Bende burdaki konuştuklarımı arkadaşım gibi hissediyorum artık ne kadar birbirimizi asla görmesek de arkadaşız benim bebe de boğa+oğlak ciddi biri olcak galiba ama şuan çok şebelek 7 yaşında yeğenim koça ikizler size gelecekten haber veriyim çok akıllı büyük birisi gibi aynı konuşmaları falan ama çok sinirli ejderha gibi geziyo
Evet boğaların en belirgin özelliği çok yemek yerlermiş ay inşallah iştahlı çocuk beslemek kolay olur titizliği başaktan geliyodur onlar çok derli toplu
Hiç bilmiyorum ama sanırım sınırda burçlar bi önceki burçtan da alıyomuş özellikler diye okumuştum. Babası koç burcu gördüğüm en çalışkan insan koçların tek olumsuz yanı çok çabuk sinirlenmek bence başka bişeyleri yok güzel bir burç
Hiç bilmiyorum ama sanırım sınırda burçlar bi önceki burçtan da alıyomuş özellikler diye okumuştum. Babası koç burcu gördüğüm en çalışkan insan koçların tek olumsuz yanı çok çabuk sinirlenmek bence başka bişeyleri yok güzel bir burç
Herkesin bebesi koç burcu mu şimdi? Yukselenleri ne ? Ben inanıyorum burc olaylarına benim ki yukseleni ikizler yaman bir erkek olacak sanırım çok gayretli ayy bana çekecek gibi :)
Bende veriyorum doktor yemek sularına ekmek batırıp verebilirsin dedi tuzu önermememizin sebebi süt tatsız tuzsuz olduğu için emmeyi bırakmasın diye önermiyoruz dedi kendi yediğimiz yemeklerde az miktarda kullanıyoruz tuzu