Ashley Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Temmuz 2023 3.002 5.546 88 5 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #401 Eksi_Elma .!.: Çok erken ultrasona girmişsin demek ki ya da geç döllenme var. Benim yumurtlama tarihimi göre bebek daha küçük mesela. Benim de betam düşük çıktı, olacağa çare yok bu aşamada boş yere kendimizi üzüyoruz. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle geç döllenme 2 hafta sonra bakacağız inşallah
Eksi_Elma .!.: Çok erken ultrasona girmişsin demek ki ya da geç döllenme var. Benim yumurtlama tarihimi göre bebek daha küçük mesela. Benim de betam düşük çıktı, olacağa çare yok bu aşamada boş yere kendimizi üzüyoruz. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle geç döllenme 2 hafta sonra bakacağız inşallah
Ashley Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Temmuz 2023 3.002 5.546 88 5 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #402 Eksi_Elma .!.: Benim de sat 6 temmuz ama yumurtlama tarihimi de biliyorum, döllenme daha geç oldu. Sat e göre 4+2 olsam da, biraz daha erken muhtemelen. Her gün test yapıp koyulaşmasını bekliyorum. İçim hep kıpır kıpır ama önceden kayıp olunca korkmamak çok zor. Kimseye haber verdiniz mi ne zaman paylaşacaksınız? Genişletmek için tıkla... Benim sat 26 haziran bakalım hayırlısı adetimin 6. Günü betam 1400 çıkmıştı
Eksi_Elma .!.: Benim de sat 6 temmuz ama yumurtlama tarihimi de biliyorum, döllenme daha geç oldu. Sat e göre 4+2 olsam da, biraz daha erken muhtemelen. Her gün test yapıp koyulaşmasını bekliyorum. İçim hep kıpır kıpır ama önceden kayıp olunca korkmamak çok zor. Kimseye haber verdiniz mi ne zaman paylaşacaksınız? Genişletmek için tıkla... Benim sat 26 haziran bakalım hayırlısı adetimin 6. Günü betam 1400 çıkmıştı
F fatos1717 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 12 Nisan 2023 52 41 3 5 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #403 difembahyaa .!.: Henüz gitmedim, ben de bir 10 gün sonra gideceğim, görmedim o yüzden keseyi de Genişletmek için tıkla... İnşallah çok güzel çok sağlıklı olur herşey amin
difembahyaa .!.: Henüz gitmedim, ben de bir 10 gün sonra gideceğim, görmedim o yüzden keseyi de Genişletmek için tıkla... İnşallah çok güzel çok sağlıklı olur herşey amin
Eksi_Elma Popüler Üye Kayıtlı Üye 25 Aralık 2017 773 2.145 113 5 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #404 Ashleyyy .!.: Benim sat 26 haziran bakalım hayırlısı adetimin 6. Günü betam 1400 çıkmıştı Genişletmek için tıkla... Adetin 6. günü senin normal adet döngüne göre de değişiyor. Hangi tarihte yani? Benim sat 6 temmuz. Ortalama 14.günde yumurtlama oluyor diye kabul ediliyor ama benim 19. günde oldu. 3 Ağustos’ta Betam 82’ydi.
Ashleyyy .!.: Benim sat 26 haziran bakalım hayırlısı adetimin 6. Günü betam 1400 çıkmıştı Genişletmek için tıkla... Adetin 6. günü senin normal adet döngüne göre de değişiyor. Hangi tarihte yani? Benim sat 6 temmuz. Ortalama 14.günde yumurtlama oluyor diye kabul ediliyor ama benim 19. günde oldu. 3 Ağustos’ta Betam 82’ydi.
