Döndüğünde keşke dönmese diye çünkü pat kendini uyandırıyor agliyor bazen. Keşke geri uykuya dalsa yok anam asla. Gündüz koydg7m yerde uyusa allahim bi 1 saat saat uykuları olsa
Uyku araliklarina dikkat eden var mı bu arada? Bizimkiler aynı bi bebe 2.5 saat açmış arayi çok değil mi ya ki ben 2 saat uyanık tutsam bile 1 saat uykuda kalamiyor
Uyku araliklarina dikkat eden var mı bu arada? Bizimkiler aynı bi bebe 2.5 saat açmış arayi çok değil mi ya ki ben 2 saat uyanık tutsam bile 1 saat uykuda kalamiyor
Arkadaşlar hepinize merhaba beneğim için aldığım mama sandalyesini satıyorum almayı düşünen varsa benimle iletişime geçer ikinci bir sandalye hediye olarak geldi onu kullanacağız nasip olursa bunu kurduk ama kullanmadık bebeğim daha beş ayını bile doldurmadı çünkü Sandalye Kraftın sandalyesi
Bebegım uyurken inliyor aizinkilerde inliyor mu
Doktor burnu tıkalı demıstı açıyorum ama tam açılmıyor onla ılgılı mı acaba
Bir de demir ilacına basladık kaka yapmada zorlanıyor ondan mı acaba