Evet onuda red etti. Hatta şırıngaya sekerli su koyup bile denedim. Gogus ucumu sekere buladim denedim. Ögggg diyo dilini degdiriyo ve uykusunda bile aparati cikardigim an anliyo basiyo yaygarayi
Ben denedim , youtubeden videolar izledim kesmeyi denedim, emzirme danismani tuttum eve geldi onla denedim, uykuda vermeyi denedim surekli teklif etmeyi denedim yok yok yok yılmadim hala deniyorum lutfen bi cozum bulursan banada soyle
Ucunu nasıl kestın anlamadım :) evet anne sütü alıyor ama bence kendisi direkt memeyi vakumlasa daha vermli olacak daha cok akacak. Bir de sürekli gece filan o silikon ucu alıp takmak eziyet
Ucunu nasıl kestın anlamadım :) evet anne sütü alıyor ama bence kendisi direkt memeyi vakumlasa daha vermli olacak daha cok akacak. Bir de sürekli gece filan o silikon ucu alıp takmak eziyet
Hayır eve gelene kadar emiyordu eve gelince ben mastit oldum birden süt fazla doldu göğsüme taş gibi oldular bebekte öyle olunca memeyi reddetti tekrar almadı mecbur silikon denedim o şekilde tutunca kaldık öyle yoksa çok güzel emiyordu