- 18 Ağustos 2023
- 1.047
- 1.605
- 53
Sağlıklı olsunlar da mart nisan farketmez(nisana kadar tuttuYa sizin de mi mart sonu demişlerdi? Yakındık biz sizle sanki öyle hatırlıyorum ama sizin galiba bütün aile mart doğumluydu değil mi eyvaaahhNormal doğum istiyorum ben esasen ama doktor genelde tüp bebek tedavisi yapıldığında 38. haftada konuyu kapıyoruz dedi, o öyle diyince bişiy diyemedim.
Benim bir ay olacak gideli daha belli değil. Doktor arayışına düştüm. Geçmiş olsun bu arada bir şey yoktur inşallahon gün önce başka bir doktora görünmüştüm kanamam olduğu için, o erkek gibi sanki ama erken daha demişti bugün bizim doktor da erkek ama yanılabilirim kendi kızımda yanıldım dedi. Ben de kız istiyorum ama erkek hissediyorumbu hafta test yapılacak artık onda belli olur. sizin belli mi?
Hahah aynen, ben doktoru oyalayıp 31 marta kontrol alayım nası olsa o gün doğurtmaz nisana kayarız diyorumSağlıklı olsunlar da mart nisan farketmez(nisana kadar tuttu)
Benim bir ay olacak gideli daha belli değil. Doktor arayışına düştüm. Geçmiş olsun bu arada bir şey yoktur inşallahBizde erkek hisseden tek kişi benim herkes kız diyor. Yalnız ben şöyle saçma bir anlık gaflete düştüm instagramda bir sayfa var oradan cinsiyet tahmini yaptırdım kız dedi tutarsa herkese söylerim
Heheheh Almanya'da sigorta karsiliyor ama maaslari düsük oldugundan artik ebe bulmak cok cok zor. Sayili diyebilirim yani. Ben yine coook büyük bir sehirde yasamadigimdan ve doktorumun kliniginde kendi ebesi oldugundan direkt bulabildim ama hamile oldugunu ögrenir ögrenmez aramak lazim diyorlar...Bence ebe müthiş bir şey ya, insana komik geliyor uzaktan bu olayların dışındayken ama içine girince mantıklı heheh. Burada ebe istiyorsak özel tutmak zorunda kalıyoruz, şu an erken ama belki 7. ay itibariyle destek alırım diye düşünüyorum ben, siz de yazsanıza arada ne gibi bir faydası oluyor neyi takip ediyor hakikatten bilge kadının gücü doktoru dövüyor mu?
Cok güzel bir duygu degil mi? ^^ Masallah ona <3Bizim de bugün kontrolümüz vardı, 12+1iz. Çocik yerinde durmuyor resmen, kıpır kıpır bişiy bana korku bastı ben bunla nası başa çıkıcam diyesizin çocuklar da öyle mi?
Bu arada nisan 11 görünüyor benim doğum tarihim ultrasonda ama doktor muhtemelen 26-27 martta alırız dedi üzüldüm, ben nisan annesi olucaktım ya
Ya yerim ne minnoşlar mucize resmen zaman ne çabuk geçiyorBende 12 de gittm uyuyordu
Çoooookkk, muhteşem bir duyguCok güzel bir duygu degil mi? ^^ Masallah ona <3
Benimki de öyle, hatta gecen agzini acip kapatiyordu, su iciyordu <3 Bir kere oturup bacak bacak üstüne atmis sekilde yakaladik hehehe
Endokrinoloji Doktoru yüksek olmasının problem olacağını düşük olmasının çok önemli olmadığını söyledi, hormonlardan olabiliyormuş. Ancak 20. Hafta gibi düzelmesini bekleriz dedi. Yine de anti tiroglobulin, anti TPO, anti TSH reseptör antikoru testleri istedi, onlar bende normal çıkmış fakat henüz doktora gösteremedimMerhaba benimde 21 haftalık gebeliğim var tsh 0.8 çıktı herhangi bi sorun yaşadınızmı doktora sordum ama henüz cwvap vermwdi merak ettim
BEnimki bana bir sonraki tarihi veriyor her gidişte. Doktorunun söylemesi lazım aslında.Ya 12 de gittim tahmini yaptı ne zaman gitmeliyim ki
Ay ben de 10+3
Bence sezeryan da olsan bekletebildiğin kadar bekle. 1 gün bile çok kıymetli bebiş için. Sen bilirsin tabi.Bizim de bugün kontrolümüz vardı, 12+1iz. Çocik yerinde durmuyor resmen, kıpır kıpır bişiy bana korku bastı ben bunla nası başa çıkıcam diyesizin çocuklar da öyle mi?
Bu arada nisan 11 görünüyor benim doğum tarihim ultrasonda ama doktor muhtemelen 26-27 martta alırız dedi üzüldüm, ben nisan annesi olucaktım ya
Ben de 11+6 da gideceğim. 9 Ekim günü. Ben de bir kaç yudum kahve içim bariBen de gittim bugün, 12 de gel ikili teste dedi. Biraz daha büyümüştü kıpırdarken yakaladık girmeden kahve içmiştim
Ben kullanıyorumKızlar aranızda gaviscon kullanan var mı
9 ekimde randevum, o zamana kadar dayanabilir miyim bilmiyorum eczaneye gidip alacagim sanirim... 9+4 den sonra aksamlari gaz sancilarim başladı bayılacak gibiyim nefes aldırmıyor resmen. Suan 10 haftaligiz Ne kadar nasıl kullaniyorsunuz siz çay kaşığı mi tatlı kaşığı mi gaz gelince mi yoksa yemekten önce falan mı kullanılıyorBen kullanıyorum
Yemek kaşığı kullanıyorum bende mahvoluyorum içmezsem9 ekimde randevum, o zamana kadar dayanabilir miyim bilmiyorum eczaneye gidip alacagim sanirim... 9+4 den sonra aksamlari gaz sancilarim başladı bayılacak gibiyim nefes aldırmıyor resmen. Suan 10 haftaligiz Ne kadar nasıl kullaniyorsunuz siz çay kaşığı mi tatlı kaşığı mi gaz gelince mi yoksa yemekten önce falan mı kullanılıyor
Yemekten sonra mıYemek kaşığı kullanıyorum bende mahvoluyorum içmezsem
Alla alla gaviscon gaz için de mi kullanılıyormuş ilk kez duyorum. Ben reflüsü, mide yanması olanlar kullanıyor sanıyordum.9 ekimde randevum, o zamana kadar dayanabilir miyim bilmiyorum eczaneye gidip alacagim sanirim... 9+4 den sonra aksamlari gaz sancilarim başladı bayılacak gibiyim nefes aldırmıyor resmen. Suan 10 haftaligiz Ne kadar nasıl kullaniyorsunuz siz çay kaşığı mi tatlı kaşığı mi gaz gelince mi yoksa yemekten önce falan mı kullanılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?