Kızlar merhaba.ben mayısta doğum yaptım bebeğimde hırıltı var burnunu açıyorum ama yinede gitmedi. Memedeyken de ince tiz bi hii sesi çıkarıyo doktor gırtlağı tam gelişmemiştir zamanla düzelir dedi böyle bişey yaşayan var mı aranızda
Ben tummy tıme yaptıramıyorum ya yuzustu yatıp kalıyor ya da aglama krızıne gırıyor normal mi sizce
Ama kolda yaptırılanı yaptırıyorum ayaktayken onu sevıyor
Ben tummy tıme yaptıramıyorum ya yuzustu yatıp kalıyor ya da aglama krızıne gırıyor normal mi sizce
Ama kolda yaptırılanı yaptırıyorum ayaktayken onu sevıyor
Kızlar merhaba.ben mayısta doğum yaptım bebeğimde hırıltı var burnunu açıyorum ama yinede gitmedi. Memedeyken de ince tiz bi hii sesi çıkarıyo doktor gırtlağı tam gelişmemiştir zamanla düzelir dedi böyle bişey yaşayan var mı aranızda
Merhaba güzel anneler. Benim bebegim 9 mart doğdu. Yani 4 ay 3 günlügüz bebegim ilk 2 ay yan yatırdım sonra 3.5 aya kadar düz yatti. Yeni yeni yan yatırmaya çalışıyorum. 2. Fotograf da bebegimin kafasının arkası düz o zaman farkedince yan yatiriyorum. Ama hep kendini düzeltiyor ilk fotoyu suan ki hali birazda olsa düzelmiş mi.