Ashley Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Temmuz 2023 3.002 5.546 88 5 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #405 Eksi_Elma .!.: Adetin 6. günü senin normal adet döngüne göre de değişiyor. Hangi tarihte yani? Benim sat 6 temmuz. Ortalama 14.günde yumurtlama oluyor diye kabul ediliyor ama benim 19. günde oldu. 3 Ağustos’ta Betam 82’ydi. Genişletmek için tıkla... Bat neydi sizin ben yumurtlama günümü hesaplamadim
Eksi_Elma .!.: Adetin 6. günü senin normal adet döngüne göre de değişiyor. Hangi tarihte yani? Benim sat 6 temmuz. Ortalama 14.günde yumurtlama oluyor diye kabul ediliyor ama benim 19. günde oldu. 3 Ağustos’ta Betam 82’ydi. Genişletmek için tıkla... Bat neydi sizin ben yumurtlama günümü hesaplamadim
K kelebek012 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 30 Temmuz 2023 1.384 1.627 48 33 5 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #406 Kızlar kasığıma arada bi sancı giriyor hafif bı ağrım oluyor normal mi sizce batma değil ama öyle olsa endiselenmicem ama bu farklı biraz
Kızlar kasığıma arada bi sancı giriyor hafif bı ağrım oluyor normal mi sizce batma değil ama öyle olsa endiselenmicem ama bu farklı biraz
imminnie Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Ekim 2017 1.100 1.169 133 5 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #407 selammmm 5+3 ile sizinleyim bugün keseyi gördük inşallah kucağımıza da almak nasip olur
imminnie Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Ekim 2017 1.100 1.169 133 5 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #408 kelebek012 .!.: Kızlar kasığıma arada bi sancı giriyor hafif bı ağrım oluyor normal mi sizce batma değil ama öyle olsa endiselenmicem ama bu farklı biraz Genişletmek için tıkla... o ağrılar bende de var sürekli hiç bitmiyor bugün doktordaydım bana normal dedi
kelebek012 .!.: Kızlar kasığıma arada bi sancı giriyor hafif bı ağrım oluyor normal mi sizce batma değil ama öyle olsa endiselenmicem ama bu farklı biraz Genişletmek için tıkla... o ağrılar bende de var sürekli hiç bitmiyor bugün doktordaydım bana normal dedi
A Aleyyyyy Üye Kayıtlı Üye 4 Nisan 2023 185 93 18 28 5 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #409 Beetul12 .!.: Merhabalar Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin benimde 5 haftalık 10 ağustosta gideceğim doktora merak ettiğim alttan muayene mi ediyorlar yoksa direk ultrasyonla keseyemi bakıyorlar ? Beta hcg değeriniz neydi sizin kese gozuktugunde ilk hamileliğin heyecanlı ve merak doluyum :) Genişletmek için tıkla... Bana hiç alttan muayene ile bakmadilar canım şimdiye kadar 2977 çıkmıştı ertesi gün gozuktu kese 4+6 ydi o zaman
Beetul12 .!.: Merhabalar Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin benimde 5 haftalık 10 ağustosta gideceğim doktora merak ettiğim alttan muayene mi ediyorlar yoksa direk ultrasyonla keseyemi bakıyorlar ? Beta hcg değeriniz neydi sizin kese gozuktugunde ilk hamileliğin heyecanlı ve merak doluyum :) Genişletmek için tıkla... Bana hiç alttan muayene ile bakmadilar canım şimdiye kadar 2977 çıkmıştı ertesi gün gozuktu kese 4+6 ydi o zaman
K kelebek012 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 30 Temmuz 2023 1.384 1.627 48 33 5 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #410 imminnie .!.: selammmm 5+3 ile sizinleyim bugün keseyi gördük inşallah kucağımıza da almak nasip olur Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun inşallah hep birlikte sağlıkla devam etsin
imminnie .!.: selammmm 5+3 ile sizinleyim bugün keseyi gördük inşallah kucağımıza da almak nasip olur Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun inşallah hep birlikte sağlıkla devam etsin
K kelebek012 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 30 Temmuz 2023 1.384 1.627 48 33 5 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #411 imminnie .!.: o ağrılar bende de var sürekli hiç bitmiyor bugün doktordaydım bana normal dedi Genişletmek için tıkla... Normaldir umarım
imminnie .!.: o ağrılar bende de var sürekli hiç bitmiyor bugün doktordaydım bana normal dedi Genişletmek için tıkla... Normaldir umarım
Ashley Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Temmuz 2023 3.002 5.546 88 5 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #412 kelebek012 .!.: Normaldir umarım Genişletmek için tıkla... Bende de var o ağrılar durup dururken birden ağrı saplanıyor normal dedi
kelebek012 .!.: Normaldir umarım Genişletmek için tıkla... Bende de var o ağrılar durup dururken birden ağrı saplanıyor normal dedi
Eksi_Elma Popüler Üye Kayıtlı Üye 25 Aralık 2017 773 2.145 113 5 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #413 Ashleyyy .!.: Bat neydi sizin ben yumurtlama günümü hesaplamadim Genişletmek için tıkla... Bat 5 ağustos yani bugündü. Ben beklemeden test yaptım.
Ashleyyy .!.: Bat neydi sizin ben yumurtlama günümü hesaplamadim Genişletmek için tıkla... Bat 5 ağustos yani bugündü. Ben beklemeden test yaptım.
