2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlarrr benim bebisimmm göstermedi cinsiyetiniii bi yorumlasanızaa gönlünüzden geçeni
Yaa cok datlu duruyorkiii Masallah Ona..
Benimde icimden erkek gecti ama bakalim belki supriz yapar. Kacinci haftanizdasiniz

Vallahi bir de çilekli max çekiyor ama hiçbir bakkalda markette yok çocuğumun ruhu fakir daha şimdiden
Şaka mı dün eşimden çilekli max istedim. Hiç sevmem normalde. Bulamamış cornettonun milka şeyini almış. Habire çilekli kefir içiyorum. Cinsiyeti belli mi sizinkilerin ona mı bi pay çıkarsam

Şaka mı dün eşimden çilekli max istedim. Hiç sevmem normalde. Bulamamış cornettonun milka şeyini almış. Habire çilekli kefir içiyorum. Cinsiyeti belli mi sizinkilerin ona mı bi pay çıkarsam
Yok belli değil daha. En erken 1 ay sonra belli olur nasipse çilekli kızlar mı geliyor aceba

Ben zaten hastaydım yeni gecıyor

aftlar biraz cıkmıs bende de

Karnım geri agrıdı gelip gidiyor demekkı:)

Ben de öyleydim, şimdi nefret ediyorum, geçer mi acaba doğumdan sonra onu da merak ediyorum
Bence geçer. Çevremde şahit oldum çok hamilelikte sevdiği şeylerden tiksinip doğum sonrası eski haline dönüp yiyip içenleri.

Ben de öyleydim, şimdi nefret ediyorum, geçer mi acaba doğumdan sonra onu da merak ediyorum
Ben de günün yarısını kahveyle geçiren biriydim, şu an kokusuna tahammül edemiyorum. Annem kusmadığın her şeyi yemeye içmeye devam edersin ama kusarsan ömrün boyunca unut dedi

Bence geçer. Çevremde şahit oldum çok hamilelikte sevdiği şeylerden tiksinip doğum sonrası eski haline dönüp yiyip içenleri.
Ben de günün yarısını kahveyle geçiren biriydim, şu an kokusuna tahammül edemiyorum. Annem kusmadığın her şeyi yemeye içmeye devam edersin ama kusarsan ömrün boyunca unut dedi

Kızlar inanın ki çay ve kahve delisi olan ben, umarım geri gelir diye dua ediyorum zîra çok üzüleceğim. Zevk alıyordum içmekten çünkü

ben arada çilekli kefir içiyorum. tavsiye ederim. En az zararlılardan biri bence. Nefsi baya kmreltiyor ve mide bulantıma iyi geliyo.
Aynen ya bende ananaslı şeftalili denedim zupper. Ama bu zaman sonra şişkinlik yüze çıkıyor teşekkürler öneri için

Geçiyor ben öncekinde de kahveden tiksindim aşırı sever içerim normalde, doğumdan sonra geçmişti. Bunda da içemiyorum şu an, canım hala çekiyor ama ağzıma aldığımda topraklı bi su içiyor gibiyim. Geçen gün granül kahveye bol buz atıp içtim soğuk olunca onu içebildim, bu sefer de granül zararlı

Yok belli değil daha. En erken 1 ay sonra belli olur nasipse çilekli kızlar mı geliyor aceba
Cocuklugumda aşık olduğum ve tüm dergilerini aldığım, gazetelerden kupon toplayıp çilek kızla ilgili ne varsa topladığım canım karakterdir kendisi

Eklentiler

• Screenshot_20230918_222020_Chrome.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 36
Kahvesiz kendimi boşlukta hissediyorum kahveden tiksineceğimi hayal bile etmemiştim ama şimdi tadı bi tuhaf geliyor Bende yemek yerken hatta sonlarına doğru aniden tahta kaşık kokusu geliyor direkt çöpe koşuyorum 3 tür oldu sevdiğim yemeklerde

ne cok kola diyen olmuş bende kendime kızıyordum içecek olarak bi onu içebiliyorum başka hiç bişi içemiyorum maalesef geçer inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…