Kızlar kızlar…
Yine olaylar olaylar bakıyorum da.
Hayatımda o kadar grup gördüm bir tane şöyle daha başlarda birbirine giren grup görmedim, Pes.
Müsaadenizle bende birkaç kelam etmek isterim.
Bu forum herkese açık ve özgür bir forum. Başka aylardan gebeler, gebe olmayanlar, gebelik düşünenler herkese tamamen açık.
Benim diğer 2022 Şubat anneleri grubumda birçok arkadaşımız Ocak annelerini takip eder, onlarla konuşur, soru sorardı. Doğumlarını da hep takip ettik. Kaldı ki, bir çoğumuz Ocak’ta doğum yaptık kendimde dahil.
Aynı şekilde mart/Nisan anneleri de bizim grubu takip ederdi ki birkaç hafta sonra neler olacağını öğrenirler kendi aralarında heyecanla konuşurlardı. Bunlar çok masum duygular..
Böyle masum şeylerden rahatsız olmak çok bencilce değil mi?
Bırakın kimin adı nerede yazıyorsa yazsın, bırakın kim hangi aydan gelip takip ediyorsa etsin kimse kimseyi ikaz edemez, uyaramaz böyle bi hakkımız yok.
Eski grubumda bir gün girmeyeyim aklım orda kalırdı burda günlerce girmesem aklıma gelmiyor çünkü sürekli bi kaos ve tartışma. Anlayış yok, empati yok, sağ duyu yok.
Hormonlarınız mı şâha kalktı yoksa depresif insanlar mısınız normalde de bilemiyorum ama insanların hayatlarına, yazdıklarına, gruplarına, forumlarına vs karışmayı bırakın, lütfen.
Bu kadar stres kimseye yaramaz kendinize de karşınızdakilere de bunu yapmayın biraz relax olun tatlı tatlı konuşup akıl fikir yürütün, alışveriş paylaşın tamam yani nedir bu geçimsizlik kendinize gelin öf