Sancın evde hıc baslamadı mı? Kanala girmiş miydi bebiş? Neden suni sancı ıcın günleşmiştiniz?Normal doğum olursa çabuk toparlarsın. 4 Nisanda doğum yaptım normal, şu an bir sıkıntım yok. Bebişi ben kucaklıyorum emziriyorum, emzirmeye çabalıyorum. Her işimi tek başıma yapabiliyorum. Korkma sadece doktorun ebelerin dediğini doğru dinler yaparsan halledersinbir şey olduğunda da yapamazsan hemen hemşireyi çağırsın eşin hastanede yardım ediyorlar
Oh harika çok tebrik ederim sağlıcakla büyütNormal doğum olursa çabuk toparlarsın. 4 Nisanda doğum yaptım normal, şu an bir sıkıntım yok. Bebişi ben kucaklıyorum emziriyorum, emzirmeye çabalıyorum. Her işimi tek başıma yapabiliyorum. Korkma sadece doktorun ebelerin dediğini doğru dinler yaparsan halledersinbir şey olduğunda da yapamazsan hemen hemşireyi çağırsın eşin hastanede yardım ediyorlar
41. Haftaya girmiştim sancım yoktu, nst de çıkmadı. Suyu plasentası iyiydi, bekledik. Benimki 32 den beri dönüktü hatta 36 da kanala indi ama doktor bekleyelim erken gelmesin diye magnezyumu arttırdı yürüyüş ve hareketi kısıtladı :) bu sefer de kendi kanala girmediSancın evde hıc baslamadı mı? Kanala girmiş miydi bebiş? Neden suni sancı ıcın günleşmiştiniz?
Bolca yürü, pilates topu varsa üzerinde hareket et. Bol su iç mutlaka. Döner daha vakit var belli olmazGünaydın kızlar normal doğum yapar mıyım diye düşünüyordum. Ama bebek makat gelişli 36+5 oldu hala dönmedi. Sezaryenden çok korkuyorum. Özellikle belden uyuşturma kısmından. Sizce bu zamandan sonra döner mi birşey yapmam gerekir mi?
Ah kuzum. Yeni doğunca benim de aynisi oldu. Kucaga verme durumu hastaneden hastaneye degisiyor galiba.
Biz de dogunca enfeksiyondan yattik. Ben odaya gelene kadar odada kalmis. Beni getirdiler hemsire serumla ugrasirken bebek iyi nefes alamıyor götürüp baktirayim dedi. Götürdü kiyafetlerini getirdi yatirdilar yogun bakima diye. İnsanin cok zoruna gidiyor
Sizde kanda mi enfeksiyon var? Crp mi yüksek?
Su geldi ise suni ile hemencecik kavuşursun. Sabret , oturma yürü, pilates topu varsa üzerine otur... Ne kadar çok yürürsen sabredip o kadar hızlı açılır.. biraz eziyetli ama odaklan geçecekSelamlar hanımlar, sabah buraya suyum mu geliyor acaba diye şüphe ederek soru sormuştum. 1 saat önce hastaneyi arayıp bugün mü geleyim yarın randevuma mı geleyim diye sordum. Bugün gel bakalım, telefonda ne desek olmaz dediler. Geldim, gelen bebeğin suyuymuş. Hastaneye aldılar, sancım, açılmam yok. 3 buçuk saat sonra suni sancı verecekler. Dua edin benim için, kendimi hiç hazır hissetmiyorum. Geri eve giderim düşüncesiyle gelmiştim ben
Şu an ben şerbet içiyorum, günde üç litre su, bestlak damla , hipp anne çayı içiyorum. Sütlü tatlı, tahin , yeşillik, özellikle dere otu, marul, dereotu, yumurta, protein, yeşil biber, incir, süt ürünleri, kayısı kuru meyve, bunlar sütü arttırıyor. Ben hem özel hastanenin diyetisyeninden hem de sağlıklı yaşam merkezindeki diyetisyenden süt için bu tavsiyeleri aldım. Yapıyorum.Kızlar 6 Nisan tarihinde kızımı sezaryen doğum ile kucağıma almak nasip oldu çok şükür.
Süreç kolay değil ancak sonucu çok güzel her şeye değer.
Sütüm tam olarak gelmedi henüz sanırım doymuyor ağlıyor aynı zamanda sancısı da var.
Ne yapmam lazım tecrübeli anneler lütfen destek olun
Benım de o zamanlarda döndü canım. Doktorum bana döndürme hareketleri yaptırdı 1 hafta yaptım döndü. Belki de kendisi döneceği vardı döndü bilmiyorumGünaydın kızlar normal doğum yapar mıyım diye düşünüyordum. Ama bebek makat gelişli 36+5 oldu hala dönmedi. Sezaryenden çok korkuyorum. Özellikle belden uyuşturma kısmından. Sizce bu zamandan sonra döner mi birşey yapmam gerekir mi?
İnsallah bir an önce toparlar kuzum su mubarek günlerdeKan kulturu urememız crp yuksek bir de kılo dusuk
Ay guzel olmus benceAz önce hastaneden arandım. Yüreğim ağzıma geldi.
Bugun 30 günlük oldu bebegim. 28 gunden sonra yenidogan sayılmıyormuş çocuk yoğun bakıma geçireceklermiş eşyalarınızı alıp gelin dediler. Ben de yanında kalıcam. Bu sefer de büyük oğlum perişan olacak ama en azından bayramda babasi çalışmayacak. Evde takılsınlar
Hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah spinal mi oldunuz nasıl geçtiSelamlar şukur bende bebegimde iyiyiz.Dün öğlen sezeryan oldum 3kilo doğdu kızım.Dûn agrılarım fazlaydi bu gun ayaklandım şükûr acitsada gezmeye çalışıyorum.
Tebrik ederim sağlıcakla büyüsün insallahSelamlar şukur bende bebegimde iyiyiz.Dün öğlen sezeryan oldum 3kilo doğdu kızım.Dûn agrılarım fazlaydi bu gun ayaklandım şükûr acitsada gezmeye çalışıyorum.
Amin , çok teşekkür ederimF freya_ veInfinite Soul bebişlere nihayet kavuştunuz, Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallaaah bizlere de sağlıkla doğurmayı
Dün suni sancı verdiler akşam 8 gibi, ne sancı var ne açılma. Öylece bekliyorum hâla. Bana göre sancı var ama makina göstermiyor. Bir de dinlen diyorlar bana sürekli. Daha fazla hareket etmeye özen göstereyim ben o haldeSu geldi ise suni ile hemencecik kavuşursun. Sabret , oturma yürü, pilates topu varsa üzerine otur... Ne kadar çok yürürsen sabredip o kadar hızlı açılır.. biraz eziyetli ama odaklan geçecekyatarsan süreç uzar dediler nst dışında ben hiç yatmadım, 3 cm ile geldim 8 de, 10 gibi suni verdiler 11 de doğurdum
AaaDün suni sancı verdiler akşam 8 gibi, ne sancı var ne açılma. Öylece bekliyorum hâla. Bana göre sancı var ama makina göstermiyor. Bir de dinlen diyorlar bana sürekli. Daha fazla hareket etmeye özen göstereyim ben o halde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?