Eksi_Elma Popüler Üye Kayıtlı Üye 25 Aralık 2017 773 2.145 113 5 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #414 kelebek012 .!.: Kızlar kasığıma arada bi sancı giriyor hafif bı ağrım oluyor normal mi sizce batma değil ama öyle olsa endiselenmicem ama bu farklı biraz Genişletmek için tıkla... Adet ağrısı seviyesindeyse normal. Eğer herhangi bir tarafta çok şiddetli olursa dış gebelik mi diye bakmak gerekebilir. Keseyi görmüş müydünüz?
kelebek012 .!.: Kızlar kasığıma arada bi sancı giriyor hafif bı ağrım oluyor normal mi sizce batma değil ama öyle olsa endiselenmicem ama bu farklı biraz Genişletmek için tıkla... Adet ağrısı seviyesindeyse normal. Eğer herhangi bir tarafta çok şiddetli olursa dış gebelik mi diye bakmak gerekebilir. Keseyi görmüş müydünüz?
Ashley Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Temmuz 2023 3.002 5.546 88 5 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #415 Eksi_Elma .!.: Bat 5 ağustos yani bugündü. Ben beklemeden test yaptım. Genişletmek için tıkla... Bende battan 2 gün önce öğrenmistim sonraki gün kan verdiğim de 78 çıkmıştı betam
Eksi_Elma .!.: Bat 5 ağustos yani bugündü. Ben beklemeden test yaptım. Genişletmek için tıkla... Bende battan 2 gün önce öğrenmistim sonraki gün kan verdiğim de 78 çıkmıştı betam
K kelebek012 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 30 Temmuz 2023 1.384 1.627 48 33 5 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #416 Ashleyyy .!.: Bende de var o ağrılar durup dururken birden ağrı saplanıyor normal dedi Genişletmek için tıkla... Başlarda vardı geçmişti bu akşam tekrar başladı biraz da aralıklı devam etti şimdi yok gibi bişey
Ashleyyy .!.: Bende de var o ağrılar durup dururken birden ağrı saplanıyor normal dedi Genişletmek için tıkla... Başlarda vardı geçmişti bu akşam tekrar başladı biraz da aralıklı devam etti şimdi yok gibi bişey
K kelebek012 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 30 Temmuz 2023 1.384 1.627 48 33 5 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #417 Eksi_Elma .!.: Adet ağrısı seviyesindeyse normal. Eğer herhangi bir tarafta çok şiddetli olursa dış gebelik mi diye bakmak gerekebilir. Keseyi görmüş müydünüz? Genişletmek için tıkla... Keseyi gördüm evet.sağ tarafta sadece
Eksi_Elma .!.: Adet ağrısı seviyesindeyse normal. Eğer herhangi bir tarafta çok şiddetli olursa dış gebelik mi diye bakmak gerekebilir. Keseyi görmüş müydünüz? Genişletmek için tıkla... Keseyi gördüm evet.sağ tarafta sadece
Eksi_Elma Popüler Üye Kayıtlı Üye 25 Aralık 2017 773 2.145 113 5 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #418 kelebek012 .!.: Keseyi gördüm evet.sağ tarafta sadece Genişletmek için tıkla... O zaman dış gebelik değil demek ki. Durulmayacak gibi bir ağrı yoksa normaldir.
kelebek012 .!.: Keseyi gördüm evet.sağ tarafta sadece Genişletmek için tıkla... O zaman dış gebelik değil demek ki. Durulmayacak gibi bir ağrı yoksa normaldir.
Eksi_Elma Popüler Üye Kayıtlı Üye 25 Aralık 2017 773 2.145 113 5 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #419 Ashleyyy .!.: Bende battan 2 gün önce öğrenmistim sonraki gün kan verdiğim de 78 çıkmıştı betam Genişletmek için tıkla... İyi benim 82 de çok düşük değil demek ki. Herkesin çok yüksek sayılar olunca endişelendim.
Ashleyyy .!.: Bende battan 2 gün önce öğrenmistim sonraki gün kan verdiğim de 78 çıkmıştı betam Genişletmek için tıkla... İyi benim 82 de çok düşük değil demek ki. Herkesin çok yüksek sayılar olunca endişelendim.
Ashley Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Temmuz 2023 3.002 5.546 88 5 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #420 Eksi_Elma .!.: İyi benim 82 de çok düşük değil demek ki. Herkesin çok yüksek sayılar olunca endişelendim. Genişletmek için tıkla... Gittikçe artimıyorsa sorun vardır düşük olması sorun teşkil etmez
Eksi_Elma .!.: İyi benim 82 de çok düşük değil demek ki. Herkesin çok yüksek sayılar olunca endişelendim. Genişletmek için tıkla... Gittikçe artimıyorsa sorun vardır düşük olması sorun teşkil etmez