
Benim de canım sürekli meyve yemek istiyor. Ya acaba bu tatlı,tuzlu cinsiyet tahmini muhabbeti doğru mu çevresinde teyit eden var mı bu tarz tespitleri